Bir kere ağzımı açtım mı susamıyorum

User00000000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
71
41
18
Arkadaşlar benim de böyle bir sorunum var. İnsan içinde bir kez ağzımı açtım mı toprlayamıyorumcümlenin gerisini. susamıyorum da yanımdaki insanlar da susturmuyor kendi kendime sesim alçalarak susuyorum sonra utanıyorum bir de bir kere sinirlenince sinirim bayırdan aşağı yuvarlanan top gibi kendini salıyor otomatiğe bağlıyorum asdfghj çok absürt bir durum farkındayım çenem iyice düştü yeni biriyle tanışınca beni saf yerine koyuyor bu huyumdan dolayı …. Ne yapmalıyım bilmiyorum, dertleşmek istedim
Ekleme: zaten yazımdan da anlamışsınızdır dağınık dağınık..
Bir türlü sadede gelemiyorum anlatmak istediğimi anlatamıyorum konuşurken kendimi suçluyorum

Sakinleştirici bitkisel çaylar denemeni öneririm, konuşmaya mecalin azalır stresin azalır.

Yas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmaz

Konu sahibesi baktin cok konusuyorsun bir seyler ye sonucta agzin dokuyken konusamazsin ,sadede gelememekte magazinde oluyor sok sok sok diye yaziyorlar ya sanirim oyle bir sey az sonralarin var onun icinde bence kafanda toparla ozet gec

Sizin gibi bir arkadaşım var erkek. Ahahshs canım sıkkın iken veya işten çok bunalmışsam onu ararım ülke dertlerini bile unutuyorum onu takip etmeye çalıştıkça :d
Aramayın adamın ayarını daha çok bozmayın bi arkadasım var o da beni oturur dinler ifadesiz bir şekilde kendi kendime konuşturur biliyor kendime hakim olamadığımı tabi… onunla arama mesafe koydum dengemi bozanın o olduğunu fark ettim

Merhaba hadi konuşmaya başla diye aramıyorum herhalde :d o da bana normal günlük yaşamda anlatmayı çok istediği ama içinde tuttuğu şeyleri anlatıyor:d o heyecanla konudan konuya atlıyor ahahsh siz de ya hayal ettim bir an sizin arkadaşınız gibi yaptığımı hatta bu haftasonu görüşeceğiz bir yapayım :d bir de bende de dehb var kendisi için çok üzülmeyin :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…