bir klişe.. 'sil süpür yine aynı'

benim oglum en erken 2 3 gibi uyuyor eşimde aynı onlar uyumadan baska iş yapmak mümkün değil gece ev daha soguk oluyor eşim yorgun geliyor çocuk zaten her dk yanımda olayım istiyor yetişemiyorum eşim de söyleniyor ama elimden bişey gelmiyor

Çocuğunuz gece üçde mi uyuyor?

evet genelde 2 3 hatta 4 de uyuyor en erken 00 1 de uyuyor babasına çekmiş galiba
Çekmeyle ne alakası var? Bu durum mahveder sizi. Ee baba uyumazsa çocuk da uyumaz tabii, ne görürse onu yapar.
Aynı odada yatıyorsunuz değil mi? Yorumlarınızda yazmıştınız.
Saat onda mesela hadi herkes yatağa, uyku vakti deyip yatın hepiniz. O uyuyunca da kalkarsınız.

eşim yatmıyor ve yardımcı değil zaten bütün gün yoruluyorum eve gelince de oturup cayımı içmek bilgisayearda dizi izlemek hakkım diyor ki eşimin ilk bebegimizin kaybından sonra yasdıgı şok yüzünde uyku problemi var zaten diyorum bazen kendi kendim e şöyle bi yatsam 1 hafta uyusam diye

Üzüldüm sizin adınıza.
Çocuk ne görüyorsa onu yapıyor.
Yaşanan kayıptan sonra daha özverili olması gerekmiyor mu?
Belli zor şartlarda büyütüyorsunuz çocuğunuzu. Ne diim umarım tez vakitte feraha kavuşursunuz.

ahhhhh yaaa çok üzüldüm neden kaybettiniz ilk bebeğinizi?
Allah sabır versin her ikinize de ama muhakkak ki benzer şoku sizde geçirdiniz ve belki hala atlatamadınız bunu eşinizle konuşup desteğini isteseniz daha iyi olmaz mı sizin için?

sagolun bazen dolup dolup tasıyorum aglasam diyorum ama neye yarayacak ki Allah ım evladımın eksikliğini göstermesin

konuştum çok agladık ama geçti işte kızım engelliydi bi çok saglık sorunu vardı anne karnında kalbi durdu

sagolun bazen dolup dolup tasıyorum aglasam diyorum ama neye yarayacak ki Allah ım evladımın eksikliğini göstermesin
Ben kızımdan önce iki kayıp yaşadım.
Geçmişe dönük neden yaşasın bir insan?
Anne baba olarak tek gayemiz onu rahat ettirmek, mutlu yaşatmak.
Eşiniz oğlunuza sarılsın sımsıkı, bak kanlı canlı karşısında.
Bi anne ne kadar yetebilir evlada?
Evlat kendi büyür zaten önemli olan onu nasıl büyüttüğündür.
Eşiniz geldiğinde çay içmek, dizi izlemek istiyor ya hani, o çocukta baba ile vakit geçirmek istiyor.

konuştum çok agladık ama geçti işte kızım engelliydi bi çok saglık sorunu vardı anne karnında kalbi durdu
yavrum benim demek bu hayatta mutsuz olacakmış Allahım yanına almış
Allah oğlunuza sağlıklı uzun bir ömür versin
Allah yardımcınız olsun, inşallah kısa zamanda feraha kavuşursunuz

yavrum benim demek bu hayatta mutsuz olacakmış Allahım yanına almış
Allah oğlunuza sağlıklı uzun bir ömür versin
Allah yardımcınız olsun, inşallah kısa zamanda feraha kavuşursunuz
sagolun ALLAH razı olsun
bazen diyorum yasasaydı diye ama kalbinde rahatsızlık ve ayaklarında sorun vardı ve bi kaç sorun daha büyüyünce sokaga çıkmak isteyecekti genç kız olunca aşık olmak isteyecek yaşadıgı her gün agalyacaktı kuzum belki ben aglaıyorum bazen ama evlatlarım aglamasın yeter

eşim ilk 40 gün neredeyse kucagına bile alamadı şimdi seviyor ama oglum çok huysuz eşim daralıyor bide kızımız olsaydı diyor kız çocugu diyor eşim yıkıldı daha kendine gelemedi

onun ağladığı her gün siz birah daha kahrolacaktınız ve de...
onun hakkında en hayırlısı buymuş inanın
bilemem ama tahmin edebilirim çok büyük bir acıdır yaşadığınız eminim, benim de bir kızım var saçının teline zarar gelsin kalbime sancı giriyor acıdan
ama yaşasaydı belki o daha büyük acılar çekecekti ve Allah bunları çekmemesi için aldı yanına
Allah evladınızı size bağışlasın, evlatlarımızın acısını hiçbirimize yaşatmasın

eşim ilk 40 gün neredeyse kucagına bile alamadı şimdi seviyor ama oglum çok huysuz eşim daralıyor bide kızımız olsaydı diyor kız çocugu diyor eşim yıkıldı daha kendine gelemedi
eşiniz psikolojik yardım mı alsa?
belliki tek başına atlatamıyor
bu şekilde kendine de zarar daha da çok oğlunuza zarar verir
oğlunuzun babaya da ihtiyacı var
eşinizin bu tutumunu oğlunuz anlamaya başlarsa çok üzülebilir

amin Allah acıdı da aldı diyorum kızımı yasıtları dısarda okullarda gezerken sinemalara tiyatro ya giderken aşık olurken kızım belki isyan edecekti veren de O alanda

konuştum kabul etmiyor

amin Allah acıdı da aldı diyorum kızımı yasıtları dısarda okullarda gezerken sinemalara tiyatro ya giderken aşık olurken kızım belki isyan edecekti veren de O alanda
aynen öyle
şunu bilin ki kızınız olduğu yerde çok mutlu emin olun
siz de kendinizi toparlamaya çalışın oğlunuz için, o da evladınız, sizin mutsuzluğunuz onu da çok etkiler
bakın ben ne zaman ağlasam, üzülsem o bıcır bıcır yerinde hiç durmayan kızımın sesi kesilir gözlerini dikip bana öyle bir bakar ki anlarım ki üzüntümün farkında daha 1,5 yaşında ama mutluluğumun da üzüntümün de kızgınlığımın da farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…