- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Mesela bunca sayfa yorumda hic “o nasil bi adam seni bu sekilde tehdit edemez” diye adami kinayip sonra da “ama bu sekilde olmaz baskalari rahatsiz olabilir” diyen birine rastladiniz mi?Sizin tabirinizle 'magandayı' savunan yorumlar okumadım ben.
Gözden kaçırdığım bir yorum varsa bilemiyorum tabii.
Ayrıca konu sahibine 'haksızsın' demek apartman görevlisini savunmak değildir bence.
İki konu birbirinden bağımsız.
Apartman görevlisi kaba ve hayvan sevmeyen biri evet ama konu sahibi de kedisini istediği gibi dolaştırmamalı apartmanda.
benım kedım mamuk gercekten sanslıofff çok kıskandım desem kızar mısın ?
Ben ayakkabılarla bile temas ettirmiyorum.. Allah korusun kedişlerimizi.
Keşke böyle bir hayat verebilseydim kedilerime.Vicdan yaptım çok fena halde..
Çok şanslı sizinkisi.
kızımın aşıları tam
bırde ben hıc etrafda kedı kopek dışkısı gormedım burda herkes hayvanı pisledı mı temızlıyor beledıye de guzel calısıyor hıc hayvan dıskısı gormedım acıkcası
pire falan bunlar zor ıhtımaller hanı kalabalık sokak hayvanlarının ıcıne salarsak belkı ama kendımı parkda otururken veya bahcelı bır cay bahcesınde cay ıcerken kedım de yanımda hoplayıp zıplıyor gecen arıdan korkuyor kuş gorunce ölü taklıtı yapıp yere yatıyor falanona nerden pire bulassın :) eve gırerken patılerını temızlıyorum zaten kendısı sılıyor patilerını :)
Alışık olmadıkları için çıkaramam ki artık. Arabalardan balkondayken bile korkuyorlar. Helede tasma takamam çok hareketliler. Keşke rahat olabilsem bu konuda, balkonu yıkamadan çıkartmıyorum onları.. Eve toprak çimen falan taşıyasım var.benım kedım mamuk gercekten sanslı
ben kendısını 1 haftalıktı sartları hıc uygun olmayan atıl durumdakı pet shopdan kurtardım
rahım kanserıymıs 2 kere amelıyat oldu
ölur dedıler ugrasma bukadar masraf etme kedıden cok ne var sonra sen uzulursun dedıler asla bırakmadım
rahmı alındı kanser tedavısı gordu cok cektı kuzum basında gunlerce annemle bırlıkte nobet tuttuk uyumadık sevgımızle yasadı kuzum
1 ay yasar dedıler ustunden 11 yıl gectı hala bızımle :)
cok sevdıgı bır park var hep ona goturuyorum dıgerlerınden korkuyor yere yapısıyor acı acı mıyavlıyor kucak ıstıyor sevdıgı parka goturuyorum
hıc bırsey olmaz onların tukuruklerı antıbakterıyel kendını yalayarak temızlemesı en buyuk dezenfektan bırakın nefes alsın yazık...
ben derdimi anlatamadım vazgeçtim.. kedimi dışarı çıkarmak için de merdiven kullanmak zorunda kalacağım çünkü asansörde ağlıyor. o zaman da indirme 1 dk dan bir şey olmaz ağlasın derlerMesela bunca sayfa yorumda hic “o nasil bi adam seni bu sekilde tehdit edemez” diye adami kinayip sonra da “ama bu sekilde olmaz baskalari rahatsiz olabilir” diyen birine rastladiniz mi?
Adamin ne yaptigina kimse odaklanmamis bile bu normal mi?
Konu birbirinden nasil bagimsiz olabilir?
Kadin diyor ki adam beni tehdit etti sayfa sayfa yorumlarda herkes diyor ki sen haksizsin, e kimin karsisinda haksiz?
Sen kedini apartmana salarsan adam da seni tehdit eder demek bu acik acik
yapmaz :) yani siz çocuğunuzu tanımazmısınız? benim kız ses duyduğu an ödü kopar öyle korkak. dışarıya çıkarmayı kendi evimde çok denedim ama önümüz tarla koşsa gitse bulmam imkansız, dediğim gibi tasmadan nefret ediyor çeşit çeşit denedim alıştıramadım.
benım kedım mamuk gercekten sanslı
ben kendısını 1 haftalıktı sartları hıc uygun olmayan atıl durumdakı pet shopdan kurtardım
rahım kanserıymıs 2 kere amelıyat oldu
ölur dedıler ugrasma bukadar masraf etme kedıden cok ne var sonra sen uzulursun dedıler asla bırakmadım
rahmı alındı kanser tedavısı gordu cok cektı kuzum basında gunlerce annemle bırlıkte nobet tuttuk uyumadık sevgımızle yasadı kuzum
1 ay yasar dedıler ustunden 11 yıl gectı hala bızımle :)
cok sevdıgı bır park var hep ona goturuyorum dıgerlerınden korkuyor yere yapısıyor acı acı mıyavlıyor kucak ıstıyor sevdıgı parka goturuyorum
hıc bırsey olmaz onların tukuruklerı antıbakterıyel kendını yalayarak temızlemesı en buyuk dezenfektan bırakın nefes alsın yazık...
Haksızsınız. Ortak alana hele ki apartmana kediyi niye salıyorsunuz. 1 kişi bile rahatsız olsa bunu yapmamanız gerekirgünaydın k.k.
benim güzeller güzeli bir kedim var, 3 aya bir aşılarını yaptırırım aksatmam mamaları oldukça kalitelidir zaten bilirsiniz tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar..
evde sıkılıyor apartmana gezmesi için salıyorum arkasından hep kontrol ederim. neyse dün de saldım klasik, evim 10. kat çatının kapısı açıkmış benim kız girmiş çatıya, apartman görevlisi de çatıdaymış (aynı zaman da apartman da 1 ev sahibi) bende x abi çatının kapısı açık kalmasın benim kız çıkıyor dedim bu başladı bana saymaya niye salıyorsunuz salmayın bu kapı kapanmayacak dedi eşim geldi tamam abi aralı bırakıyorum kedimizde girmesin senin de işin görülsün dedi.
Salmayın kedinizi apartmandakiler rahatsız oluyor her taraf kıl oluyor dedi kim rahatsız oluyor dedik x amca (yan komşumuz) birisini daha söyledi. hemen yan komşunun kapısını çaldık x amca rahatsızmısın bizim kediden dedik yok amcam niye rahatsız olayım dedi. apartman görevlisi hala her yer kıl oluyor diyo biz bunun için para veriyoruz sanki apartman temizlikten geçilmiyor da kedimin kılları mı sorun oldu dedim hele bi salın bakın ne oluyor diye beni tehdit ediyo eğer benim kızımın kılına zarar gelsin sen o zaman görürsün olacakları dedim bende kızlar sinirlerim çok bozuk çatının kapısını açık bırakmış yine birde şu dışarıya çıkılan kapaklar oluyor ya onu da açmış karaktersiz. sinirimden sanırım 1 saat falan ağladım.. bu adam kızıma birşey yapabilir mi? bir de eşim bir kere kapıda kalmıştı eşime kapıyı açmayı öğretmişti anahtarsız..
Haksızsınız. Ortak alana hele ki apartmana kediyi niye salıyorsunuz. 1 kişi bile rahatsız olsa bunu yapmamanız gerekir
yahu 2 karış bir canlıdan bahsediyorum yerlere baksan tüylerini görmezsin bileki ben sırf tüy dökmesin tüyleri sağlıklı olsun diye en kaliteli mamayı alıyorum bu kıza.. adam kediden rahatsız olduğu için değil kıllık yapmak için tepki verdi kendisi zaten apartmanda herkesle sorun yaşıyor. daha 1 kişi korktuğunu söyledi 40 daireden o bayan da aşağı katlarda kedim o katlara inmez
Pesbende çocuklardan rahatsız oluyorum salmasınlar apartmana o zaman
Benim alerjim var kedi tüyüne ve bilmiyordum. Kötü bir tecrübe sonucu öğrendim. Belki apartman sakinleri arasında da alerjisi olan olabilir.
kucagınız da gezdırın ozaman kucagınızdayken hıc sesı cıkmıyorhah işte ben tasma taktığım an yere yapışıyor ve ağlıyor.. böyle yapsa kızınız sürekli kıyabilirmisiniz?
Sizinle münakasaya girmek istemediğim için pesniye pes? insanın canı can da kedinin canı can değil mi? çocuklar istediği arsızlığı yapınca sorun yok kedim dolaşınca niye pes? insan olanlar sizin çocuğunuzsa kızım da benim çocuğum. niye kimseye zararı olmayan kediden rahatsız olunuyor da bas bas bağıran duvarların anasını ağlatan tuvalet alışkanlığı olmayan çocuktan ben rahatsız olunca bana pes deniliyor?
Birisi apartmanın kapısını açık bırakırsa, kaçar gider diye korkmuyor musunuz ?
evet cins kedi ankara van kırması beyaz pofuduk :)cins mi kediniz? benimki tekir ondan mı alıştıramıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?