bir konu da fikrinize ihtiyacm var..

Bence hiç mevzu bile etme o gün konuşuldu bitti.

Senin söylediğin kötü birşey yok. Isıtıp ısıtıp öne koymamak lazım.

şekerim o sözün aslı kayınvalide bile değildir hepimizin bildiği gibi,hani 'kaynanam sevecek' deseydin kimbilir ne olacaktı dedim bian sırnaşık şey o sana yaklaşmaya,alıştırmaya çalışacağına sen samimi olmaya çalışmışsın ne güzel ..
ben de nişanlı falan değilim ama çok gördüm evlendiğinde bile anne demeye zorlanan kızları,gayet de doğal senelerce kendi annene öyle seslenirken bianda hayatında ilk kez gördüğün bi kadına o sıfatı yakıştırmayabilir insan.garip gelir yani söylerken ..
açıkçası bana saçma geldi 'anne'nin tavrı yerimsenibensırnaşık şey ama madem hatunun huyu böyle,açıklamak lazımki nişanlın da üzülmesin arada kalmasın a.s.

çok güldüm yaa arkadaşım çok farklı yorumlamışsın doğru sölüosun kaynanadır aslında ama sevdiğim insanın annesine başta kendime sonra nişanlıma saygımdan söleyemem ztn
anlayış anlayışş anlayış kayınvalide-gelin atışmalarında en baş etken dimiikaydirigubbakcemile3

kayinvalden fazla alıngan bence :))

laf arasında açıklama yap gönlünü al, araya sogukluk girmesin

sonra incir çekirdegini doldurmayacak şeyler birikiyo ilerde sorun yaratmaya başlıyo

çok güldüm yaa arkadaşım çok farklı yorumlamışsın doğru sölüosun kaynanadır aslında ama sevdiğim insanın annesine başta kendime sonra nişanlıma saygımdan söleyemem ztn
anlayış anlayışş anlayış kayınvalide-gelin atışmalarında en baş etken dimiikaydirigubbakcemile3

tabi canım bence de söylenmesi uygun değil zaten,ama aslı öylediryerimseniben
anlayış sende zaten bol da yeni anne'de biraz az anlaşılan.idare etmek lazım :1hug:a.s.

aman çok alınganmış :olmaz: ıkınızın de nıyetı ıyı bunun için mı trıp yapıo hayret yaw. ogluna söyleyecegıne sana söyleseymış ben senın annenın kayınvalıden degıl, tabı kı sevıyorum deseymış. özel ilgi istiyor sanırsam. pöfffff:umursamaz:

aman çok alınganmış :olmaz: ıkınızın de nıyetı ıyı bunun için mı trıp yapıo hayret yaw. ogluna söyleyecegıne sana söyleseymış ben senın annenın kayınvalıden degıl, tabı kı sevıyorum deseymış. özel ilgi istiyor sanırsam. pöfffff:umursamaz:

yaa saolsun hep kızım der ztn çok da güsel bişi bende öle içim geldiği için asla zorla diil anne derim ona ve bahsederkende ama anlamaya başlıcaz birbirimizi daha daha gittiğim zmnki davranışlarından belli olur unutup geçtiği yada gerçekten alınıp uzattığı bakalım nası olcak kaydirigubbakcemile3

Back
X