- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi filtrekahve
-
kargo firmasındaki eleman kargoyu teslim alan kiiyi gayet iyi hatırlıyor,bence çağırın ve yüzleştirin ki bir daha bu tarz işlere kalkışamasın
apartman yöneticiniz ile konuşun, ilanı o assın..
ancak şüphelendiğiniz kişinin ismini söylemeyin bence,
muhabbetleri varsa savunmaya geçebilir yada ortalığı karıştırabilir..
yapılan kesinlikle suç ama eşinizle aranızı bozmayın..
ilk hamlenizi beğendim.. yavaş yavaş ilerleyin.. baktınız olmuyor.. sert tedbirler alırsınız..
şu şekilde bişi olabilir..
diğer hane sahiplerinin kargolarını ve mektuplarını açmayınız, aksi davranış suç teşkil etmektedir.
korkmayıp devam ediyorsa kesinlikle bir hastalığı vardır.
zaten o iyi hatırlayan kişi tc no verip teslim alan kişinin imzaladığı kağıdı bulup getirecekti ama dediğim gibi yapsa bir türlü yapmasa bir türlü. getirse, işini yalapşap yapmış konumuna düşecek, kendi kendine bunu yapmaz. kağıtları getirmeyen kişi yüzleşme kısmına hiç gelmez. üstelik erkekler malum kadın kavgasının arasına düşeceğini zanneder, hiç yanaşmaz.
sanırım, en son kargonun elime ulaşma sebebi karşılaştığımızda, telefonla konuşup, kendisine duyurmam. yöneticiye söylememe gerek yok, kendim asabilirim, sıkıntı yok.
kırmızı ile işaretlediğim yeri aynen yazabilirim, çıktısını alıp asabilirim.
zaten kargo geldi mi kaçırdım mı stresine bir de kargo geldi mi, geldi de o geri mi gönderdi, yoksa aldı mı, aldı da attı mı, ne oldu soruları binmesi daha da yorucu.
kargo firmasına gidin ve o kağıdı alın.firma adını temizlemek adına bunu vermek zorunda.vermezlerse merkezlerine şikayet edeceğinizi söyleyin
çok inada bindirirsem, onun gibi olmak istersem, oturdukları evin sahibi arkadaşım. böyle yapıyor, durum budur desem, yakın arkadaşım çünkü, kontratın bitmesini beklemez, depozitolarını verir ve evden çıkartır. ancak ondan sonra benim içim sızlar, vicdanım rahat vermez.
tanımadığım bir insan yüzünden, eşimle tartışma yaşamak istemiyorum. istemediği halde inip konuşsam ve olay büyüse mesela, durduk yere eşimle aramda tatsızlık çıkacak. acaba diyorum, apartmanın duyuru panosuna "herkes kendi kargosunu alsın, başkalarınınkini de sahiplenmesin, hırsızlığın büyüğü küçüğü yoktur" mu yazsam. hırsızlık da değil gerçi, almadı. ama hani ağır bir laf olsun diye diyorum...
Ben de konuşmamanın doğru olmadığını düşünüyorum.. belli ki sizinle bir problemi var.. hadi kargo işini bu şekilde hallettiniz diyelim, her yaptığı şey için kağıt yapıştıramazsınız ki.. üstelik ben böyle bir tipin o uyarıyı dikkate alacağını hiç sanmıyorum, sonuçta sizin gözünüze baka baka yapılan birşey bu.. bir sonraki hamlesini merak ederek yaşayamak çok ürkütücü birşey, işin içinde komşu merakından fazla psikopatça bir durum var..
1 ay öncesinin kağıdını tutuyorlar mıdır? 1 ay çok geç değil ama, firmanın çalışma yoğunluğunu düşünecek olursak, atmış olma ihtimalleri yok mudur? sonuçta bu kişi kendi adını ve soy adını ya da doğru tc nosunu vermiş olamaz. sadece "evde yoklar" dediği gün, adını söylemiş, kendine kargo olup olmadığını sormak için o da.
Ben olsam boyle bir kadinla muhattap olmam
Malum her ne kadar seviyeli davransamda karsimdakinin seviyesiz davranislarindan korkarim
En iyisi apartman yoneticisine bildirmeniz, o da bir sekilde onu uyarsin
Kargo sirketlerinden sikayet geldigini ve tekrarlanirsa dava açacaklarini soylesin ya da ev sahibine bildirecegini apartmanda huzursuzluk yarattigi için..
ben öyle bir muhatap olmak istiyorum ki, hatta sessiz kaldığım için içten içe çok kızıyorum. ama eşimi ezip geçmek istemiyorum. çok şükür evimizde huzurumuz var ve çatlak bir insan yüzünden eşimle tatsızlık yaşamak istemiyorum.
Ben tebrik ederim sakinliginiz icin sizi. Buyuk konusmak istemiyorum ama boyle bir durumda beni degil esim cumhurbaskani gelse durduramazdi.
Komsunuz da iflah olmaz bir cilginmis. :)
Nasil bir cesarettir o ya. Yakalanmaktan da mi korkmaz hic.. Bir de bu neyin intikami yani ortada kavga yok dovus yok.
Bence hukuki yollardan hakkinizi aramalisiniz. Ki cok kolay ispat edilebilir seyler var ortada.
bana da sık sık kargo gelir..
kimlik sorarlar, tc ezberimde derim, tamam derler, yazarlar ve teslim ederler...
ille de kimlik göstereceksiniz demiolar..
çok sinir bozucu bi durum.. bende sizin gibiyim..
böyle sakinliğini koruyarak tartışabilen insanlara hayranlık duymuşumdur hep...
bende o yok... sakin falan olamıyorum tartışma anında.. ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo...
madem eşinde istemio muhattap olma...
kadın inkar eder büyük ihtimal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?