Bir kıza göre yaşlıymışım

Üzülmeye değmez takmayın kendisi niye evlenip çocuk yapmamış o yaşta o zaman hadsiz ben de 26 yaşındayım bi oğlum var ve aylar sonra kızım doğacak inşallah ama herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil üzülmeyin.

işte böyle saçma adamalr yüzünden her gün programlarda kızım kaçtı kızım nerde muhabbetleri dinliyoruz,o arkadaşından uzak durmanı tavsiye ederim hiç sağlam pabuç değil,16 yaşında kıza göz diken birisinden hiçbir şey olmaz!!!

Bir kıza göre yaşlıymışım da ne demek? Bütün kızlar 16 yaşında olamaz ya

Arkadaşlığınızı bitirmenizden yanayım ben. Küçük bir çocukla sevgililik hayalleri kuran adamdan kimseye hayır gelmez. Uzak durmanızda yarar var.

Yaşlı ol sübyancı olacağına 16 yaşındaki kıza kardeşim demeyip o gözle bakan birindende uzak dur bu ilişki ilerlerse kizin rızası bile olsa suç 16 nedir

Kusura bakmasın ama arkadaşınız sünyancılığına kılıf bulmak için size karşı saçmalamış.En iyi savunma saldırıdır taktiği.

Ayrıca 27yaşlı mı? Kadın dediğib 30undan sonra doğar ayol

Valla ben suanda tek dusuncem o 16 yasindaki kiz oldu yazik yavrum pis bir sapigin aglarina dustugunun farkinda degil. Bence o kizin bunla gorusmesini nasil engellerimi kafaniza takin lutfen size yasli dedigini degil. O suan subyanci oldugu icin ona 18 yas ustu yasli gelir

Ayni seyi yasamis gibiyiz. Bende 23 yasindayim. Okul bitti gorucu gonderiyor iste tanidiklar vs. Bir elektirik muhendisi adam 35 yasinda ailesine demiski 21 24 arasi bir kiz bulun. Bunu duyunca cok sinirlenmistim. Boyle genelleme yaptigi icin cok itici sapikca gelmisti ozamanlar kabul etmemistim.

Kessene ilisigini o geregi olmayan atkadasla,arkadas boyle patavatsiz konusmamali.

bence senin o arkadsın SAPIK buyusude bekliyorum lafa bak gerzekalı sanadaa gelince daha genc ve eminide gzelsindir böyle sapıkların lafıyla neyi kafana takıyosun 16 yasındakı cocukla sen birmisin bee.

Canim uzulecek bi durumda degilsin esas o 16 tasindaki cocuga uzul ve ailesine ulas boyle bir zihniyetin agina dusmesin bu cocuk. Kurtar o kizin hayatini yoksa 18 inde evlenip yada kacirip mahvedecek cocugun hayatini. Lutfen hemcinsin adina uzul ve harekete geç.

acaba 21 yaşındaki kız kendisini isteyecek mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…