Bir kere bile sevgililer günü kutlamamış olmak

Ben de hiç sevgililer günü kutlamadım ve hiç merak etmiyorum ne saçma şeyler öyle bir hediye verenim olmadı sevdiceğim olmadı deseniz sizi anlayabilirdim belki

Hiç yaşamamaktan bahsediyorum
26 yasinda tek düşüncesi sevgili, evlenmek, koca bulmak olan birinin bu kafayla mutlu bir ilişki yaşaması imkansiz diye düşünüyorum
Cok negatifsiniz her konunuz bu minvalde koca bulmak üzerine
Hic mi ugrasiniz yok, bir hobiniz olsun yaaa odak noktanizi degistirin

benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım

Sizin gerçekten başka bir şeyler üstüne odaklanmanız gerekiyor. Yoksa akıl sağlığı gitti gidiyor. Bu erkek arkadaş meselesini hayatınızın merkezinden çıkartıp yerine farklı şeyler koymadan mutlu olamayacaksınız.

ben varım
30lu yaşların ilk yarısından sesleniyorum, bugüne kadar özel günlere asla sevgilimle denk gelemedim
ya hayatımda kimse olmadı , ya olanla da aramız bozuktu ayrı olduğumuz döneme denk geldi vs
sadece tek bir özel günümde sevgilimle yan yanaydım onda da başımıza gelmeyen kalmadı :)
ben artık bu konuda lanetli olduğumu kabullendim hayatıma öyle devam ediyorum
bi de çok abuk sabuk denk gelir
benim exim geçen seneki doğum günümde mesela ayrılmış olmamıza rağmen msj atıp kutlamıştı
sıfır iletişim olduğu için şaşırmıştım
bu sene iletişim olmasına rağmen kutlamadı (sevgili değiliz)
yani benim aşk hayatım doğum günümde, sevgililer gününde ve yıl başında mutlaka bok gibidir
bu sebeple bu günleri ben hep yalnız yaşarım
alıştım artık. çünkü yalnız olmadığımda mutlaka bi terslik yaşıyorum ahaha

Sevgililer günü ne ya bana sadece alışveriş tuzağı gibi geliyor. Hiç kutlamadim. Şükür kutlayana denk gelmedim

İlk sevgililer günümü kutladığım da 17 yaşındaydım. bana kalpli üstünde ayıcık olan bir yastık almıştı. Ne mutlu olmuştum gözlerim dolmuştu. Şimdi 38 yaşımdayım o yastıkla mastürbasyon yapıyorum

Bunu söylüyorum zaten bende hiç sevilmedim
Sevgiyi doğru yerde aradigindan emin misin?
Tek sevgi kaynağı bir erkek mi?
Peki seni biri neden sevsin? Sen kendini ne kadar seviyorsun ya da gerçekten kendini seviyor musun?
Önce kendini tanımakla basla derim

Sevgiyi doğru yerde aradigindan emin misin?
Tek sevgi kaynağı bir erkek mi?
Peki seni biri neden sevsin? Sen kendini ne kadar seviyorsun ya da gerçekten kendini seviyor musun?
Önce kendini tanımakla basla derim
Çalıştığı yerde bekar erkek yok diye işi bırakmayı düşünen bir insandan bahsediyoruz. Bunların hepsi söylendi kendisine ama erkek de erkek diye her gün bir konu açmaktan vazgeçmiyor

Forumda sevgililer gününü seven bir tek benim heralde. Her şeyde indirim oluyor, kampanya oluyor, bir alana bir bedava oluyor. Çılgınlar gibi alışveriş yapıyorum
Ben o indirimlerin de gerçek olduğunu sanmıyorum valla genelde 14ünden sonra gerçek indirim başlıyor gibi geliyor bana hep gittiğimiz bir mekan sevgililer günü kampanyası yapmış güya normalden daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…