Sevgililer günü bana ilk gençlikte kutlanam bir şey gibi geliyor açıkçası.Olmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorum
Olmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorum
Bin liraya yemeği zor yerler vallaSuprizi,hediyesi,yemegi = min. 1000 tl
Hadi Allahaskina ne 14 subat kutlamasi ya
Tamamda bu tavırda çok itici bekar yok diye istifalara kadar düşünüyosunuz bir kadına yakışmıyor. Kaçan kovalanır demişler biraz algını değiş başka şeylerle ilgilen mutlu olmak için illa bi erkek tarafından sevilmene gerek yok. Genelde böyle meraklı olanlar yanlız kalıyor böyle şeyler beklemediğin anlarda olurOlmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorum
Tuhaf olduğu içinNiye bu kadar tuhaf geliyor
Mekanlar değil ya giysi ve ayakkabıda çogzel indirimler oluyor. Boynerde montlarda bir alana bir bedava vardı mesela, ordan iki mont kaptık. Nine westte var bir alana bir bedava, ordan da iki bot kapattımBen o indirimlerin de gerçek olduğunu sanmıyorum valla genelde 14ünden sonra gerçek indirim başlıyor gibi geliyor banahep gittiğimiz bir mekan sevgililer günü kampanyası yapmış güya normalden daha pahalı
Yemeği pilavcıda yiyip bijuteri kolye hediye alacaklarsa hesap doğruSuprizi,hediyesi,yemegi = min. 1000 tl
Hadi Allahaskina ne 14 subat kutlamasi ya
Bunu bizzat bi arkadaş grubunda bende duydum, erkekler bunu gülerek, gurur duyarak anlattılar hatta.Bu bi erkek numarasıymış; 14 şubattan önce yanaşmıyorlarmış sevgililiğe varsa da ayrılıyorlarmış soğuk yapıyorlarmış, 14 Şubat bitimi tekrar sahalara iniyorlarmış.
Hediye,yemek, süpriz külfetinden kurtulmak için böyle yapıyorlarmış bizzat sordum.
O yüzden doğaldır yani bu durum yaşayan çok.
Kendinizi yalnız hissetmeyin.
Sevilmediğime üzülüyorum zatenSevgililer günü bana ilk gençlikte kutlanam bir şey gibi geliyor açıkçası.
Yani lise bilemedim üniversitede kutlama hevesi oluyor.
Benim mesela özel gün kutlama hevesim yıldönümüdür. Herkesin toplu kutlaması toplu düğün gibi geliyor.
Sevgilim yok sevilmiyorum diye üzül de sevgililer günü cidden vıcık vıcık kırmızı gül bence çirkin bilemedim.
Peki üzülünce bir şey değişiyor mu?Sevilmediğime üzülüyorum zaten
Ona bile fitim diyen varsa da soylenecek bir sey yokYemeği pilavcıda yiyip bijuteri kolye hediye alacaklarsa hesap doğruAksi halde üçle falan çarpmak lazım.
Kudra demis ya nohut pilav .Oh missBin liraya yemeği zor yerler valla
Ben bu akşam için rezervasyon yaptıracaktım. Öyle ahım şahım bir yer de değil sadece biraz şık bir pizzacı. Kişi başı 1000 lira harcama limit var dediler kalsın dedim. Evde beraber pizza yapıp şarap içeceğiz daha romantik geldi param da cebimde kalırBin liraya yemeği zor yerler valla
Bizim burada ucuz bir şarapçı var.Ben bu akşam için rezervasyon yaptıracaktım. Öyle ahım şahım bir yer de değil sadece biraz şık bir pizzacı. Kişi başı 1000 lira harcama limit var dediler kalsın dedim. Evde beraber pizza yapıp şarap içeceğiz daha romantik geldi param da cebimde kalır
Hadi gözden çıkarayım 2 bin lirayı desem ben o kadar yiyip içemezdim bile.Bizim burada ucuz bir şarapçı var.
Biz bazen gider bir şişe şarap bir pizza alırdık. Ortalama 900 -1000 arası gelirdi hesap.
Sevgililer günüme özel şarap artı peynir tabağını 2400 tl yapmışlar. Sorsan kampanya fiyatı tabii.
Mekanlar ve çiçekçiler bugünü elini ovuşturarak bekliyor.
Peki çözümü ne? Yani sevgiliniz olunca da ya sevildiginizi hissedemezseniz?Sevilmediğime üzülüyorum zaten
BiliyorumÇalıştığı yerde bekar erkek yok diye işi bırakmayı düşünen bir insandan bahsediyoruz. Bunların hepsi söylendi kendisine ama erkek de erkek diye her gün bir konu açmaktan vazgeçmiyor
Aaaa ben vardımbenden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
Ben varım. Evlendimde , ayrıldım da , vs her türlü durumu yaşadım ama oeri gibi hissettiğim bi sevgililer günü hiç bir zaman yaşayamadım.benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?