Aynen ya, bazen mecbur kalıyoruz kullanmaya. O doğal kokular insanı rahatlatıyor ama alerji olunca zor oluyor tabii. İnşallah senin için hem güzel hem rahat bir çözüm çıkar bir gün!Parfüm kurtarıcı bazen succu ya ..Bende alerjigim ama mecbur kullanıyorum. Düz camasir kokusu tatmin etmiyor
Anladım. Önemli değil. Sadece bazen siteyi anlamıyorum milletin kolu kopuyo konu bildirimi gelmiyor. Parfüm konusu geliyor. Sistemsel.Amacım bildirim göndermek değildi açıkçası, uygulamada yeniyim. Eğer öyle olduysa kusura bakmayın, yeni öğreniyorum.
Aynen öyle. Ben parfüm yerine esans kullanıyorum. Daha güzel ve herkeste olmayan koku türleri var esanslarda.Parfüm kullanmak artık bana çağdışı geliyor belki fakirlik belirtisidir ama yani neden farklı bir şey kokmaya ihtiyaç duyulduğunu anlamıyorum. Astım ve alerjinin bu kadar yaygın olma sebeplerinden biri zaten bu kokulu parfüm deodorant yumuşatıcı deterjan işleri. Üretim sürecindeki çevreye zararından bahsetmiyorum bile. Kapitalist sistemin ihtiyaç haline getirdiği aslında hiç de ihtiyacımız olmayan bir şey. 5 yıldır hayatımda yok
UmarımAynen ya, bazen mecbur kalıyoruz kullanmaya. O doğal kokular insanı rahatlatıyor ama alerji olunca zor oluyor tabii. İnşallah senin için hem güzel hem rahat bir çözüm çıkar bir gün!
Yeni başladım ve sevdiğim konu olarak parfümlerle başladım. Siteyi biraz anlamakta zorlanıyorum, bazen bazı şeyler tam oturmuyor sanırım sistemle ilgili.Anladım. Önemli değil. Sadece bazen siteyi anlamıyorum milletin kolu kopuyo konu bildirimi gelmiyor. Parfüm konusu geliyor. Sistemse
Bende de olmuştu. 1 aya çözersin.Yeni başladım ve sevdiğim konu olarak parfümlerle başladım. Siteyi biraz anlamakta zorlanıyorum, bazen bazı şeyler tam oturmuyor sanırım sistemle ilgili.
Marly Delina benim vazgeçilmez parfümümnereye sıksam da peşimden geliyor gölgem gibi
Tercih meselesi. Özel bir yere gittiğimde çiçekler gibi miss gibi kokmak isterim daha normal günlerde Dior un parfümleride çiçek gibi kokar. Parfüm bana bakımı güzelliği temizliği çağrıştırıyor nedense o yüzden tercih ederimParfüm kullanmak artık bana çağdışı geliyor belki fakirlik belirtisidir ama yani neden farklı bir şey kokmaya ihtiyaç duyulduğunu anlamıyorum. Astım ve alerjinin bu kadar yaygın olma sebeplerinden biri zaten bu kokulu parfüm deodorant yumuşatıcı deterjan işleri. Üretim sürecindeki çevreye zararından bahsetmiyorum bile. Kapitalist sistemin ihtiyaç haline getirdiği aslında hiç de ihtiyacımız olmayan bir şey. 5 yıldır hayatımda yok
Ben gül ve şakayı boyası için aldım güzel şimdi aklıma gelmiyor .Nasi bir notası var
Tavsiyen için çok teşekkür ederim, mutlaka denemek isterim.
Amouage Guidance yi deneyin mutlaka bu da özel günlerimde
Aynen, bu tamamen tercih meselesi. Kimisi sever, kimisi sevmez. Önemli olan herkesin kendini en rahat hissettiği şekilde davranması bence. Herkesin tarzı farklı, saygı duymak en güzeli.Baskasinin parfümüne maruz kalmaktan nefret ederim. Binersin asansöre leş gibi bir ağır koku. Zaten parfümü Fransızlar yıkanmadıkları için icat etmedi mi . Çocuk olduktan sonra hiç kullanmaz oldum.
Bence bir kadın tarafından parfüm çok az kulak arkasına kullanılmalı, sadece ona çok yaklaşan insan kokusunu almalı
Tercih meselesi. Özel bir yere gittiğimde çiçekler gibi miss gibi kokmak isterim daha normal günlerde Dior un parfümleride çiçek gibi kokar. Parfüm bana bakımı güzelliği temizliği çağrıştırıyor nedense o yüzden tercih ederim
Bu parfum bayan mi acaba? Fiyati nedir..Marly Delina benim vazgeçilmez parfümümnereye sıksam da peşimden geliyor gölgem gibi
Evden çıkmayın o halde. Spor salonunda ter atılır hava atılmaz parfümde sıkılmaz. Çok şükür bunun bilincindeyim.Yani işte sizin tercihleriniz bizleri de etkiliyor. Size çiçek gibi gelen koku benim boğazımı tıkıyor özellikle kapalı ortamlarda spor salonlarında ofislerde bir anda parfüm kokusundan hırıltılı nefes almaya başlıyorum. Mesela birileri gelip yüzünüze parfümün harika kokuyor diyebiliyor ama rahatsız olanlar da gelip söyleyemiyor ya bundan haberiniz olmuyor
Kadın parfümü ben isviöreden aldım 350 franka. Beymende 14.000 sanırım bir ara bakmıştımBu parfum bayan mi acaba? Fiyati nedir..
Evden çıkmayın o halde. Spor salonunda ter atılır hava atılmaz parfümde sıkılmaz. Çok şükür bunun bilincindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?