Yanisiz arkadasinizin subyanciligina degil de soyledigi lafa mi takildiniz??
saka gibi
ben sizin yerinizde olsam polise sikayet ederdim cocuklara asiliyor diye
pis sapik
Vallahi bu söze katıldım işte.Bilindik yaşlı bir şair,"fiziken pek yakışıklı değildim,kadınlar bana bakmazdı.Ben de kendime çok güvensizdim bu yüzden.Ama yeni yetişmekte olan genç kızlara iki tatlı söz söylerdim,heyecanlanır,kızarırlardı.Bından öyle hoşlanırdım ki" yazmıştı anılarında...Dengesiz birinin sözüne neden bu kadar çok takıldın ? Yaşlı falan değilsin kendisine muhtemelen yaşıtları bakmamış o da gitmiş çocukla yazışıyor. Tamam 10 yas çok değil ama 45/55 olsa normal . Bununki malesef baska birşey
Zaten erkek ve kadın Arasında abartılı bir Yas farkı varsa o genellikle Erkeğin ya da büyük olanın Özgüven eksikliği .Vallahi bu söze katıldım işte.Bilindik yaşlı bir şair,"fiziken pek yakışıklı değildim,kadınlar bana bakmazdı.Ben de kendime çok güvensizdim bu yüzden.Ama yeni yetişmekte olan genç kızlara iki tatlı söz söylerdim,heyecanlanır,kızarırlardı.Bından öyle hoşlanırdım ki" yazmıştı anılarında...
Kesinlikle. Ama işte eşimakılllı olmasada olur fizik mi çalışacağız diyen zihniyetin devamı bunlar.Bi kadin vardi ben bekarken surekli gorucu bulmaya calisirdi, bi sekilde gecistirirdik.. Neyse bi gun bu yine gelmis anneme, 37 yasinda biri icin, ben o zaman 23 yasindayim ve nisanlanmak uzereyim, bunu duyunca benim arkadaslarimdan bekar olup olmadigini sormuş, arkadaslarim vardi 26-27 yaslarinda.. Beyefendi maximum 23-24 yasinda istiyormuşben şok..
Ya insan denk gelir, kucuk biriyle de evlenir ama mesele bu degil.. Gormeden, tanismadan, etmeden boyle sınırlar koyup takıntılı (hani 30dan sonrasi yaşlı diye dusunmek) olan kisilerin zihniyeti bana cok arizali geliyor.. Kadin sirf vucut sanki.. "Taze(!) olsun kafasi" midemi bulandiriyor.. Tarif edemedigim bi zihniyet yapısı yaa..
saka gibi nameYani
Adam 16 yaşındaki çocuğa halleniyor
Millet takma kafana demiş
Kusucam şimdi ..ben o büyüsün diye bekliyorum
Yasli falan degilsiniz.En guzel yaslardasiniz.Tabi sizi kendine gore yasli bulur , cunki 16 yasindaki cocugu kandirmak daha kolay, sapik herif.Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
"Anan erken yaşta evlenip doğurduğu için çocuk yetiştiremeyi becerememiş." deseydin.
Gözünden anlar 25 yaş üstü kadın bu sapigin ne kişiliksiz olduğunuAgzi salyali bir subyancinin dediklerini mi dert ettiniz?
Yasiti kadinlar ne mal oldugunu hemen anladiklari icin oylesiyle olmazlar. O da kendine saf, toy olgunlugu (!) ile ozendirdigi bir kizcagiz bulmus. Yazik ikisine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?