Ne kadar sürecek ???cok zor durumdayımHayatından uzaklaştır. Sil engelle konuşma. Fotoğraflarına bakma. Sosyal medya da takip etme. Zamanla sevgi hissin körelecek. Sonra yaptıkları aklına gelince niye izin verdim diyeceksin. Sonra da unutacaksın. Zaman alıyor ama oluyor sonuçta.
Sevdıgın değer verdıgın bırının sızı sevmedıgını söylemesi çok acıtıyor kafamda defalarca tekrar edıyor bu kelıme sureklı evde ıste ,yemek yıyesım gelmıyo ıyıce zayıfladımAşk acısını gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Geçip giden bir şey başda zora sokar sonra bu halimize gülersiniz.
Kişiden kişiye değişir. Hayır çok zor durumda değilsin beynini o yöne empoze etme. İnan bana sen bu ilişkiyi kesmedikçe ,sündürdükçe daha fazla yıpranacaksın. Kangren kolu kes at.Ne kadar sürecek ???cok zor durumdayım
Normal bir durum. Her kes sevdiği tarafından sevilmiyor maalesef. Sevmeyene yol vermeyi bilmek gerek. Kabullenin sadece. Acı çekmeniz de normal ama geçecek emin olunSevdıgın değer verdıgın bırının sızı sevmedıgını söylemesi çok acıtıyor kafamda defalarca tekrar edıyor bu kelıme sureklı evde ıste ,yemek yıyesım gelmıyo ıyıce zayıfladım
Niye hayatına yeni insanların girme fırsatını bu adam için tepesin ki. Bence artık duygularını bi kenara bırakıp mantığınla hareket etmelisin. Bu adam sana gerçek öl dese ölecek misin yani ?Eee o zaman kendine ne bu eziyet.Yemın ederim benı hak etmıyor yanında benı degersızlestırdı ,,ama onun başkalarına cevrımıcı olmasına dayanamıyorum çok aglıyorum bu ne zayıf bır ruh halı kendimden soğudum... defalarca karar alıyorum ama uygulama yok
Cok gereksiz bır kurtulsam arkama bakmamOna olan ilgini kes. Spor yap cilt bakımı sac bakımı yap. Uzun yürüyüşler yap. Inan umursamadigin an o pislik peşinden koşacak. Gerçi ondan ne köy olur ne de kasaba
3 gün aramadım merak edecek mi dıye sonra dayanamdm hıc mı merak etmedin dıye yazdım .adam bana dıyo kı kaçan kovalanır hesabı yapıyorsun ama bende ıslemez dıyo amacım bu degıldı degerımı görmek ıstedım sadece ,gösterdi.......ılıskı yürütecek durumda degılsın kendıne cekı düzen ver dıyo bana daha ne yapayım hersey yaptım onun ıcınKeşke madem artık sevmiyorsun güle güle deseydiniz. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar değerli olursunuz. Başta onu takip etmeyi bırakacaksınız, cevrimici olup olmadığına falan bakmayacaksiniz. Kendinize bir meşgale bulun. Dikkatinizi onun üzerinden çekin, görün bakın o zaman o sizinle iglilenmeye başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?