Nefret ediyorum evlenip çocuk doğurmaya programlanmış insanlardan. Ne var ki 27de 37 de 47 de ??? Hepsinin güzelliği farklı. Takmayin gereksiz konuşmuş. Ben 24 yaşında evlendim ve aaa çok geç evlenmissin dediler . Ee öyle denk geldi öyle oldu ne var yani?Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Kızlarda da suç var
Suanki 16 yasindakiler bizim dönemin 25 yaşı
Benim bu koca herifle ne işim var demiyor
İlerde başını duvara vurmak hak bunlara
Yaşla ilgili karşısındakini hor gören "kafasizlar"a çok gülüyorum...siz de gülün geçin. Sanki doğuştan gelen ve hiç değişmeyen sabit bir üstünlükmüs gibi bununla hava atiyorlar ve siz de oturup üzülüyorsunuz. İlahiSelam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Aynen o yaşta iken ip atlayıp top oynuyordum :)). Değil makyaj yapıp kafelerde oturmak...Aynen gerek gorunus gerek hareketler olsun simdikiler cok başka. Ben 15 yasinda coluk coluktum gerci benimde oyle arkadaslarim vardi ama bu kadar cok degildi. Kuzenim var 15 yasinda fotograflarini gorsen 18-19 dersin. Iri yapili filan oldugundan degil. Saclar boyali, giyim kusam o sekil, makyaj desen full... 15 yasinda cocuklar okula fondotensiz gitmiyor. Sadece kuzenim degil yaşıtlarida öyle. Hal tavir desen yine 15 gibi degil
Keşke dediklerin kadar masum olsalarAynen gerek gorunus gerek hareketler olsun simdikiler cok başka. Ben 15 yasinda coluk coluktum gerci benimde oyle arkadaslarim vardi ama bu kadar cok degildi. Kuzenim var 15 yasinda fotograflarini gorsen 18-19 dersin. Iri yapili filan oldugundan degil. Saclar boyali, giyim kusam o sekil, makyaj desen full... 15 yasinda cocuklar okula fondotensiz gitmiyor. Sadece kuzenim degil yaşıtlarida öyle. Hal tavir desen yine 15 gibi degil
sen sübyancısın de ve geç.Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Kapak gibi kapak"Anan erken yaşta evlenip doğurduğu için çocuk yetiştiremeyi becerememiş." deseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?