bir klişe.. 'sil süpür yine aynı'

2 haftada bi çamaşır makinası mı dedin??? Aklım şaştı.. :) günlük olmazsa şayet gün aşırı makina çalışır. Zaten çarşafları yıkasam sadece,haftada 2 kere!
Biriktirmeden mi yıkıyorsunuz benim tepeli makine dolar 2 haftada 1 kere 2 makine renkliler beyazlar olarak çalışır bazen 3 makine siyahlarda eklenir Nevresimi çarşafı 2-3 haftada 1 yıkarım

Ya bende de çocuk yok ama eßimin de çocuktan farkı yok. Eve gelir gömlek bi tarafa ceket bi tarafa. Sabah pijamaları çıkarır ben hep temizse katlar yatağın içine koyarım o her gün onu bulamamış gibi yapar yenisini giyer. Dolapta katlı kiyafetlerden alacaksa alt üst eder, düzgünce çekip almaz. Mutfak desen giden tezgaha dizilir. Ben götürdüğümü çöpe döker makinaya koyarım. Yani o çocuk ben arkasından toplaya oldum. Vallahi traş takimı ve diş fırçasıni dahi ben yerine koyarım. Sabah onu yollar yarım saat evi toplarım. Sonra temizlik. Hıı unutmadan oturma odası halım açık renk 15 günde bir silerim 4 ayda bir yıkatırım eşim sürekli çay damlatır.

Biriktirmeden mi yıkıyorsunuz benim tepeli makine dolar 2 haftada 1 kere 2 makine renkliler beyazlar olarak çalışır bazen 3 makine siyahlarda eklenir Nevresimi çarşafı 2-3 haftada 1 yıkarım

Yoo,8kiloluk makinam ve tepeleme dolar. Boş çalıştırmam. Her gün duş alınır ve giyinen kıyafetler tekrar giyilmez. Çarşaflar da zaten bi mak bizim bi mak çocukların. Beyazlar,renkliler,ara renkler,havlular,yatak örtüleri derken,çamaşıra boğuluyorm :)

Senin çocuklarda var canım biz 2 kişiyiz sadece bir kıyafeti 2 gün falan giyeriz o sebepten dolayı aradaki fark benimde 8 kiloluk

Arkadaşlar kafAyı yicem,bulamıyorum.birkaç yıl önce okumuştum net te bir sayfada.pasta yapan bir cocugun hikayesini,cocugun ismiyle hitap ediyor (yabancıydı sanırım isim).yumurtayı kırıyor üstüne sicratiyor,unu ekliyor yere döküyor.annesine yardim ediyor gibi birşeyler yazıyordu.aranızda bilen gören var mi?rica ediyorum su saate kadar aradım bulamadım.link gönderir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…