bir komşu problemi de benden

ah acnim var boyle takintili insanlar bende sakin sessiz kendi halimde bir insanim hic kimseyle problem yasamam yasamamak icin ozen gosteririm kimseyide kirmam kul hakki olmasin diye ama benim eski apartmanimda vardi boyle kadin benim posta kutumu karistirirmis ben gormedim digger komsu soyledi zaten elime posta gecmezdi ordan merak edip postaneyi kac kez aradimsonra bakdim caresi yok gittim postaneden kiralik posta kutusu tuttum bu sinsi sinsi benle arkadas oldu birgun Sabah Sabah onume cikdi ay ne yaptik biliyormusun dedi su xxx komsular var ya he dedim esimle gidip hakkinda yalandan sikayet ettik apartman yoneticisine dedi ben sok esime soyledim manyak bunlar dikkat edelim diye aradan 3 saat falan gecmedi tlf caldi actim yonetici hakkinda sikayet varsunu bunu yapmissin dedi boyle devam edersen polise gidecem ben sok birde kadin bana dediki ay biz size cok seviyoruz allah var cokda memmunuz birde gitmis beni sikayet etmis diger sikayet ettigi komsuyada demiski bizim icin gece bir ses duydum bommm diye esimle bir kostuk biz guya diger komsunun arabasina carpik kacmisiz komsunun arabasina 1 hafta once biri vurup kacmis ama diger komsum allahdan akilli ciktida geldi bana dedi manyak bu siz vursaniz sizin arabada hasar olmazmi bizi birbirimize sokmaya calisiyor birsey olursa gelip soralim isin aslini neyse anlastik birgun yine kosa kosa dustu pesime ay komsu o xxxx adam sana ana avrat kufur ediyor esin gitsin gebertsin onu ayyyy yeter bir daha bana aileme yanas bir laf et yeminle mahkemelerde surundurum seni dedim sen kork ben degil zaten her isin kanunsuz dedim o oldu nerde gorse beni kaciyor pislik rabbim korusun boylelerden sen hic bir sey yapma onlar buluyor tatlim hasta beyinliler cunku aman dikkat et

anaa manyağa bak be, gidip bundan sonra bana gelen kargoları az sabret de açarız beraber evraklar ıslanmasın en azından de.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Günaydın canım bizimde işlerimizden ötürü evimize ve babamın iş yerine bir sürü kargo gelir genellikle aynı şirket getiriyor ben tc mi ezbere bildigim halde getiren kişi ki getiren kişi beni ve bütün ailemi tanıdıgı halde yine görevi geregi nufus cüzdanımızı ister sizi tanıyorum ama kimlik olmadan kargoyu veremem der her zaman, bütün aile tc nolarımızı ezbere biliriz ama görevli her seferinde önce kimlik sonra kargo der kargoyu getiren kişi neden karşı tarafa kimlik sormuyor burasını anlamadım cidden çünkü bize getiren firma ezbere söyledigimiz tc noları kabul etmiyor belge görmesi gerek.

Bence uğraşmayın bırak Allah verir cezasını.
Siz kargo adresini değiştirin yani evinize değilde eşinizin iş yerine gelsin. Belkide o değildir ya bana öyle gelmedi pek.

ay okurken bile sinir oldum kadına.ya hasta yada sizi kıskanıyor çekemiyor.laf attığınızda karşılık vermeyen bu kadın sadece karşı böyle yoksa herkezemi karşı aynı şekilde davranıyor.diğer apartman sakinlerinle muhabbeti varmı gidip geliyormu.eğer öyleyse bence büyük ihtimal sizi çekemiyordur. COLOR]

kadın ruh hastası galiba yoksa niye böyle birşey yapsın ki:26:
hani bir tartışmanız kavganız falan olmuş olsa belki gıcıklığına yapıyor derim ama öyle bir durumda yokmuş
umarım bir daha böyle birşey yapmaz

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

cidden konunun içeriği size "arkadaş çevresi" izlenimi mi verdi? özellikle tanışmadığımız, görüşmediğimiz yazarken konuda, arkadaş diye düşünmeniz ilginç.

neyse.

diğer arkadaşların sorularına gelirsek, dediğim gibi apartmanda kimseyle muhabbetim, gel-git ilişkim yok, bu yüzden de sadece ben miyim bu bayanın radarında yoksa başka kurbanları da var mı bilmiyorum.

bugün, hatta 20 dakika önce, kargo geldi. müsait değildim, eşim aldı. eşimin bir tek adını sordular, imza attırdılar ve teslim ettiler kargoyu. erkeğe bile veriyorlarsa, o bayanın benim kargomu daha önce alabilmiş olmasına şaşmıyorum açıkçası artık.

Yazdıklarınızı okuduğumda benim bile sinirlerim bozuldu tahammül etmesi zor bi durum. Komşunuzun canı sıkılıyo herhalde İnsanlarda ki cesarete hayran kalıyorum hayır siz çok sinirli kendini tutamayan bi yapıyada sahip olabilirdiniz o zaman al başına belayı :) Aklıma tek bi yol geliyo hani size gelen bi kargoyu T.C kimlik numarasıyla almış ya elinizde kanıt varken gidin polise şikayet edin bence en azından olayın farkında olduğunuzu anlar ve kurtulursunuz bu şekilde

bence sesız kaldıkça azıtacak bı tıpe benzıyor komşunun kargosunu karıştırma curretını gösteren kendını bılmeze dahada ılerı gıtmeden dur denmesı gerekir olay çıkmasın tartışma olmasında nereye kadar olmasın sınırı ne bunun üstelik belkide olay çıkmaz konuşularak halledılır vardır belki mantıklı sebebı zor ama nebılım vardır belkide

ev alma komşu al diye boşuna dememişler. gerçi eşimle "komşusuz" bir ev düşünüyoruz biz. müstakil, mümkünse dibinde ev olmasın. dağ başında mı buluruz bilmiyorum ama, planımız az insanlı yerler.

tatlim biz o semtten tamamen ayrildik esimle gezdik arastirdik simdiki tasindigim yer iyi kimse kimseyi takip etmiyor ustelik is yerleride cok mukemmel eski oturdugum semtte benim gittigim universite staj yapmamiz gerekiyor ogretmenlik icin ben yeni semttimde buldum cok sukur rabbime ingiliz okulu ve mukemmel nazikler cok sansliyim referansimda yuksek olacak diger yabanci arkadaslar turklerin okulunda neler anlatiyorlar nazi kampini tariff ediyorlar sanki o kadar utandimki anlatirlarken sinifta tek turkde benim yani heryerde sorunluyuz galiba ama ne yapacagiz ben cok memmunum turklugumden aramizda tek tuk cikiyor dengesizler iste ama emin ol mustakil evler cok rahat ben oturdum daha once simdi esim gece mesaisine kaliyor korkudan apartmanda oturuyorum cocuklar buyuyunce nasipse gecicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…