Aynen öyle. Ben parfüm yerine esans kullanıyorum. Daha güzel ve herkeste olmayan koku türleri var esanslarda.
Yumuşatıcı yerine ne kullanıyorsunuz peki? Bende artık kimyasal şeylerden arınmaya çalışıyorum.
Kimin ne sıkacağına da sizin karar veremeyin o halde. İsviçre de yaşıyorum gayeye herkes parfüm sıkıyor sephoralar insan kaynıyor. Niş parfümler kapış kapış satılıyor arkadaşım buranın en büyük parfümeri direktörü parfüm yetiştiremiyoruz diyor. Bence siz ortadoğu kafasındasınız genelleme değilde . Sizede bir tane hediye edesim geldi adresinizi yazın valla sıkar sıkar durursunuz:)))Spor salonunda havuzda duşa girdikten sonra sprey deodorantlar parfümler havada uçuşuyor maalesef. Bazı daha medeni salonlarda parfüm sıkmayın diye uyarı olur hatta :)
Kimin evden çıkacağına siz karar veremezsiniz de neyse ki parfüm kullanımı batılı ülkelerde azalıyor. Şu an bizim gibi Ortadoğu kafasında olanlarda daha çok var.
Kimin ne sıkacağına da sizin karar veremeyin o halde. İsviçre de yaşıyorum gayeye herkes parfüm sıkıyor sephoralar insan kaynıyor. Niş parfümler kapış kapış satılıyor arkadaşım buranın en büyük parfümeri direktörü parfüm yetiştiremiyoruz diyor. Bence siz ortadoğu kafasındasınız genelleme değilde . Sizede bir tane hediye edesim geldi adresinizi yazın valla sıkar sıkar durursunuz:)))
İyi uçuşlarHa benim fakir olduğum gerçek. maaşlı bir çalışanım. Gönderirseniz fakir olduğum için muhtemelen satarım ckfkfk. Ama havacılık sektöründeyim 10 yıldır. Gidiyorum geliyorum insanlarla konuşuyorum. Uçağa sık biniyorum çeşit insan görüyorum. İsviçre kısıtlı bir bölge. Avrupa’nın en zengin yeri. Lüks tüketim hat safhada.
Vanilya kokusunu seviyorsan, Zara Red Vanilla uygun fiyatıyla çok beğeniliyor. Biraz daha özel bir şey istersen Kayali Vanilla 28 veya Ariana Grande Cloud’u da deneyebilirsin. Karar tamamen sende, en çok hangisi hoşuna giderse onu alırsın.Yıllar önce duştan yeni çıkmış gibi çok doğal kokan bir parfüm vardı. Onu almadığıma çok pişman oldum. Birdaha o tür bi parfüm bulursam hemen alacağım. Vanilya notalı hafif parfümleri de araştırıyorum
Çok teşekkür ederimVanilya kokusunu seviyorsan, Zara Red Vanilla uygun fiyatıyla çok beğeniliyor. Biraz daha özel bir şey istersen Kayali Vanilla 28 veya Ariana Grande Cloud’u da deneyebilirsin. Karar tamamen sende, en çok hangisi hoşuna giderse onu alırsın.
doğal yağlarla hazırlanan karışımlar var ben de onlardan yapmayı düşünüyorumParfüm kullanmak artık bana çağdışı geliyor belki fakirlik belirtisidir ama yani neden farklı bir şey kokmaya ihtiyaç duyulduğunu anlamıyorum. Astım ve alerjinin bu kadar yaygın olma sebeplerinden biri zaten bu kokulu parfüm deodorant yumuşatıcı deterjan işleri. Üretim sürecindeki çevreye zararından bahsetmiyorum bile. Kapitalist sistemin ihtiyaç haline getirdiği aslında hiç de ihtiyacımız olmayan bir şey. 5 yıldır hayatımda yok
çamaşır deterjanı, yumuşatıcı yerine alternatif doğal şeyler kullanan var mı internette görüyorum bazenBen çalışıyorum aktif ev dışında ciddi ciddi hiç kullanmıyorum. Çamaşır yumuşatıcısı da kullanmıyorum. Tatmin oluyorum
çamaşır deterjanı, yumuşatıcı yerine alternatif doğal şeyler kullanan var mı internette görüyorum bazen
doğal yağlarla hazırlanan karışımlar var ben de onlardan yapmayı düşünüyorum
ben de parfüm kullanmıyorum ama deodorant, vücut spreyi falan bırakamadım
temiz beslenme - temiz havayla da ilgisi var günümüz koşullarında vücut çok toksin alıyorBen de deodorant bırakamıyorum ama kokusuz ürünler kullanıyorum hidrofugal kullanıyorum
Cacharel noaYıllar önce duştan yeni çıkmış gibi çok doğal kokan bir parfüm vardı. Onu almadığıma çok pişman oldum. Birdaha o tür bi parfüm bulursam hemen alacağım. Vanilya notalı hafif parfümleri de araştırıyorum
Not aldım çok teşekkür ederimCacharel noa
Temız duştan cıkmıs koku olarak kullanıyorum yazları
Ben yıllardır Chanel chance ve Calvin Klein Euphoria kullanıyorum. Bir de çok sık erkeklerden iltifat aldığım için iyice bağlandım bunlara.
Eki Görüntüle 3593702 Eki Görüntüle 3593703
Ben seviyorum seksi kokuları.
Gündüz kullanım için çok çeşit hafif kokularım var ama akşam vazgeçemediğim iki koku. Fakat bazen duyuyorum kadınlarda farklı güzel kokular ama adını bilmiyorum. Freeshoplarda yeni kokuları sorduğumda, önerdikleri hiç hoşuma gitmiyor. Nedir şimdiki trendler, ne kullanıyor kadınlar? Yeni bir koku istiyorum kendim için.
Gerçekten kozmetik kişisel bakım çok fazla pahalı olmus yani iki kere düşünüp bin çeşit araştırıp içeriğine bak uygunu bul vs vs Allah yardımcımız olsunBir parfume 13k veremiyorum 3 aylik market alisverisim kendisi cunku
Delina'nin la rose versiyonu daha güzel bence. Ben bir de güllü kokulardan idol'un aura'sini seviyorum o kokuda beni çeken bir şey var arada canım çekiyor ama sürekli kullanacağım kokular değil. Bir tane değiştirmedigim parfümüm var yatağa girerken bile sıkıyorum diğerlerini moduma gore değiştiriyorumYeni parfümler denesem de kalbim hâlâ Delina’da… Gölgem gibi peşimde, o koku ben olmuşum artık!
Ben de bu aralar en çok Dior’u kullanıyorum ama , Selina ve diğerlerini de değişimli tercih ediyorum.Delina'nin la rose versiyonu daha güzel bence. Ben bir de güllü kokulardan idol'un aura'sini seviyorum o kokuda beni çeken bir şey var arada canım çekiyor ama sürekli kullanacağım kokular değil. Bir tane değiştirmedigim parfümüm var yatağa girerken bile sıkıyorum diğerlerini moduma gore değiştiriyorum
Ben de bu afrodizyak parfüm meselesiyle ilgili biraz araştırma yaptım. Meğer içinde vanilya, yasemin, sandal ağacı gibi kokular oluyormuş, bunların cinsel isteği artırdığı düşünülüyormuş. Ama bilimsel olarak kesin bir kanıt yokmuş, herkesin etkisi farklıymış. Çünkü koku beyinle, duygular ve anılarla bağlantılıymış. Mesela biri için bir koku güzel bir anıyı hatırlatıyorsa, o kişide daha etkili olabiliyormuş. Aslında en önemli şey parfümün seni kendine daha güvenli ve çekici hissettirmesiymiş. Yani afrodizyak parfüm biraz destek oluyor ama mucize beklememek lazım.kızlar afrodizyak olayına ne dersiniz? ben parfümden hiç etkilenemiyorum ya, eşim bitane almış bana, afrodizyaklı sık bunu diyor, yatak odasında sıkıyorum ama bana sorarsanız hiç bir çekiciliği yok, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?