bir komşu konusu da benden..

Mesela bunca sayfa yorumda hic “o nasil bi adam seni bu sekilde tehdit edemez” diye adami kinayip sonra da “ama bu sekilde olmaz baskalari rahatsiz olabilir” diyen birine rastladiniz mi?
Adamin ne yaptigina kimse odaklanmamis bile bu normal mi?
Konu birbirinden nasil bagimsiz olabilir?
Kadin diyor ki adam beni tehdit etti sayfa sayfa yorumlarda herkes diyor ki sen haksizsin, e kimin karsisinda haksiz?
Sen kedini apartmana salarsan adam da seni tehdit eder demek bu acik acik

benım kedım mamuk gercekten sanslı
ben kendısını 1 haftalıktı sartları hıc uygun olmayan atıl durumdakı pet shopdan kurtardım
rahım kanserıymıs 2 kere amelıyat oldu
ölur dedıler ugrasma bukadar masraf etme kedıden cok ne var sonra sen uzulursun dedıler asla bırakmadım
rahmı alındı kanser tedavısı gordu cok cektı kuzum basında gunlerce annemle bırlıkte nobet tuttuk uyumadık sevgımızle yasadı kuzum
1 ay yasar dedıler ustunden 11 yıl gectı hala bızımle :)
cok sevdıgı bır park var hep ona goturuyorum dıgerlerınden korkuyor yere yapısıyor acı acı mıyavlıyor kucak ıstıyor sevdıgı parka goturuyorum
hıc bırsey olmaz onların tukuruklerı antıbakterıyel kendını yalayarak temızlemesı en buyuk dezenfektan bırakın nefes alsın yazık...

cins mi kediniz? benimki tekir ondan mı alıştıramıyorum acaba

Alışık olmadıkları için çıkaramam ki artık. Arabalardan balkondayken bile korkuyorlar. Helede tasma takamam çok hareketliler. Keşke rahat olabilsem bu konuda, balkonu yıkamadan çıkartmıyorum onları.. Eve toprak çimen falan taşıyasım var.

ben derdimi anlatamadım vazgeçtim.. kedimi dışarı çıkarmak için de merdiven kullanmak zorunda kalacağım çünkü asansörde ağlıyor. o zaman da indirme 1 dk dan bir şey olmaz ağlasın derler

Birisi apartmanın kapısını açık bırakırsa, kaçar gider diye korkmuyor musunuz ?

Üç köpeğim iki kedim var. Ama kedinizi apartmana salamazsınız. Elbette adamın tavrı doğru olmamış ama sizin yaptığınız da yanlış. Üstelik kedi için de tehlikeli. daha da fecisi kedi fobisi olan biriyle karşılaşırsa karsisindaki insan merdivenden bile yuvarlanabilir.

hah işte ben tasma taktığım an yere yapışıyor ve ağlıyor.. böyle yapsa kızınız sürekli kıyabilirmisiniz?

Haksızsınız. Ortak alana hele ki apartmana kediyi niye salıyorsunuz. 1 kişi bile rahatsız olsa bunu yapmamanız gerekir

Benim alerjim var kedi tüyüne ve bilmiyordum. Kötü bir tecrübe sonucu öğrendim. Belki apartman sakinleri arasında da alerjisi olan olabilir.

niye pes? insanın canı can da kedinin canı can değil mi? çocuklar istediği arsızlığı yapınca sorun yok kedim dolaşınca niye pes? insan olanlar sizin çocuğunuzsa kızım da benim çocuğum. niye kimseye zararı olmayan kediden rahatsız olunuyor da bas bas bağıran duvarların anasını ağlatan tuvalet alışkanlığı olmayan çocuktan ben rahatsız olunca bana pes deniliyor?

Kedi köpeği çok severim ama bir o kadar korkarım(önceden kedimiz de vardı ama sonradan oluştu bu)
Apartmanın içinde aniden kedi çıksa karşıma anksiyete krizi geçirebilirim.
Bizim sitemizin de kedileri var soğukta alıyoruz sığınakta girişte falan duruyorlar yerlerini biliyoruz rahatım o yüzden ve dışarda kalamayacakları içingirmeleri gerekiyor. Ama siz zaten sıcak bi yuva vermişsiniz. Herkes sizin kadar sakin olmayabilir empati yapın.

Adam kötü konuşmuş ama eve gizlice girip kediyi boğazlayacağını sanmıyorum. Sinirden söylemiştir bence.

Sizinle münakasaya girmek istemediğim için pes

cins mi kediniz? benimki tekir ondan mı alıştıramıyorum acaba
evet cins kedi ankara van kırması beyaz pofuduk :)
benımkıde once cok korkuyordu ılk sıralar kucagımdan ındırmedım alısana kadar kendı ınmek ısteyene kadar
daha once tekır kedım de vardı oda oyleydı oda alıstı ben bu zamana kadar 5 farklı kedı besledım hepsı aynı tepkılerı verdı ılk etapda ama alısıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…