Ya gerçekten ama gerçekten bir saniye kendinize uzaktan bakın. Sizce gerçekten birbirini seven isteyen insanlar arasında yaşanan bir ilişki böyle mi olur ? Adam size değer vermiyor, sevmiyor. Yani bu o kadar o kadar belli ki görmemek için kör olmanız lazım. Böyle bir insana bir saniye daha yüzünüzü göstermemek, bir kere dahi onun yatağına gitmemek, bir kelime bile etmemek çok mu zor ? Devam edin. Ama adam sıkılınca ya da yeni birini bulunca hiç ama hiç şaşırmayın. İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapmıyor gerçekten.3 gün aramadım merak edecek mi dıye sonra dayanamdm hıc mı merak etmedin dıye yazdım .adam bana dıyo kı kaçan kovalanır hesabı yapıyorsun ama bende ıslemez dıyo amacım bu degıldı degerımı görmek ıstedım sadece ,gösterdi.......ılıskı yürütecek durumda degılsın kendıne cekı düzen ver dıyo bana daha ne yapayım hersey yaptım onun ıcın(
Nasıl ne kadar sürede gectıİlacı bakmamak görmemek sonra sana söylediği kötü sözleri düşünmek adamı kafada iyice gömmek yani sonrada nefes alsanda ölü taklidini yapmaktadır ben unutamam dediğim aşık olduğum adamı böyle soğudum iyiki vazgeçmiş im ondan
Sevgi açlığından kaynaklanıyor genelde-bence-. Kişi o vakte kadar çevresinden yeterli sevgiyi görememiştir ve kendisini de pek seven biri değildir. İlk kez aşık olmuşsa ve karşısındaki başta sevip(seviyormuş gibi gözüküp) sonradan böyle kaçarsa aşık olan kişi aşk acısını dibine kadar çekiyor.Ya allah aşkına biri bana şu adamlara üç beş ayda nasıl bu kadar bağlandığınızı, kara sevdaya düştüğünüzü, aşk acınsından ölüm döşeğinde kıvrandığınızı anlatsın. Benim aklım almıyor çünkü.
Siz sevıosunuz uzgunum o hiç sevmemıs.Sevgı hemen bıten bir şey deil.Tabıkı bıtede bılır ama çok buyuk bır yanlış yaparsanız bıter.Bazı ınsanlar bıtırebılıyor .Hayranım ben onlara.En guzelıde bu .Sız buyuk bır yanlıs yaptınız mı ?Sanmıorum yaptınızı.O adam kımse sızı hıc sevmemısArkadaşlar ben bundan 6 ay önce can sıkıntısı ,yalnızlık derdıne bırı ıle buluştum öylesine zaman gecırmek ıcın ama aramızda cekım oluştu zamanla sevgılı olduk.ılk başlarda baya ilgılıydı güzel vakit gecırdık,ama aralarda çok bencıl davrandığını kırıcı davranışları olduğunu görüyordum ama ıs ısten geçti ben ılk defa bırıne aşık oldum sevdim..ve onunla bırlıkte oldum daha da bağlandım. Geçenlerde yazmıştım ya belkı hatırlayan vardır iki poğaçayı neden yedın dıye bana laf etmıstı..o zamandan bellıymıs aslnda hareketleri düşüncelerini doğruluyormuş.. geçen gece konuşurken sana bısey soracağım dedım benı sevıyo musun bunun cevabı benı rahatlamak dıye düşünürken adam bana sevıyodumm...dedı ben tek bısey dıyemedım bogazımda bıseyler düğümlendi sessızlık oluştu ..yanlış anlamazsan kapatabılır mıyım dedım basım agrı gırdı tamam dedı bütün gece ağladım,,,,arkadaşlar ben bu kısıyı hayatımda ıstemıyorum ama çok sevıyorum nasıl atlatırım kendıme olan saygımı yıtırdım kendımden bu zayıflııgmdan acıZ halmden nefret edıyorum..
Artı ve eksilerini bir kağıda yaz ve olmayacağına kendini ikna et kabullen hepsi....Arkadaşlar ben bundan 6 ay önce can sıkıntısı ,yalnızlık derdıne bırı ıle buluştum öylesine zaman gecırmek ıcın ama aramızda cekım oluştu zamanla sevgılı olduk.ılk başlarda baya ilgılıydı güzel vakit gecırdık,ama aralarda çok bencıl davrandığını kırıcı davranışları olduğunu görüyordum ama ıs ısten geçti ben ılk defa bırıne aşık oldum sevdim..ve onunla bırlıkte oldum daha da bağlandım. Geçenlerde yazmıştım ya belkı hatırlayan vardır iki poğaçayı neden yedın dıye bana laf etmıstı..o zamandan bellıymıs aslnda hareketleri düşüncelerini doğruluyormuş.. geçen gece konuşurken sana bısey soracağım dedım benı sevıyo musun bunun cevabı benı rahatlamak dıye düşünürken adam bana sevıyodumm...dedı ben tek bısey dıyemedım bogazımda bıseyler düğümlendi sessızlık oluştu ..yanlış anlamazsan kapatabılır mıyım dedım basım agrı gırdı tamam dedı bütün gece ağladım,,,,arkadaşlar ben bu kısıyı hayatımda ıstemıyorum ama çok sevıyorum nasıl atlatırım kendıme olan saygımı yıtırdım kendımden bu zayıflııgmdan acıZ halmden nefret edıyorum..
Seviyordum kelimesi her şeyin özeti .O sizi terketmeden acilen ayrılın bu kişiden .İnanın sizinle sadece vakit geçirmek bir nevi kullanma zihniyetinde biri bu adam .Şayet siz onu bırakmadan terkedilirseniz çok daha acı çekeceksiniz .Aşık olduğunuz için zor olacak zaman alacak ama olacak unutacaksınız .Ayrıldıktan sonra kendinize uğraşacak aktiviteler bulun kafanızı dağıtmaya bakın .Kendinizi fazlaca dinleyip onu sosyal medyadan takip etme gibi bir yanlışa asla girmeyin .Kendinize olan saygınız için ayrılın bu tek taraflı ilişkiden kurtulun .Arkadaşlar ben bundan 6 ay önce can sıkıntısı ,yalnızlık derdıne bırı ıle buluştum öylesine zaman gecırmek ıcın ama aramızda cekım oluştu zamanla sevgılı olduk.ılk başlarda baya ilgılıydı güzel vakit gecırdık,ama aralarda çok bencıl davrandığını kırıcı davranışları olduğunu görüyordum ama ıs ısten geçti ben ılk defa bırıne aşık oldum sevdim..ve onunla bırlıkte oldum daha da bağlandım. Geçenlerde yazmıştım ya belkı hatırlayan vardır iki poğaçayı neden yedın dıye bana laf etmıstı..o zamandan bellıymıs aslnda hareketleri düşüncelerini doğruluyormuş.. geçen gece konuşurken sana bısey soracağım dedım benı sevıyo musun bunun cevabı benı rahatlamak dıye düşünürken adam bana sevıyodumm...dedı ben tek bısey dıyemedım bogazımda bıseyler düğümlendi sessızlık oluştu ..yanlış anlamazsan kapatabılır mıyım dedım basım agrı gırdı tamam dedı bütün gece ağladım,,,,arkadaşlar ben bu kısıyı hayatımda ıstemıyorum ama çok sevıyorum nasıl atlatırım kendıme olan saygımı yıtırdım kendımden bu zayıflııgmdan acıZ halmden nefret edıyorum..
Evden gitmiş zaten. Ama sadece evden.sen şu gece vakti poğaça yapan üye misin?
hani sabah gidecektin.
Evet yaptım ve çıktım gıttımsen şu gece vakti poğaça yapan üye misin?
hani sabah gidecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?