• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

Sağol kuzum bende kahvaltından hemen sonra uyumuşum yeni kalktım :eek:

Hoşgeldin kuzum :KK60:hamile degilsin demi o_O
:temizlik:
Yok canım değilim sanırım kılo verene kadar ertelıcem bu durumu.

öğlen yemeğinde ;

8 tane mınık sarma
4 kaşık patates yemeği yedim
1 ınce dılım tam bugday ekmegı
karbonhıdrat beslendım resmen ama yarın boyle olmayacak En Büyük TÜRKİYE

öğlende 207 kalori oldumu sana daha şimdiden 379 kalori yarabbi şükür :dua:

Yok canım değilim sanırım kılo verene kadar ertelıcem bu durumu.

öğlen yemeğinde ;

8 tane mınık sarma
4 kaşık patates yemeği yedim
1 ınce dılım tam bugday ekmegı
karbonhıdrat beslendım resmen ama yarın boyle olmayacak En Büyük TÜRKİYE

öğlende 207 kalori oldumu sana daha şimdiden 379 kalori yarabbi şükür :dua:
Hayırlısı olsun canım :KK68:

Kızlar merhaba, kilo aldığım için yine kendimi topiklerinizde buldum o_O
60 kg idim en son şimdi bilmiyorum sürekli şiş bi karınla geziyorum bu ara çok muysuzum. Az yiyim dedikçe daha çok kaçırıyorum sanırım :KK17: iş yerindeyim dün 1 mil leslie yaptım 15 dk ama neye yeter ki hesapladım yediğim iki pişinin yani hamurun çeyreğini kalori olarak harcamısım keşke kolay olsa zayıflamak :KK57:

Kızlar merhaba, kilo aldığım için yine kendimi topiklerinizde buldum o_O
60 kg idim en son şimdi bilmiyorum sürekli şiş bi karınla geziyorum bu ara çok muysuzum. Az yiyim dedikçe daha çok kaçırıyorum sanırım :KK17: iş yerindeyim dün 1 mil leslie yaptım 15 dk ama neye yeter ki hesapladım yediğim iki pişinin yani hamurun çeyreğini kalori olarak harcamısım keşke kolay olsa zayıflamak :KK57:
Hoşgeldin canım biraz sabıra ihtiyacımız var sadece sıkma gider kilolar
Yok cok yoruluyorum daha fazla uyumak istiyorum:110:
Kuzum gün icinde fırsatın hiçmi olmuyor biracık şekerlesen benede iyi gelir

Merhaba kizlar bugun o kadar bozuktu ki moralim herseyi yememek icin zor tuttum kendimi ozellikle cikolata:cry: neyseki sabah cok az yufka ve yogurt sekersiz cay ara ogun incir birkac tane oglen yemek yemedim aksam yine yufka ekmek patates yemegi itiraf cikolata yedim :kızgın:

Bugünkü menüm
Sabah
Yeşilçay
2 yumurta beyazı
Peynir salatalık
2dilim tam tahilli ekmek :kızgın:
Ara 3 kaysı
Öģle
1 kase eriştel çorbası
4 kaşikYogurt
1dilim tam tahili ekmek
Ara
Biraz findık 1 elma
Akşam
4 kaşik bulgur pilavı
4 kaşık zeytinyaglı bamya
2 kase caçık
1 dilim beyaz ekmek
Akşam kızımın ısrarı yüzünden 10 tane kadar cubuk kreker

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bugun o kadar bozuktu ki moralim herseyi yememek icin zor tuttum kendimi ozellikle cikolata:cry: neyseki sabah cok az yufka ve yogurt sekersiz cay ara ogun incir birkac tane oglen yemek yemedim aksam yine yufka ekmek patates yemegi itiraf cikolata yedim :kızgın:
Canım evet çikolata,incirle biraz şekere yüklenmişsin moralini bozma yarın dengelersen hic bişeycik olmaz :KK19:

Canım evet çikolata,incirle biraz şekere yüklenmişsin moralini bozma yarın dengelersen hic bişeycik olmaz :KK19:
Oyle oldu biraz ama cidden ogun kismini bi cozemedim internete gunde 2 ogun daha fazla kilo verdirir diye bir yazi vardi bir yandanda 6 ogun durumu var Kagan karisti valla :işsiz:

Oyle oldu biraz ama cidden ogun kismini bi cozemedim internete gunde 2 ogun daha fazla kilo verdirir diye bir yazi vardi bir yandanda 6 ogun durumu var Kagan karisti valla :işsiz:
Canım diyetisyen tavsiyesi 6 öğün yapiyorum hatta akşamı yapamıyorum onu bile kabul etmiyordu bazen olmaz yap diye kızıyordu
Net bilgilerine oldum olsası ısınımadım gitti
Bak herşey beyinde bitiyor sen beynine şunu anlatırsan istesende kaçamak yapamıyorsun edigim herşeyi vucüdumun sağlığı ve gençligi icin yiyorum bundan fazlasi bana zarar verecek diye telkinlerde bulun bunun faydası çok

Canım mevsim geçiş dönemleri bagışıklık sistemi çöküyor vitamin almaya çalış dikkat et kendine bekliyoruz haberdar et bizi :KK19:

Panik yok :KK60:et öğünü her gün yemen lazım diyette olsanda lahmacun et azda olsa sebze var ićinde çokta yememışsin 1 tane her grubu icinde barındıriyor korkma :KK60:
çok teşekkürler canımmm.. daha iyiyim geldim :))) siz topiğii diyet listelerine isteyerek mi açtınız?bende diyet günlüklerinde arıyorum sizi :)

Sabah ;

1 domates
1 salatalık
1 peynir
1 yumurta sarısı
1 dılım tam bugday ekmegı
1 kucuk bıber

209 kalori ,

Ara öğün yemiyorum yani daha doğrusu evde dayanamazsam diye işte pek yemeye niyetim yok

Back
X