- Konu Sahibi barbekusos
-
Sadece ilaç tedavisi görüyorum. Ama bu sıralar inanılmaz arttı sıkıntılarım. Aklimdan geçen şeyin cevabını alıyorum ama 1 saat sonra tekrar aynı cevabı duyma gereği duyuyorum.Tedaviniz ne durumda?
Bana kızmayın; ama biri gelse bana böyle böyle bir ithamda bulundu kiz arkadaşım dese ayrıl derim. .
E ama hasta dese, sen psikolog musun , uğraşma derim.
Hastalığa anlayış göstermek lazım aslında ama insanlar da mutsuz oluyor böyle...
Geçmiş olsun.
Psikiyatri tedavinizin yanında psikoterapi de alın bence.en azından böyle şeyleri öncesinde danisacaginiz biri olur.
Bir kere kuzeninin sevgilisi akıl var mantık var bencede yaniii saçmalamaCevabı verdiğimde sacmalama barbekü diyorum öyle bişey olamaz. Çünkü benim sevgilim o kızla kuzenini barıştırmak için de elinden geleni yaptı. Ona ilgisi olsaydı benimle sevgili olmazdı. Benimle ilgili yaptığı sürprizler de o arkadaştan yardım almazdı.
Çok büyük yanlış içinde olduğunuzu.Anlattığım kadarı size ne düşündürdü?
Ya gerçekten eşeğin aklıma karpuz kabuğu muhabbeti mi bu yaptığım?Ondan sonra da sevgilim beni terk etti diye başlıklar açılıyor. Aferim kendi ellerinle gönder kucağına
Acaba 2 yıl önce böyle birşey olmuş mudur diye takıyorum.Bu olay 2 yil once olduysa bence şüphe edecek bissi yok olabilir . Bende de okb var az biraz. Takmani anliyorum ama bence gereksiz suphe esiyorsun
Sadece ilaç tedavisi görüyorum. Ama bu sıralar inanılmaz arttı sıkıntılarım. Aklimdan geçen şeyin cevabını alıyorum ama 1 saat sonra tekrar aynı cevabı duyma gereği duyuyorum.
Yani o kızın sürekli profiline girmiş olması off bilmiyorum düşünmekten basim ağrıyor. Resmen 2 haftada 4 kilo verdim ya bu konuyu takmaktanDehşet sacmaladin su an
Teşekkür ederim.Durumunuzun farkindasiniz, bence sevgiliniz ile ilişkinize değil hastaliginizin gidisatina çözüm bulmaya bakın.
Valla biraz öyle olmuş sanki.Ya gerçekten eşeğin aklıma karpuz kabuğu muhabbeti mi bu yaptığım?
konuyu acmayınYarın erkek arkadasimla görüşeceğiz. Ve ben son zamanlarda her görüştüğümüzde bu konuyla ilgili konuşuyorum. Bu konuyla ilgili bana biseyler söylemesini istiyorum. Bana dedi ki ne desem inanmıyorsun. Şunu yap inanicam konuyu kapaticam de bana dedi. Yarın nasıl davranmaliyim
Tamam böyle diyeceğim. Teşekkür ederim.konuyu acmayın
bıraz uzattım aslında basıt bır konu bosver kapat gıtsın dersınız eger kendısı acarsa konuyu
konu kapansın
gercekten sacma bır konu bezmıs oda yazık
Daha troll'lerdim ama hastaymışsın. Öyle bir şey yok. Boşa ilişkini mahvetme.Ciddi mısınız ya. Ama ona yemini ben ettirdim. Bana ne demek istiyosun terbiyesizlik bu soyledigin kendine gel dedi. Konuşma ilerleyince bana bununla ilgili yemin edersen inanabilirim sadece dedim.
Teşekkür ederim ya. Cidden çok kötü olmustum siz öyle yazınca. Iliskiyi toparlamak için ugrasicamDaha troll'lerdim ama hastaymışsın. Öyle bir şey yok. Boşa ilişkini mahvetme.
Özür dilerim o zaman, bilmeden yazdımTeşekkür ederim ya. Cidden çok kötü olmustum siz öyle yazınca. Iliskiyi toparlamak için ugrasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?