Bır kısıye saplantılı bağlılık nasıl geçer?

Kendine asla bunu yapma. Şu an farkında değilsin ama bu değersizlik duygusu içine işleyecek. Eninde sonunda bir gün bitecek sende biliyorsun. O gün kendini bu kadar aciz duruma düşürdüğün için kendine çok kızacaksın. Hep aklına gelecek nasıl kabul ettim nasıl yuttum diye kendi için içini yiyecek. Ayrıl kendini yerlere at yazma o kadar diyeyim.

Bir anda iletişimi kesin. Numarasını silin her yerden engelleyin. İlk başlarda zorlanırsınız sonra hafiflersiniz zaten. Bissürü online kurs var vaktiniz varsa bunlarla uğraşın. Arkadaş çevresi edinin. Bir süre sonra aklınıza bile gelmez.

İlacı bakmamak görmemek sonra sana söylediği kötü sözleri düşünmek adamı kafada iyice gömmek yani sonrada nefes alsanda ölü taklidini yapmaktadır ben unutamam dediğim aşık olduğum adamı böyle soğudum iyiki vazgeçmiş im ondan

Ya gerçekten ama gerçekten bir saniye kendinize uzaktan bakın. Sizce gerçekten birbirini seven isteyen insanlar arasında yaşanan bir ilişki böyle mi olur ? Adam size değer vermiyor, sevmiyor. Yani bu o kadar o kadar belli ki görmemek için kör olmanız lazım. Böyle bir insana bir saniye daha yüzünüzü göstermemek, bir kere dahi onun yatağına gitmemek, bir kelime bile etmemek çok mu zor ? Devam edin. Ama adam sıkılınca ya da yeni birini bulunca hiç ama hiç şaşırmayın. İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapmıyor gerçekten.

Nasıl ne kadar sürede gectı

Sevgi açlığından kaynaklanıyor genelde-bence-. Kişi o vakte kadar çevresinden yeterli sevgiyi görememiştir ve kendisini de pek seven biri değildir. İlk kez aşık olmuşsa ve karşısındaki başta sevip(seviyormuş gibi gözüküp) sonradan böyle kaçarsa aşık olan kişi aşk acısını dibine kadar çekiyor.

Can sıkıntisindan ve yalnizliktan baslayan iliskiler iyi gitmez zaten. Duygusal bosluklari baskalarla doldurmaya calisiriz ve bu bizi cok zayif kilar. Yapacaginiz taa sizi kirdiginda belliydi. Blok cek, bay bay..sevmek, sevilmekten önemli degil.

Zor olacak belki çok zaman alacak ama inan unutursun.

Yeni ortamlara gir, yeni arkadaşlar edin, hayatına girmek isteyen insanlara fırsat ver.

Takıntılı ve saplantılı ruh haline girme.
Unutma en büyük acı 21 gün sürüyor.
Şöyle 21 gün yorgan döşek salya sümük ağlasan inan ki duzelirsin de.
Uygulamaya gönlün olsun.

Uzun yürüyüşler çok iyi gelir, aklına o geldiğinde anlamsız şeyler söyle, yada başka şeylere odaklan.

Siz sevıosunuz uzgunum o hiç sevmemıs.Sevgı hemen bıten bir şey deil.Tabıkı bıtede bılır ama çok buyuk bır yanlış yaparsanız bıter.Bazı ınsanlar bıtırebılıyor .Hayranım ben onlara.En guzelıde bu .Sız buyuk bır yanlıs yaptınız mı ?Sanmıorum yaptınızı.O adam kımse sızı hıc sevmemıs

Artı ve eksilerini bir kağıda yaz ve olmayacağına kendini ikna et kabullen hepsi....

Dqha önceki konunuza cok.yorum yaptim. Kendinize yazık diye anladimki bosa. Sizden akilli bir hamle gelmez. Hic boşuna ayrılmayın bence. Neticede o kisinin ayağına bile giden hep sizsiniz. Adam yeni birini bulunca sizi zaten birakir ki yakin bir zaman gibi duruyor. O zaman ağlaya ağlaya kabullenirsiniz hızlıca. O nedenle boyle devam konu sahibi. Bir kadın olarak kendi hemcinsimin bu kadar aciz davranmasına üzülmekten yoruldum.

Seviyordum kelimesi her şeyin özeti .O sizi terketmeden acilen ayrılın bu kişiden .İnanın sizinle sadece vakit geçirmek bir nevi kullanma zihniyetinde biri bu adam .Şayet siz onu bırakmadan terkedilirseniz çok daha acı çekeceksiniz .Aşık olduğunuz için zor olacak zaman alacak ama olacak unutacaksınız .Ayrıldıktan sonra kendinize uğraşacak aktiviteler bulun kafanızı dağıtmaya bakın .Kendinizi fazlaca dinleyip onu sosyal medyadan takip etme gibi bir yanlışa asla girmeyin .Kendinize olan saygınız için ayrılın bu tek taraflı ilişkiden kurtulun .

İnsanların evlatlarının parçalarını topladığı dünyada, hepi topu 2 poğaçayı misafirden sakınan bir mağara yaşam formunu unutacaksın. Şu ağlaklığı bi kes. Kalk bir cilt bakımı yap, saçını boya, az dışa çık yasak yokken; stalkı bırak. Bu kadar üstüne düşersen kendini bi b.k sanar, haklı da yani kim sanmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…