Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Aynen oyle. Resmen felaketi cagiriyorlar.Bu arada zorla imtihanı kendinize cagırıyorsunuz Allah falcının dediğini cıkartırki benden mı bilecek falcıdan mı diye .ne olur tövbe edin dua edın açıl şifalar diliyorum kuzucuga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?