Üzülmeye değmez takmayın kendisi niye evlenip çocuk yapmamış o yaşta o zaman hadsiz ben de 26 yaşındayım bi oğlum var ve aylar sonra kızım doğacak inşallah ama herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil üzülmeyin.Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum
Yaşlı ol sübyancı olacağına 16 yaşındaki kıza kardeşim demeyip o gözle bakan birindende uzak dur bu ilişki ilerlerse kizin rızası bile olsa suç 16 nedir yaa
Ayni seyi yasamis gibiyiz. Bende 23 yasindayim. Okul bitti gorucu gonderiyor iste tanidiklar vs. Bir elektirik muhendisi adam 35 yasinda ailesine demiski 21 24 arasi bir kiz bulun. Bunu duyunca cok sinirlenmistim. Boyle genelleme yaptigi icin cok itici sapikca gelmisti ozamanlar kabul etmemistim.Bi kadin vardi ben bekarken surekli gorucu bulmaya calisirdi, bi sekilde gecistirirdik.. Neyse bi gun bu yine gelmis anneme, 37 yasinda biri icin, ben o zaman 23 yasindayim ve nisanlanmak uzereyim, bunu duyunca benim arkadaslarimdan bekar olup olmadigini sormuş, arkadaslarim vardi 26-27 yaslarinda.. Beyefendi maximum 23-24 yasinda istiyormuşben şok..
Ya insan denk gelir, kucuk biriyle de evlenir ama mesele bu degil.. Gormeden, tanismadan, etmeden boyle sınırlar koyup takıntılı (hani 30dan sonrasi yaşlı diye dusunmek) olan kisilerin zihniyeti bana cok arizali geliyor.. Kadin sirf vucut sanki.. "Taze(!) olsun kafasi" midemi bulandiriyor.. Tarif edemedigim bi zihniyet yapısı yaa..
Cahil ınsan yaBizim işyerinde de var böyle bir mahluk
"Kadın 30'dan sonra yoktur" diyor.
Onunla tartışmaya bile girmiyorum. Daha önce öyle bir hata yapıp sinir krizi geçirdim.
Artık duymazdan geliyorum
Bunları nasıl yetiştiriyorlar ben anlamıyorum.
Canim uzulecek bi durumda degilsin esas o 16 tasindaki cocuga uzul ve ailesine ulas boyle bir zihniyetin agina dusmesin bu cocuk. Kurtar o kizin hayatini yoksa 18 inde evlenip yada kacirip mahvedecek cocugun hayatini. Lutfen hemcinsin adina uzul ve harekete geç.Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
acaba 21 yaşındaki kız kendisini isteyecek mi? :)Ayni seyi yasamis gibiyiz. Bende 23 yasindayim. Okul bitti gorucu gonderiyor iste tanidiklar vs. Bir elektirik muhendisi adam 35 yasinda ailesine demiski 21 24 arasi bir kiz bulun. Bunu duyunca cok sinirlenmistim. Boyle genelleme yaptigi icin cok itici sapikca gelmisti ozamanlar kabul etmemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?