Bir konu daha..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşinizin yanında eşinizin kuzeni ( kadın) hani dizlerinizi kendinize çekip büküp yani oturursuunuz ya öle bacak bacak üstüne atarsa hani tam afedersinz K.çı meydanda oturuş var ya altında üstüne sıfır yapışan tayt varsa ve eşinizle dip dipe karşılıklı oturuyorsa sinir olmaz mıydınız? Gerçekten sinirim bozuldu bugün ne terbiyesizlik ya insan babasının abisinin yanında öyle oturmaz gerçekten kızı bozmamak için kendimi zor tuttum yuh dedim ya her şeyi meydandaydı gerçekten

Saçma bence
Kadının giyimi oturuşu öyledir
Siz kocanızdan kıskanmayın diye değiştiremez

Eşinizin yanında eşinizin kuzeni ( kadın) hani dizlerinizi kendinize çekip büküp yani oturursuunuz ya öle bacak bacak üstüne atarsa hani tam afedersinz K.çı meydanda oturuş var ya altında üstüne sıfır yapışan tayt varsa ve eşinizle dip dipe karşılıklı oturuyorsa sinir olmaz mıydınız? Gerçekten sinirim bozuldu bugün ne terbiyesizlik ya insan babasının abisinin yanında öyle oturmaz gerçekten kızı bozmamak için kendimi zor tuttum yuh dedim ya her şeyi meydandaydı gerçekten

Canım birinin karşısında böyle oturması onun terbiyesizliği ya da edepsizliği,karşısındakine gösterdiği saygı ile alakalı
Seni neden bu kadar sinirlendiriyor ki,takılma bu kadar.

Bu yaşa kadar öğrenmediyse,bu yaştan sonra da öğrenmez zaten..

image.webp

Şunun bi bacağı diğerinin üstüne atıp kaykılmışı sanırım.

Ya hayır dediğim oturma şeklini biliyormusunuz? Sıfır üstüne yapışan taytla ayaklarını koltuğa koyup dizlerini büküp bacak bacak üstüne atmıştı
Ilk mesajda anlamadım pozisyonu. Şu an biraz yaklaştım bidahakine anlayıp yorum yapicam insallah

O kuzen sizden önce de vardı, tövbe Yarabbim yani bir şey peşinde olsa daha önce de yapardı diymi? Ayrıca o sıfır üzerine yapışan tayt dediğiniz normal bir tayt zaten tayt dediğin üzerine yapışır, çok kişi de giyiyor şimdi. Sırf eşinizi tahrik etmrk için özel yapım bir giysi değil yani.
Kırmızı dantelli gecelik ve jartiyer deseniz anlarım da....

Back
X