- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Biliyordum ama azaltmasını beklerken iyice abarttıSende yangına körükle gidiyorsun.
Konu sahibi evlenirken eşinin bu karakterde bir adam olduğunu bilmiyor muydun ?
Şayet biliyorsan şimdi de şikayet etme , bilmiyorsan da çözüm bulmaya çalışın.
Hayat kavgayla geçer mi ?
Düşünüyorum ama sonra neden ben gidiyorum diyorumanlaşmaya çalış baktın olmuyo çek git annenlere yüz verme burnu sürtsün emin ol sürter
Canım bu tip adamlar çok tehlikeli oluyor genelde .Biliyordum ama azaltmasını beklerken iyice abarttı
Şiddet konusunda çok hassas olduğunu bilse o cümleyi kuramazdıŞiddet konusunda çok hassas olduğumu dokunduğu an terkedeceğimi biliyor. En başından beri bu konuya bakış açımı çok iyi kavrattırdım ona
gurur yapma ev kendinizin mi değilse çek git babanlaraDüşünüyorum ama sonra neden ben gidiyorum diyorum
Sen susup oturur muydun böyle bir durumda?Sende yangına körükle gidiyorsun.
Tehlikeli derken ?Canım bu tip adamlar çok tehlikeli oluyor genelde .
Biliyorsan yapacak bşy yok .
Sağlık olsun.
Ben normalde hayatta susmazdım ama istemediği birşeyi yaptım diye de o an savunamadım kendimiSen susup oturur muydun böyle bir durumda?
Bana göre susulmaması lazım.
Evlenmeden önce de karışır mıydı böyle?Ben normalde hayatta susmazdım ama istemediği birşeyi yaptım diye de o an savunamadım kendimi
EvetEvlenmeden önce de karışır mıydı böyle?
Sen ürünü inceleyip almışsın ama ..
Gözün kör olması diye birşey varya öyle bir durumdaydımSen ürünü inceleyip almışsın ama ..
Ben sonradan ortaya çıkan bi durum sandım
Amacı ne; amacı vurmak.merhaba kk güzelleri fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimle bu aralar sorunlarımız oluyordu ben susmayı bilmiyormuşum susmayı bilmediğim sürece sorunlarımız olacakmış.
Ben de kadın susacak diye birşey olmadığını her iki tarafın bir farkının olmadığını dile getirdim.
Neyse gelelim dünkü mevzuya, balkonda çamaşır asıyordum üstümde şort vardı.
Eşim işteydi ben çamaşır asarken gelmiş ve sorun çıkardı. Giymeme izin vermez dışarda evde bile karışıyor.
Çok sinirlendi sana vurmamak için kendimi zor tutuyorum birdaha tekrarlanmasın dedi ve seni görmek istemiyorum diyip oturma odasında yattı.
İlk defa böyle yaptın devamı gelir dedim ben bugün. Evet bugün de ayrı yatacağım dedi. Ben de keyfin bilir yazmayacağım artık dedim sustum.
Sizce amacı ne ne yapmaya çalışıyor ?
Neden ben neden o evlilik bu değil canım sen rekabete donusturmüşsun olayıDüşünüyorum ama sonra neden ben gidiyorum diyorum
Ben böyle bi özelliğini görsen evlenmezdim kiSen susup oturur muydun böyle bir durumda?
Bana göre susulmaması lazım.
Mecazi anlamda . Sinirli gibi düşünTehlikeli derken ?
Ortası yok mu bunlarınKıskanç olduğunu bile bile evlendiysen problem etmeyeceksin, onun istediği gibi yaşayacaksın.
Madem problem ediyorsun nişanlı iken vazgececektin.
Ayrıca kıskanmayan erkek daha büyük problem, yasayanlar bilir
E afedersin de o yokusa sürmekten korkmuyosa sen de korkut su mağara adamı azıcık. Vururdum ederdim ne demek yaİyice yokuşa sür diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?