- 8 Aralık 2011
- 45.595
- 165.551
- 798
Uyuku düzenin yok muO haplardan banada veysene bende uyuy

Bence hiç alma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuku düzenin yok muO haplardan banada veysene bende uyuy
Yok canım değilim sanırım kılo verene kadar ertelıcem bu durumu.Sağol kuzum bende kahvaltından hemen sonra uyumuşum yeni kalktım
Hoşgeldin kuzumhamile degilsin demi
![]()
Hayırlısı olsun canımYok canım değilim sanırım kılo verene kadar ertelıcem bu durumu.
öğlen yemeğinde ;
8 tane mınık sarma
4 kaşık patates yemeği yedim
1 ınce dılım tam bugday ekmegı
karbonhıdrat beslendım resmen ama yarın boyle olmayacak
öğlende 207 kalori oldumu sana daha şimdiden 379 kalori yarabbi şükür![]()
Yok cok yoruluyorum daha fazla uyumak istiyorumUyuku düzenin yok mu
Bence hiç almabazen gün boyu uyuşuk olyorsun uyumak çözüm olmuyor
![]()
Hoşgeldin canım biraz sabıra ihtiyacımız var sadece sıkma gider kilolarKızlar merhaba, kilo aldığım için yine kendimi topiklerinizde buldum
60 kg idim en son şimdi bilmiyorum sürekli şiş bi karınla geziyorum bu ara çok muysuzum. Az yiyim dedikçe daha çok kaçırıyorum sanırımiş yerindeyim dün 1 mil leslie yaptım 15 dk ama neye yeter ki hesapladım yediğim iki pişinin yani hamurun çeyreğini kalori olarak harcamısım keşke kolay olsa zayıflamak
![]()
Kuzum gün icinde fırsatın hiçmi olmuyor biracık şekerlesen benede iyi gelirYok cok yoruluyorum daha fazla uyumak istiyorum![]()
Oluyor ama 15 dk falan bişe o bile iyi grliyor genedeHoşgeldin canım biraz sabıra ihtiyacımız var sadece sıkma gider kilolar
Kuzum gün icinde fırsatın hiçmi olmuyor biracık şekerlesen benede iyi gelir
Aynen uyu gün icinde alır o sitresiniOluyor ama 15 dk falan bişe o bile iyi grliyor genede
Canım evet çikolata,incirle biraz şekere yüklenmişsin moralini bozma yarın dengelersen hic bişeycik olmazMerhaba kizlar bugun o kadar bozuktu ki moralim herseyi yememek icin zor tuttum kendimi ozellikle cikolataneyseki sabah cok az yufka ve yogurt sekersiz cay ara ogun incir birkac tane oglen yemek yemedim aksam yine yufka ekmek patates yemegi itiraf cikolata yedim
![]()
Oyle oldu biraz ama cidden ogun kismini bi cozemedim internete gunde 2 ogun daha fazla kilo verdirir diye bir yazi vardi bir yandanda 6 ogun durumu var Kagan karisti vallaCanım evet çikolata,incirle biraz şekere yüklenmişsin moralini bozma yarın dengelersen hic bişeycik olmaz![]()
Canım diyetisyen tavsiyesi 6 öğün yapiyorum hatta akşamı yapamıyorum onu bile kabul etmiyordu bazen olmaz yap diye kızıyorduOyle oldu biraz ama cidden ogun kismini bi cozemedim internete gunde 2 ogun daha fazla kilo verdirir diye bir yazi vardi bir yandanda 6 ogun durumu var Kagan karisti valla![]()
çok teşekkürler canımmm.. daha iyiyim geldim :))) siz topiğii diyet listelerine isteyerek mi açtınız?bende diyet günlüklerinde arıyorum sizi :)Canım mevsim geçiş dönemleri bagışıklık sistemi çöküyor vitamin almaya çalış dikkat et kendine bekliyoruz haberdar et bizi
Panik yoket öğünü her gün yemen lazım diyette olsanda lahmacun et azda olsa sebze var ićinde çokta yememışsin 1 tane her grubu icinde barındıriyor korkma
![]()
Evet listelerde bizim mekan :)))çok teşekkürler canımmm.. daha iyiyim geldim :))) siz topiğii diyet listelerine isteyerek mi açtınız?bende diyet günlüklerinde arıyorum sizi :)
Afiyet olsun günaydın:)Sabah ;
1 domates
1 salatalık
1 peynir
1 yumurta sarısı
1 dılım tam bugday ekmegı
1 kucuk bıber
209 kalori ,
Ara öğün yemiyorum yani daha doğrusu evde dayanamazsam diye işte pek yemeye niyetim yok