Bir kiskanclik konusu da benden.

Bu hayatta herkesten her seyi beklerim.
Ama 2 yıl oncesiymis. Simdi seninle iliskisi nasil o onemli.

Ya da reglin mi yakin? Malum o zamanlarda bizim duygu durumlar gel gitli
Regl dönemim de yakın o da tetiklemiş olabilir doğru:) evet herkesten her şey beklenir doğru, ama şu an böyle bir durum da yoktur diye dusunuyorum boyle yorumlar okuyunca. Paranoya yaptım muhtemelen

Ben bi kadinin hislerinde kolay kolay yanilacagini hic dusunmuorm cnku kadinlar ister istemez sezio boyle konulari hissedio yani olamaz die bsy yok olur mu olur

Şaka mısınız ya hiç derdiniz yok heraldr kendinize 2 sene önceki bir mesele için erkek arkadaşınızla kavga ediyorsunuz? Sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrılırdım şimdi böyle olan evlenince ne saçma şeyler kafasına takar çekilmez net !

Kuruntu yapıyorsunuz. Ondan hoşlansa bile başta sizle ilişkisi o kadar sürdükten sonra zaten hoşlanma falan kalmamıştır. Ki zaten bence gayet mantıklı söylediği, yalan söyleyecek olsa aklına bu gelmez insanın bi anda. Arkadaşım diye falan der ne bileyim neye göre üstte çıkıyor der. Çocuk açık açık söylemiş ki gayet mantıklı cevabı. Hangimiz ilgilendiğimiz insanların arkadaşlarının profillerinden onun fotoğraflarını görmeye çalışmadık :) boşuna aranızı bozmayın, gayet samimi bence sevgiliniz.

Şahsen ben bir insanın (kadın ya da erkek) karşı tarafı ne kadae bunaltırsa olmayan şeye yönlendirdiğini düşünüyorum. Bu tarz abartı kıskançlıklar kendinize olan özgüveninizi azaltır. Ben ne telefon karıştırdım, ne sosyal mecra şifresini bilirim eşimin( örnektir siz biliyorsunuz veya yapıyorsunuz diye demedim)
Bırakın hatta 2 yıl öncesine gitmişsiniz
2 yılı düşünün, size nasıl davrandığını vs. Aldatan insan davranışlarından mutlaka sinyal verir. Vermese bile bir şekilde karşınıza çıkar. Kuruntu yaparak mevcut ilişkinize zarar vermeyin yazıktır.hele ki o kadar zaman öncesi için. Sevdiğim kadın -adam bana güvenmiyor hissi çok kötüdür eminim.
Hayat sürekli kuruntu yapıp her iki tarafın hayatını zehir edecek kadar kısa değil ☺
Özgüven ve dik durabilmek en güzeli bence. Böyle şeyler yapmak insanın dış görünüşüne psikolojik zarar verir. Nacizane tavsiye ☺ sevgilinizden özür dileyin ve kıskançlık derecesini ayarlayın :))

Baska derdin mi yok? Sevgilinin kuzeninin eski sevgilisiymis daha ne olsun? Ona ilgi duysaydi seninle ne isi olurdu istersen abartma? Sevgilinin beynini yeme ve kendinde sogutma! Fazla kiskanclik iyi degil insani bogar. Böyle yapmaya devam edersen yakinda senden kacabilir :)

Acil tedavi olun. Bu tür saplantılı kıskançlıklar size de çevrenize de zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…