Bir kızın bütün fotoğraflarını beğeniyorsa?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
Kızlar, kısa süre önce ayrıldığınız ve hala sizi çok sevdiğini söyleyen erkek arkadaşınızın şans eseri -benim hesabımda ekli değil, başka bir hesaptan gördüm- fcbookta bi kızın bütün fotoğraflarını beğendiğini görürseniz ne düşünürsünüz?

Artık "hala beni çok sevmediğini" ve yeni aşklara yelken açmak için ilk adımı attığını.. düşünürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf beğenmek sevgisizlik göstergesi midir ya da görsel beğeni ile sevgi aynı şey midir ? Bu bence yola çıkılacak doğru nokta değil ...

Eski eskide kalsın, bırakın düşünüp kendinizi üzmeyin, ayrılığa rağmen size ilan-ı aşk etmesi ne ifade eder, çok sevseydi kaybetmezdi, bir şeyi beğenmesine gerek yok aslolan sizi kaybetmiş olması değil mi, sevgisine inanmamışsınız ya da sevgi ilişki yürütmeye yetmemiş ki şu an eski statüsünde , gerisi boş ...

hepsini beğeniyorsa kişisel bir zaaf olabilir o kişiye karşı ya da yakınlaşmak için atılam erkelerin deyimiyle yemler. ama bu çok genel bir kavram olup adını koymadan önce detaylara bakmak lazım.
kız kim? ne tür bağlantısı var? yani tanışma sevileri ne? kuzeni vs olabilir mi?
erkek arkadaşının sana karşı tavırları hala aynı mı?? sözden çok eylem önemli bu aşamada. ayrılık sevgiyi körükler çoğu zaman bunu hissediyor musun sen? yoksa birini bulana kadar boşluk mu doldurma sana olan eğimi?

Onunla barışırsam yapacağı tek açıklamanın "boşluktaydım" olduğunu düşünür ve ondan uzak dururdum. :104:

Son düzenleme:
zaten bitmiş demek ki birşeyler yürümemiş.

ona sorarsan "boslukta"oldugu için yapmıştır. bana sorarsan "yeni sevgili arama ve çalışma timi" kurmuş bile.

geçmişin geçmişte kalması daha hayırlıdır bazen.

Kıza asıldığını düşünürdüm malesef erkeklerin görsel beğeni olarak baktıklarını düşünmüyorum dikkatini çekmek için yapmış olabilir o kızın.
Eminim ki senden durduk yere ayrılmamışsındır vardır bir sebebi al sana bir sebep daha

yeni sevgili adayını gozunde secmiş...
begenmelerle işe başlamış demek canım..
içler cısı bır durum faceden falan resmını begenen adam ıkı gun sonra konusmaya calısıyor..
mlesef flörtü bu seviyeye düşürmeye başladılar..

hiç hoş şeyler düşünmem. şöyle bir laf atardım konuşurken: "Ya geçen de x arkadaşım (erkek) bütün fotolarımı beğenmiş anlamadım neden..." diye. Yüz ifadesine bakardım... Zaten anlaşılır o zaman ne niyetle beğendiği...

Onun hesabında hala ne işim var diye düşünürüm. Kendime uğraşacak daha yararlı meşgaleler bulurum. Yaşlıları yoldan karşıya geçiririm, kuşlara ekmek falan atarım bunun gibi şeyler.

artık benden vazgecmiş,o fotograflarını beğendiği kızla kıvama gelene kadar benle oyalanmaya devam ediyor diye düşünürdüm!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…