Bir konu var sizlere danışmazsam kafayı yicem bebeğimle ilgili..

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
86
Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?

Tabiki inanma. Zaten falın "çıkması"'nın sebebi ona inanıp onu çağırmak benim düşünceme göre.
Ne olacağını Allah bilir, Iyi düşün iyi olsun.
Allah bol şifa versin minik kuzuya. Böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin. Iyi olacağına inanın, pozitif düşünün bebeğinizi de pozitif etkileyin.

çaren yoktu baktırdın
e şimdi daha çaresizsin..

ameliyatı iyi geçer inşallah bebeğinin. Allahtan başka kimse bilemez ne olacağını senin falcı çok tehlikeki sularda yüzüyor.

Ya kusura bakmayın da ciddiye alınacak gibi değilsiniz.
İnsan babası çocuğu ölecek mi kalacak mı diye fal baktırır mı?
Anca dost sohbetlerinde geyik olsun diye komşu çocuğu beni seviyor mu diye fal açılır yani.

Şimdi size ne dense dinlemeyeceksiniz ki, siz başka bir falcıya daha gidin en iyisi, şöyle cimri davranmayın da güzel haberler versinler

benim bildigim fal arkadas ortaminda geyik olsun diye bakilir , balik var kismetin var kus var haber gelecek denir gulunur eglenilir , 2 dk sonra unutulur

ne tuhaf insansiniz yani buna inanip bide kahroluyorsunuz , bebeginize odaklanin , Allah acil sifa versin

gaybı allahtan başka kimse bilemez. sen o falcıya inanarak aslında bilmeden şirk koşuyorsun. babanda tesadüf olmuştur denk gelmiştir. tövbe et. yavrun için dua et. kafandan o düşünceleri at. inanma sakın gerçek değil çünkü. bu zamanlar şeytanda vesvese vermek için dolanır etrafında. sen sadece allaha dua et ve inan. o falcının bildiğinden değil tesadüf sadece.
geleceği allah bilir bunu kafandan çıkarma. biliyoruz bunu ama unutuyoruz malesef

Fala inanmayın en büyük günahlardandır. Allah'tan başkası bilmez çok dua edin Rabbim yardım eder inşallah şifa Allah'tan dur

Hey maşallah. Peygamberler bile geleceği bilemiyeceklerini söylüyor, ama sizin falcı artık nasıl mübarek bi zatsa.

Ya iyi ya kötü 50-50, iki ihtimal var di mi? Atmış tutmuş. Böyle boş insanlara prim vermeyin.

Yogun bakimda yatan babaniz icin ölecek demesi ve babanizin 2 gun sonra ölmesi kadar dogal ne olabilir? Sanki saglikli birinin olecegini bildi.
Hala su insanlara itimat edilmesine inanamiyorum gerçekten. Muslumansaniz gelecegi yaratıcıdan baskasinin bilemeyecegine inaniyor olmaniz lazim. Yok degilseniz zaten gelecekle ilgili kimsenin hicbir sey bilemeyecegini biliyor olmaniz lazim.
Her iki türlü de sacmalik.

Çüş! Sen neyin kafasini yasiyorsun? Insan babasi yogun bakimdayken fal derdine mi düser? Biz yogun bakimin kapisindan ayrilamadik. Sanki o kapidan ayrilsam kotu birsey olacak ve haberim olmayacak gibi hissediyordum. Gidip de arkadasa fal baktirmak nedir? Allah islah etsin sizin gibilerini.

Bozuk saat de günde 2 kere doğru gösterir. Yani arkadaşının babanın öleceğini bilmesi sadece tesadüf olmuş. Özel güçleri varsa gitsin lotoyu filan bilsin de böyle boş işlerle uğraşıp insanların kafasini bulandirmasin. Bebeğine çok geçmiş olsun bu arada...

Biri size babanız ölecek dedi ve o kişiyle görüşmeye devam ettiniz ve o kişi ar namus şeref yoksunu olarak şimdi de çocuğun ölecek dedi ve siz yine ona inanıyor görüşüyorsunuz öyle mi? Çocuğun ölecek deyince o namussuzu dövmedin mi?Ama suç onda değil ki baktıran var istediğini söyler.
Pes artık yazıklar olsun. Beddua edicem şimdi o kişiye ama onun suçu yok çünkü sizin gibiler oldukça şabanın dediği gibi anası bile şey edilir!
Pes ya o kadar sinirlendim ki ağzımı bozdum. Oturun iki dua edin, çocuğum ölür diye düşünmek fal baktırmak hangi akıl ürünü Allahım bana sabır ver.
Cidden çıldırmak üzereyim şu cehalete! Şu rezilliğe! Şu kepazeliğe!

Ben fala hic inanmam. Gecen esimin teyxesi kahve falina bakti ev alacaksinix bir yerden para gelecek ama cok yakin geldi gelcek dedi. 1 ay gecti ne para var ne ev var
Rabbim bebegine sifa versin insallah. Dua et . Duanin gucune inan fala degil

Ustteki arkadasin aynisini yazcaktim bu nasil bir falcidir ya direkt olcek diyebiliyor.bu nasil bir benliktir egodur kendini ne saniyor bu insanlar sen kimsin ya gelecege dair heleki boyle hassss noktalarda nasil yorum yaparsin sunlsra para kaptirmayin Allahaskina kendi 3 harflileriyle gunumuz ve gecmisten size birkac bilgi verip etkiliyorlar sonra da utanmadan gelecekte su olcak diye salliyorlar sonrs da bazi cahiller tarafindan tovbe hasa ilahlastiriliyorlar yazik giden paraya ve umutlara
Ben sizi kinayamiyorum cunku bir arksdssimda boyle fala takilmisti ne paralar verdi bu sanirim baktirdikca insani girdaba sokan birsey ama lutfen bir daha asla fal baktirmayin inanin Allahtan baska kimse hicbirseyi bilemez denk gelir onun dedigi gibi olur ama bu gelecegi bildigini gostermez
Yavrunuza acil sifalar sakin enerjinizi inanma yonunde kullanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…