- Konu Sahibi barbekusos
-
Ciddi mısınız ya. Ama ona yemini ben ettirdim. Bana ne demek istiyosun terbiyesizlik bu soyledigin kendine gel dedi. Konuşma ilerleyince bana bununla ilgili yemin edersen inanabilirim sadece dedim.Hala ilgisi olmasa yemin etmezdi...
Genel olarak şüpheciyim. Aynı zamanda OKB tedavisi görüyorum. Takıntılıyım.
Baska takintilarim da var evet. Ayrintiya girmeyeyim hic. Hayır aksine gerçekten seviyorum ve değer veriyorum. Ve bu konudan kavga etmeden önce sevildigimi de hissediyordum. Ama bu mevzuyu onunla konuştuktan sonra iletişimimiz çok azaldı tartışıyoruz.Baska takintilariniz da var mi?
sevgilinizi sevmiyor musunuz? neden ilişkinizi sabote etmeye çalışıyorsunuz?
Yani benim o arkadasimla olan fotoğraflarıma bakmak için o kızın sayfasına girmiş olabilir değil mi?sımdı anlasıldı
zira saglıklı bır dusunce degıl altı ustu ınstagram aratması ve zamanında gorusuyormussunuz cok normal ısmın cıkması
sız ılac tedavınızı aksatmayın lutfen boyle seylerı de aklınıza getırmeyın suphelı durum yok
olsa kk ahalısı olarak adamı lınc ederdık merak etmeyın
Eh normal değil mi çocuk açıklama yapmış inanmamışsınızzzzBaska takintilarim da var evet. Ayrintiya girmeyeyim hic. Hayır aksine gerçekten seviyorum ve değer veriyorum. Ve bu konudan kavga etmeden önce sevildigimi de hissediyordum. Ama bu mevzuyu onunla konuştuktan sonra iletişimimiz çok azaldı tartışıyoruz.
Kuran'a el bassa da inanmayın.Ciddi mısınız ya. Ama ona yemini ben ettirdim. Bana ne demek istiyosun terbiyesizlik bu soyledigin kendine gel dedi. Konuşma ilerleyince bana bununla ilgili yemin edersen inanabilirim sadece dedim.
Yani düşünüyorum o kıza bir ilgisi olsa neden benimle olsun. Evet mantıklı geliyor. Ama beynimi durduramiyorumEh normal değil mi çocuk açıklama yapmış inanmamışsınızzzz
Bakın hala aynı şeyi soruyosunuz cevabını biz değil siz kendinize verin sonucta sevgilinizi tanıyosınuzdur??? Şüpheyi bırakmazsanız sizi daha kötü hale getirrYani benim o arkadasimla olan fotoğraflarıma bakmak için o kızın sayfasına girmiş olabilir değil mi?
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?Kuran'a el bassa da inanmayın.
Sonuçta instada onun fotolara bakmış.
İlgilenmese bakmazdı.
Offf. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Ya böyle birşey olmamıştır değil mi? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
e tabıkı eskısı gıbı olmaz soru gercekten sogutacak tarzdan soru zan altında bırakıcı rahatsız edıcı uzucu kırıcıBaska takintilarim da var evet. Ayrintiya girmeyeyim hic. Hayır aksine gerçekten seviyorum ve değer veriyorum. Ve bu konudan kavga etmeden önce sevildigimi de hissediyordum. Ama bu mevzuyu onunla konuştuktan sonra iletişimimiz çok azaldı tartışıyoruz.
tabıkı olabılır cunku o sırada ınstagram kullanmıyordum dıyorsunuzYani benim o arkadasimla olan fotoğraflarıma bakmak için o kızın sayfasına girmiş olabilir değil mi?
Bence sizinki gerçekten fazla şüphecilik bununla ilgili tedavi de görüyormuşsunuz erkek arkadaşınıza güveninYani düşünüyorum o kıza bir ilgisi olsa neden benimle olsun. Evet mantıklı geliyor. Ama beynimi durduramiyorum
Hayır.Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Cevabı verdiğimde sacmalama barbekü diyorum öyle bişey olamaz. Çünkü benim sevgilim o kızla kuzenini barıştırmak için de elinden geleni yaptı. Ona ilgisi olsaydı benimle sevgili olmazdı. Benimle ilgili yaptığı sürprizler de o arkadaştan yardım almazdı.Bakın hala aynı şeyi soruyosunuz cevabını biz değil siz kendinize verin sonucta sevgilinizi tanıyosınuzdur??? Şüpheyi bırakmazsanız sizi daha kötü hale getirr
Baska takintilarim da var evet. Ayrintiya girmeyeyim hic. Hayır aksine gerçekten seviyorum ve değer veriyorum. Ve bu konudan kavga etmeden önce sevildigimi de hissediyordum. Ama bu mevzuyu onunla konuştuktan sonra iletişimimiz çok azaldı tartışıyoruz.
Anlattığım kadarı size ne düşündürdü?Hayır.
Çünkü onları tanımıyorum.
Bu sizin düşünceniz.
Güven yoksa er geç ayrılırsınız.
Bakın, gerçeği biliyorsunuz.Cevabı verdiğimde sacmalama barbekü diyorum öyle bişey olamaz. Çünkü benim sevgilim o kızla kuzenini barıştırmak için de elinden geleni yaptı. Ona ilgisi olsaydı benimle sevgili olmazdı. Benimle ilgili yaptığı sürprizler de o arkadaştan yardım almazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?