Bir kiskanclik konusu da benden.

Genel olarak şüpheciyim. Aynı zamanda OKB tedavisi görüyorum. Takıntılıyım.

sımdı anlasıldı
zira saglıklı bır dusunce degıl altı ustu ınstagram aratması ve zamanında gorusuyormussunuz cok normal ısmın cıkması
sız ılac tedavınızı aksatmayın lutfen boyle seylerı de aklınıza getırmeyın suphelı durum yok
olsa kk ahalısı olarak adamı lınc ederdık merak etmeyın

böyle şüpheci devam edersenz sevgilinizi kaybedersiniz tedavi görüyorsanız eğer bunun üzerine de doktorunuzla konusun

Baska takintilariniz da var mi?
sevgilinizi sevmiyor musunuz? neden ilişkinizi sabote etmeye çalışıyorsunuz?
Baska takintilarim da var evet. Ayrintiya girmeyeyim hic. Hayır aksine gerçekten seviyorum ve değer veriyorum. Ve bu konudan kavga etmeden önce sevildigimi de hissediyordum. Ama bu mevzuyu onunla konuştuktan sonra iletişimimiz çok azaldı tartışıyoruz.

Yani benim o arkadasimla olan fotoğraflarıma bakmak için o kızın sayfasına girmiş olabilir değil mi?

Eh normal değil mi çocuk açıklama yapmış inanmamışsınızzzz

Ciddi mısınız ya. Ama ona yemini ben ettirdim. Bana ne demek istiyosun terbiyesizlik bu soyledigin kendine gel dedi. Konuşma ilerleyince bana bununla ilgili yemin edersen inanabilirim sadece dedim.
Kuran'a el bassa da inanmayın.
Sonuçta instada onun fotolara bakmış.
İlgilenmese bakmazdı.

Yani benim o arkadasimla olan fotoğraflarıma bakmak için o kızın sayfasına girmiş olabilir değil mi?
Bakın hala aynı şeyi soruyosunuz cevabını biz değil siz kendinize verin sonucta sevgilinizi tanıyosınuzdur??? Şüpheyi bırakmazsanız sizi daha kötü hale getirr

Offf. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Ya böyle birşey olmamıştır değil mi? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Yahu aratmissa aratmistir.Ben neleri kimleri aratiyorum aklim lisedeki platonigimde ki simdi ? Arkadasiymis aratmis ki sizin de zamaninda arkadasinizmis.Vesile olmus size.Ne diyim ki daha ?

e tabıkı eskısı gıbı olmaz soru gercekten sogutacak tarzdan soru zan altında bırakıcı rahatsız edıcı uzucu kırıcı
bana sorulsa asla kabul edemezdım ıyı hala gorusebılıyor

tabıkı olabılır cunku o sırada ınstagram kullanmıyordum dıyorsunuz
oylesıne gırıp de bakabılır napıyor acaba dıye sonucta arkadaslıgınız varmıs sızın tanısmanıza sebep olmus
duzenlı olarak hergun bakıp takıp edıp gızlı gorusmuyorlar netıcede

Bakın hala aynı şeyi soruyosunuz cevabını biz değil siz kendinize verin sonucta sevgilinizi tanıyosınuzdur??? Şüpheyi bırakmazsanız sizi daha kötü hale getirr
Cevabı verdiğimde sacmalama barbekü diyorum öyle bişey olamaz. Çünkü benim sevgilim o kızla kuzenini barıştırmak için de elinden geleni yaptı. Ona ilgisi olsaydı benimle sevgili olmazdı. Benimle ilgili yaptığı sürprizler de o arkadaştan yardım almazdı.

Tedaviniz ne durumda?
Bana kızmayın; ama biri gelse bana böyle böyle bir ithamda bulundu kiz arkadaşım dese ayrıl derim. .
E ama hasta dese, sen psikolog musun , uğraşma derim.
Hastalığa anlayış göstermek lazım aslında ama insanlar da mutsuz oluyor böyle...
Geçmiş olsun.
Psikiyatri tedavinizin yanında psikoterapi de alın bence.en azından böyle şeyleri öncesinde danisacaginiz biri olur.

Bakın, gerçeği biliyorsunuz.
O yüzden saçma düşüncelere takılıp ilişkinizi zedelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…