- 9 Ocak 2015
- 19.818
- 82.201
- 798
Yarın herşeyden kosacam midem görecek gününüEnerji olsun şifa olsun
Takma yarın ekmekten kıs biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın herşeyden kosacam midem görecek gününüEnerji olsun şifa olsun
Takma yarın ekmekten kıs biraz![]()
İp atlayalımYarın herşeyden kosacam midem görecek gününühatta yarın oruç borçlarımı tutmaya başliyim diyorum ramazan gelmeden
Yarın birşey yapmamız gerekir
AynenYarın birşey yapmamız gerekir
Ben kaçar iyi geceler tatlışkom![]()
Bizim bura günlük güneşlikGünaydınbugün burda hava bayağı kapalı
![]()
Bizim bura günlük güneşlikkahvaltımı yapıp dükkana iniciğim
![]()
Bizim bura yagmurlu içim sişti yagmurdanNe güzel içine bir fırt benim için temiz hava çek
Modumu düşürdü bu hava öylesine bir kahvaltı yaptım sonra yine uyudum
Sanki güneş açmış gibi devamını bekliyorum
Duşa girecegim bende açılırım belki
Aynen direk depresyon havasıBizim bura yagmurlu içim sişti yagmurdan![]()
Gecmiş olsun canım kendine dikkat etkızlar hastayım ya hiç yazasım yok,sonra okurum yazdıklarınızı.. öptüm..
sağol canım.. bu kız geldi de gitti demeyin :)) gelicemmm...Gecmiş olsun canım kendine dikkat et
Tamam tamam hehh şöyle haber et öldünmü kaldınmı bileksağol canım.. bu kız geldi de gitti demeyin :)) gelicemmm...
Canım mevsim geçiş dönemleri bagışıklık sistemi çöküyor vitamin almaya çalış dikkat et kendine bekliyoruz haberdar et bizikızlar hastayım ya hiç yazasım yok,sonra okurum yazdıklarınızı.. öptüm..
Panik yokSabah tam kahvaltı yaptim ara ogün hurma kahve öğle biraz sarma ara ogün yemedim aksam da,bir lahmacun yedimçok pişmanım
![]()
Ayy cok sagolunCanım mevsim geçiş dönemleri bagışıklık sistemi çöküyor vitamin almaya çalış dikkat et kendine bekliyoruz haberdar et bizi
Panik yoket öğünü her gün yemen lazım diyette olsanda lahmacun et azda olsa sebze var ićinde çokta yememışsin 1 tane her grubu icinde barındıriyor korkma
![]()