- 3 Kasım 2011
- 1.352
- 3.137
- 333
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Adam zaten dengesiz ne yapacagi belli olmaz salmayin bi daha. boylelerinden hersey beklenir.bizim de kopegimizi hem komsumuz hem de akrabamiz olan birisi zehirledi sirf hasedinden kiskancligindan.inleye inleye oldu yavrumuz.bunlarda Allah korkusu vicdan merhamet yok cunku.ben rahatsız olanlara kızmıyorum ki. kimse sevmek zorunda değil ama 2 yıl boyunca biz kediden korkuyoruz rahatsız oluyoruz denilmedi, adam bana komşular rahatsız oluyor dedi komşuya sorduk yoo amcam biz rahatsız değiliz dedi ki apartman görevlisi de yanımızdaydı. yani adam yalan söylüyor bu durumda
Tamam ama apartmana salmayın. Her apartmanda şikayet olur. Mesela ben kapımı açtım karanlıkta kedi gözü görsem bir an korkarım. Benim de kedim vardı ama apartmana salmazdımgünaydın k.k.
benim güzeller güzeli bir kedim var, 3 aya bir aşılarını yaptırırım aksatmam mamaları oldukça kalitelidir zaten bilirsiniz tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar..
evde sıkılıyor apartmana gezmesi için salıyorum arkasından hep kontrol ederim. neyse dün de saldım klasik, evim 10. kat çatının kapısı açıkmış benim kız girmiş çatıya, apartman görevlisi de çatıdaymış (aynı zaman da apartman da 1 ev sahibi) bende x abi çatının kapısı açık kalmasın benim kız çıkıyor dedim bu başladı bana saymaya niye salıyorsunuz salmayın bu kapı kapanmayacak dedi eşim geldi tamam abi aralı bırakıyorum kedimizde girmesin senin de işin görülsün dedi.
Salmayın kedinizi apartmandakiler rahatsız oluyor her taraf kıl oluyor dedi kim rahatsız oluyor dedik x amca (yan komşumuz) birisini daha söyledi. hemen yan komşunun kapısını çaldık x amca rahatsızmısın bizim kediden dedik yok amcam niye rahatsız olayım dedi. apartman görevlisi hala her yer kıl oluyor diyo biz bunun için para veriyoruz sanki apartman temizlikten geçilmiyor da kedimin kılları mı sorun oldu dedim hele bi salın bakın ne oluyor diye beni tehdit ediyo eğer benim kızımın kılına zarar gelsin sen o zaman görürsün olacakları dedim bende kızlar sinirlerim çok bozuk çatının kapısını açık bırakmış yine birde şu dışarıya çıkılan kapaklar oluyor ya onu da açmış karaktersiz. sinirimden sanırım 1 saat falan ağladım.. bu adam kızıma birşey yapabilir mi? bir de eşim bir kere kapıda kalmıştı eşime kapıyı açmayı öğretmişti anahtarsız..
Adam zaten dengesiz ne yapacagi belli olmaz salmayin bi daha. boylelerinden hersey beklenir.bizim de kopegimizi hem komsumuz hem de akrabamiz olan birisi zehirledi sirf hasedinden kiskancligindan.inleye inleye oldu yavrumuz.bunlarda Allah korkusu vicdan merhamet yok cunku.
Haberlerde görmediniz galiba, bahceyi pisletiyor diye sahipli kediyi bagaja attı başka semte bıraktı yaşlı bir adam! allah korusun neler yapıyorlar..Adam zaten dengesiz ne yapacagi belli olmaz salmayin bi daha. boylelerinden hersey beklenir.bizim de kopegimizi hem komsumuz hem de akrabamiz olan birisi zehirledi sirf hasedinden kiskancligindan.inleye inleye oldu yavrumuz.bunlarda Allah korkusu vicdan merhamet yok cunku.
o hıc bellı olmuyor ne olursa olsun hayvan netıce deinmez ki o kadar :)
o hıc bellı olmuyor ne olursa olsun hayvan netıce de
sıze soyle ornek vereyım
benım kedım mamuk kuş gorunce ölu taklıtı yapan kendını yere atan kedı
arıdan korkan kedı
yerde yuruyen kendı kendıne duran karga gordugunde kendını balkondan asagı attı 3. katdan
neyse kı sadece bacaklarda incınmeyle kurtuldu . hayvanların ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor :) dunyaları farklı bırsey tetıklemeyegorsun minnos olan kedı bır anda kaplana donusuverıyor
vallaha görenler tüylerine hayran oluyor nasıl parlıyor böyle diye :) bir daha ki mamayı n&d ve sanabelle alabilirim araştırıp. hani tüy dökme durumunu şurdan bile anlayabiliriz, kediler midelerinde ki tüylerden kurtulmak için kusuyorlar bunun için de ot yiyorlar biliyorsunuzdur. hiç tiksinmem bakarım kustuğu zaman ve çok çok az tüy olur.. yani adamın rahatsız olacağı bir tüy yok ortada
Hala adamın rahatsız olacağı tüy yok ortada diyorsunuz. Alerjim var alerjim. Ve bunu bilmiyordum. Kötü bir tecrübe ile öğrendim.
Cok tesekkur ederim.Bu agizsiz dilsizlere aci cektirenlere Allah sorsun hesabini nasil kiyabiliyorlar aklim almiyor gercekten.bizim sitede de bi amcamiz var yaz kis her gun hic usenmeden kasaptan et kemik getirir kedileri besler.sitenin etrafi dolu kedi onlarca.her yerde kemikler falan hele yazin karincadan gecilmez ortalik.kac kere imza topladilar attirmak icin biz vermedik gercekten de hic rahatsiz degiliz.alt katimizda da kopek besliyor bi komsu o da havlar durur bazen apartmana girerken kakasini gorurum ama sahibine kizarim icimden hayvanin ne sucu var?Haberlerde görmediniz galiba, bahceyi pisletiyor diye sahipli kediyi bagaja attı başka semte bıraktı yaşlı bir adam! allah korusun neler yapıyorlar..
Çok üzüldüm köpeğiniz için.. Merhamet ve vicdan olmadan insan olunmuyo işte..
Fikrinize saygı duyuyorum ama meseleye farklı yerlerden bakıyoruz.Mesela bunca sayfa yorumda hic “o nasil bi adam seni bu sekilde tehdit edemez” diye adami kinayip sonra da “ama bu sekilde olmaz baskalari rahatsiz olabilir” diyen birine rastladiniz mi?
Adamin ne yaptigina kimse odaklanmamis bile bu normal mi?
Konu birbirinden nasil bagimsiz olabilir?
Kadin diyor ki adam beni tehdit etti sayfa sayfa yorumlarda herkes diyor ki sen haksizsin, e kimin karsisinda haksiz?
Sen kedini apartmana salarsan adam da seni tehdit eder demek bu acik acik
Merdivenden inip cikan kedinin bi insana nasil bi zarari olabilir?
Umumi tuvaletlere bile girilen ayakkabilarla basilan bina gercekten icinde minik bi kedi gezdigi zaman mi pisleniyor?
Apartmanin icinde kedi gormeye tahammulu olmayan insan disari cikinca ne yapiyor?
İnsanlar bu kadar tahammulsuz olmayi nerden ogrendi
Siz disarida ne yapiyorsunuz? Apartman icindeki cocuklardan rahatsiz oluyorum salmasinlar cocugu dediginiz icin soruyorum. Ben sahsen rahatsizlik veren cocuklari uyariyorum. Olmadi apartmanin whatsap grubuna yaziyorum cocuklari biraz uyarabilir misiniz diye. Ama kediyi uyaramiyorsun yapma evladim diye.bende size dedim ki dışarı da nasıl yapıyorsunuz? malum sokak hayvanları var ya hani? bunun cevabını göremedim
dışarı da ne yapıyorsunuz? hayır sokaklar kedi dolu da ondan soruyorum lütfen yanlış anlamayın.
inmez ki o kadar :)
Canıma kastım olmadığı için uzak duruyorum tabiki. Bu demek değil ki kedi görünce tekme atıp, uzaklaştıyorum. Aksine uzaktan sözlü olarak seviyorum, mama bırakıyorum. Ama yakın mesafede bulunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?