Bir kiskanclik konusu da benden.

Sadece ilaç tedavisi görüyorum. Ama bu sıralar inanılmaz arttı sıkıntılarım. Aklimdan geçen şeyin cevabını alıyorum ama 1 saat sonra tekrar aynı cevabı duyma gereği duyuyorum.

Bir kere kuzeninin sevgilisi akıl var mantık var bencede yaniii saçmalama

Bu olay 2 yil once olduysa bence şüphe edecek bissi yok olabilir . Bende de okb var az biraz. Takmani anliyorum ama bence gereksiz suphe esiyorsun

Sadece ilaç tedavisi görüyorum. Ama bu sıralar inanılmaz arttı sıkıntılarım. Aklimdan geçen şeyin cevabını alıyorum ama 1 saat sonra tekrar aynı cevabı duyma gereği duyuyorum.

Durumunuzun farkindasiniz, bence sevgiliniz ile ilişkinize değil hastaliginizin gidisatina çözüm bulmaya bakın.

Yarın erkek arkadasimla görüşeceğiz. Ve ben son zamanlarda her görüştüğümüzde bu konuyla ilgili konuşuyorum. Bu konuyla ilgili bana biseyler söylemesini istiyorum. Bana dedi ki ne desem inanmıyorsun. Şunu yap inanicam konuyu kapaticam de bana dedi. Yarın nasıl davranmaliyim

konuyu acmayın
bıraz uzattım aslında basıt bır konu bosver kapat gıtsın dersınız eger kendısı acarsa konuyu

konu kapansın
gercekten sacma bır konu bezmıs oda yazık

Ciddi mısınız ya. Ama ona yemini ben ettirdim. Bana ne demek istiyosun terbiyesizlik bu soyledigin kendine gel dedi. Konuşma ilerleyince bana bununla ilgili yemin edersen inanabilirim sadece dedim.
Daha troll'lerdim ama hastaymışsın. Öyle bir şey yok. Boşa ilişkini mahvetme.

Teşekkür ederim ya. Cidden çok kötü olmustum siz öyle yazınca. Iliskiyi toparlamak için ugrasicam
Özür dilerim o zaman, bilmeden yazdım Kesinlikle boş düşüncelere kapılmışsın, söylediği şey geçerli ve seni sevmese 3 yıldır yanında olmazdı

Bu hayatta herkesten her seyi beklerim.
Ama 2 yıl oncesiymis. Simdi seninle iliskisi nasil o onemli.

Ya da reglin mi yakin? Malum o zamanlarda bizim duygu durumlar gel gitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…