- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Sen kendini zor tutma sal gitsinsana vurmamak için kendimi zor tutuyorum birdaha tekrarlanmasın dedi
Of offf ama balkon yakıskançlıkla ilgili bi sürü konu açmışsınız. amacının ne olduğu belli işte. yani evlenmeden önce de böylemiş sanırım. bile bile evlenmişsiniz. adamın huyunun değişeceği de yok.
Vicdan ve nefs meselesi. Herkes kendine yakışanı yapar der geçerimDışarda kendisi sorttlulara baktığı için sanada bakacaklar sanio.
Of offf ama balkon ya
İyice yokuşa sür diyorsunuzSen kendini zor tutma sal gitsin
Bende kendimi tutmam şortumu giyer adliyede biterim sen önce benimle düzgün konuşmayı öğren de.
mantiklari böyle bunların çözdüm artk o yüzden çokta takmayin nerde yatarsa yatsinVicdan ve nefs meselesi. Herkes kendine yakışanı yapar der geçerim
Bakmıyor derim benyanındayken ama ne kadar doğru olur sürekli beraber değiliz.
Rahatlığa o kadar alışmışım ki o balkona çıkarken üstümü değiştirmek ne bileyim saçma geliyoryani adam kıskanç. bu sebeple devamlı kavga ediyorsunuz. ya kabullenip onun istediği kalıba gireceksiniz ya da istemediği davranışları yapmaya devam edip kavgayı göze alacaksınız.
Doğru diyorsunuz sanırım.mantiklari böyle bunların çözdüm artk o yüzden çokta takmayin nerde yatarsa yatsin
Şiddet için tehdit varİyice yokuşa sür diyorsunuz
Rahatlığa o kadar alışmışım ki o balkona çıkarken üstümü değiştirmek ne bileyim saçma geliyor
Ah neler söylemiyorum kibunu kocanıza söyleyin
Şiddet konusunda çok hassas olduğumu dokunduğu an terkedeceğimi biliyor. En başından beri bu konuya bakış açımı çok iyi kavrattırdım onaŞiddet için tehdit var
Buna tamam dersen başka baskılar da gelecek nasılsa kabulleniyor diyerek
Ya aslında ben ayrı yatma mevzusuna anlam veremedim ne olursa olsun yapmazdı. Bu tuhafıma gidiyorbunu kocanıza söyleyin
Yokuşa sürmek değil de sen alttan alma diye diyo alttan alırsan seni daha çok ezicek doğrusu karışma kıyafetime deİyice yokuşa sür diyorsunuz
Kaç kere dedim ama yok düzelmediYokuşa sürmek değil de sen alttan alma diye diyo alttan alırsan seni daha çok ezicek doğrusu karışma kıyafetime de
Sende yangına körükle gidiyorsun.Sen kendini zor tutma sal gitsin
Bende kendimi tutmam şortumu giyer adliyede biterim sen önce benimle düzgün konuşmayı öğren de.
anlaşmaya çalış baktın olmuyo çek git annenlere yüz verme burnu sürtsün emin ol sürterKaç kere dedim ama yok düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?