Bir kıza göre yaşlıymışım

o yaşta kızlara asılması bi suçtur. ailesi duyarsa direkt subyancı durumuna düşer. şikayet et adamı. hatta caktırma. BİMER yaz googleye oraya adamın adını kızın adını verip yaz, şikayet et. ismin de gözukmez.

hadi iş başına...

İğrenç.Kendisi 26 yaşında ve 27 yaşındaki bir kadını yaşlı buluyor? 16 yaşındaki çocukla yazışmayı normal. bence arkadaşınız pedofili. onu çocuk olarak değil de başka bir şekilde görüyor.bence büyümesini falan da beklemiyor. siz yanlış olduğunu söylediğiniz için öyle dedi. fırsat bulsa her şeyi yapacak gibi. hatta yanlışını örtmek için senin canını yakmaya çalışmış kendince. ben olsam kızın ailesine falan haber verirdim ya da şikayet ederdim bu adamı.

Vallahi bu söze katıldım işte.Bilindik yaşlı bir şair,"fiziken pek yakışıklı değildim,kadınlar bana bakmazdı.Ben de kendime çok güvensizdim bu yüzden.Ama yeni yetişmekte olan genç kızlara iki tatlı söz söylerdim,heyecanlanır,kızarırlardı.Bından öyle hoşlanırdım ki" yazmıştı anılarında...

Zaten erkek ve kadın Arasında abartılı bir Yas farkı varsa o genellikle Erkeğin ya da büyük olanın Özgüven eksikliği .

Kesinlikle. Ama işte eşimakılllı olmasada olur fizik mi çalışacağız diyen zihniyetin devamı bunlar.

Yasli falan degilsiniz.En guzel yaslardasiniz.Tabi sizi kendine gore yasli bulur , cunki 16 yasindaki cocugu kandirmak daha kolay, sapik herif.

arkadaşınız pedofili sanırım
kendi cinsel yetersizliğini örtbas edecek, anlayamayacak kadar küçük çocuklarla kapatmaya çalışıyor
bir de bunu size hakaret ederek haklı göstermeye çalışıyor
seviyesiz olduğu paçalarından akıyor uzak durun bence
kafa nefes alsın yeter...

Var boyle tipler ya kucuk yastaki kizlara ilgileri oluyor 16 yasinda resit degil basi belaya girerse gorur gununu..

Agzi salyali bir subyancinin dediklerini mi dert ettiniz?
Yasiti kadinlar ne mal oldugunu hemen anladiklari icin oylesiyle olmazlar. O da kendine saf, toy olgunlugu (!) ile ozendirdigi bir kizcagiz bulmus. Yazik ikisine de.
Gözünden anlar 25 yaş üstü kadın bu sapigin ne kişiliksiz olduğunu
Bu yüzden adaha onbeşini gecmemis iki guzel söze ağzı açık bakan kiz ariyorlar
Sonra burada evlendigi kızların konularini okuyoruz esim 40 yasinda ben 20 yasindayim evden dışarı cikarmiyor sürekli şiddet uyguluyor kaynanamla oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…