- 29 Mayıs 2022
- 71
- 41
- 18
- Konu Sahibi User00000000
-
Yas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmazArkadaşlar benim de böyle bir sorunum var. İnsan içinde bir kez ağzımı açtım mı toprlayamıyorumcümlenin gerisini. susamıyorum da yanımdaki insanlar da susturmuyor kendi kendime sesim alçalarak susuyorum sonra utanıyorumbir de bir kere sinirlenince sinirim bayırdan aşağı yuvarlanan top gibi kendini salıyor otomatiğe bağlıyorum asdfghj çok absürt bir durum farkındayım çenem iyice düştü yeni biriyle tanışınca beni saf yerine koyuyor bu huyumdan dolayı …. Ne yapmalıyım bilmiyorum, dertleşmek istedim
Ekleme: zaten yazımdan da anlamışsınızdır dağınık dağınık..
Bir türlü sadede gelemiyorum anlatmak istediğimi anlatamıyorum konuşurken kendimi suçluyorum
Sizin çok komiğinize gitti anlaşılan bu durum :)İsminden belli turuncu mu mor mu yazayim demiş sonra ikisini de yazayım diye düşünmüşsun
arama moturu falan ugrastirma kuzum ne demek o?DEHB olabilir misin ?
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuarama moturu falan ugrastirma kuzum ne demek o?
Koca ne alaka? Durmuyorsa durmasınYas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmaz
Aramayın adamın ayarını daha çok bozmayın bi arkadasım var o da beni oturur dinler ifadesiz bir şekilde kendi kendime konuşturur biliyor kendime hakim olamadığımı tabi… onunla arama mesafe koydum dengemi bozanın o olduğunu fark ettimSizin gibi bir arkadaşım var erkek. Ahahshs canım sıkkın iken veya işten çok bunalmışsam onu ararım ülke dertlerini bile unutuyorum onu takip etmeye çalıştıkça :d
Simdi kuzum kocalara cok deger verirsen gider,deger vermezsende gider yani kocalar gider fakat mevzu o degil, kiz dirdir yapiyorum demiyorYas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmaz
Merhaba hadi konuşmaya başla diye aramıyorum herhalde :d o da bana normal günlük yaşamda anlatmayı çok istediği ama içinde tuttuğu şeyleri anlatıyor:d o heyecanla konudan konuya atlıyor ahahsh siz de ya hayal ettim bir an sizin arkadaşınız gibi yaptığımı hatta bu haftasonu görüşeceğiz bir yapayım :d bir de bende de dehb var kendisi için çok üzülmeyin :dAramayın adamın ayarını daha çok bozmayın bi arkadasım var o da beni oturur dinler ifadesiz bir şekilde kendi kendime konuşturur biliyor kendime hakim olamadığımı tabi… onunla arama mesafe koydum dengemi bozanın o olduğunu fark ettim
Yas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmaz
Ulu kocalar komitesi yönetim kurulu üyesi mübarek.Yas kaç? Evlimsiniz? Koca da durmaz
Komiğime gitmedi dalga geçilecek bir durumun dert edilecek bir sorun da yok zaten espri yaptım . Nasıl içinizden geçiyorsa öyle davranın hayat plan yapmak için çok kısaSizin çok komiğinize gitti anlaşılan bu durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?