- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.193
- 398
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
adam huysu belli ama bende apartmanda oturan biri olarak evcil hayvanların apartman içinde dolaşmasını istemzdim,pisliğinden falan ziyade gerek yok adı üzerinde evcil hayvan evinde kalmalı herkesin, illa dışarı çıksın gezinsin derdinde iseniz bir tasma alın dışarda gezdirin, ayrıca ne kadar aşı vs yaptırılsada tüy döküyorlar bu bir gerçek.. ve son olarak sizin gözünüzde mükemmel bir hayvan olabilir ama bende sevmem kedileri şahsen , evimde kuş besliyorum ama evime ekdi köpek almam mesela...
ama işte benim ki sadece kendimi savunmahaklı bulun demiyorum çünkü sizlerin fikirlerine saygı duyuyorum ama inattan ziyade savunma diye düşünüyorum :)
Sizin tabirinizle 'magandayı' savunan yorumlar okumadım ben.Ben de linçe hazirim suan
Rahatsiz olmayi anlamiyorum ben olmadigim cok sevdigim icin ama anlayisla karsilayabilirim saygi geregi
Ama hicbir uyari yapmadan direkt tehdit eden bir maganda sayfalarca savunulmuş işte bunu anlayamam
ortak alan sonucta rahatsiz olabilirler haklilar kedi bakimi hakkinda bir fikrim yok ama disarda falan dolasamiyorlarmi
Cocuklar bagiriyorsa sizde sikinti cikartin . Evde huzurumuz yok. Zaten gurultuye ceza kesiliyor. Ama cisini yapmis bir cocugun terbiyesi uzun surebilir psikolojik sikintisi olabilir. Yilanla kediyi bir tutmadiginiz gibi bir cocukla kediyi de bir tutmamaniz lazim. Neyse ama bosverin siz kediyi salin gitsin :)bende bunu anlamıyorum en az 5 yorumda dedim ki ben sanırım 2 ay boyunca çiş kokulu asansörle 10. kata kadar çıktım indim ama bir kere bile adamla kavga etmedim. ee bende sevmiyorum ne olacak? çocuklar sürekli bağırıyor kafam kaldırmıyor ?? o zaman da herkes kendi üzerinden düşünmüş oluyor
belki birlikte cikarak zamanla alistirabilirsiniz sonucta evcilde olsa disarida yasamaya uygun olarak yaratiliyorlar zamanla alisir sanirim sizin icinde problem kalmazAnnemler de apartmanda oturuyor orada bahçeye çıkabiliyor, bahçeden dışarıya çıkmaz sınırlarını bilir ama benim oturduğum bina da evin önü tarla 1 defa çıkarttım ve çok korktu bir daha çıkartamadım.
Sizin komsunuz olsaydim kedinin apartman icinde gezmesi kilini tuyunu dokmesi beni rahatsiz etmezdi ama rahatsiz olanlara da kizma hakkiniz yok maalesef.komsunuz terbiyesiz hele kediye zarar vermekle tehdit etmesi cok ayip.benim kedim de her kapi acildiginda kacmaya calisiyor bazen kaciyor da ama tutup geri getiriyorum.birakmayin apartman icine hele de kedi fobisi olan birinin karsina ciksa ne dese hakli size.
haklılar
benımde kedım var
apartmanın ıcınde ne ısı var kedının ... rahatsız olanlar olabılır dogru.
ben hava alması ıcın parka goturuyorum cımlerde hopluyor kelebek kovalıyor tasması var uzayabılen kedı tasması bır anda kosup araba altında kalmasın dıye yarım saat dısarı cıkınca gerı evı ıstıyor eve donuyoruz
apartmanın ıcınde dogru degıl.
Ayy çok güzelmiş yaa. Bende çok isterdim çimere bassınlar koşsunlar... Ama dışardan mikrop kapmaz mı ? pire yada başka hayvanların dışkısına denk gelir basarsa falan bunlar korkulacak şeyler değil mi ?haklılar
benımde kedım var
apartmanın ıcınde ne ısı var kedının ... rahatsız olanlar olabılır dogru.
ben hava alması ıcın parka goturuyorum cımlerde hopluyor kelebek kovalıyor tasması var uzayabılen kedı tasması bır anda kosup araba altında kalmasın dıye yarım saat dısarı cıkınca gerı evı ıstıyor eve donuyoruz
apartmanın ıcınde dogru degıl.
kızımın aşıları tamAyy çok güzelmiş yaa. Bende çok isterdim çimere bassınlar koşsunlar... Ama dışardan mikrop kapmaz mı ? pire yada başka hayvanların dışkısına denk gelir basarsa falan bunlar korkulacak şeyler değil mi ?
offf çok kıskandım desem kızar mısın ?kızımın aşıları tam
bırde ben hıc etrafda kedı kopek dışkısı gormedım burda herkes hayvanı pisledı mı temızlıyor beledıye de guzel calısıyor hıc hayvan dıskısı gormedım acıkcası
pire falan bunlar zor ıhtımaller hanı kalabalık sokak hayvanlarının ıcıne salarsak belkı ama kendımı parkda otururken veya bahcelı bır cay bahcesınde cay ıcerken kedım de yanımda hoplayıp zıplıyor gecen arıdan korkuyor kuş gorunce ölü taklıtı yapıp yere yatıyor falanona nerden pire bulassın :) eve gırerken patılerını temızlıyorum zaten kendısı sılıyor patilerını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?