Bir konu var sizlere danışmazsam kafayı yicem bebeğimle ilgili..

Allah sizi bakalım bu kulum fal baktiracak mi baktırmayacak diyerek böyle bir sebepten imtihan etti.

Siz baktirmayi tercih ettiniz. Sonra Allah falcinin söylediğine inanacak mi inanmayacak mi diye imtihan etti. Siz inandınız.

Belki kulum pişman olmuştur bir daha yapmaz, inanmaz bir daha diyerek Allah sizi bir kez daha imtihan ediyor.

Dikkat edin bu imtihandan da kalmayasaniz. Gaybi bilen Allahtır. Bazen insan en korktuguyla imtihan olur. Falcılar bunu çok iyi bilir korkutur. Siz bu konuyu o kadar çok düşünürsünüz ki artık dua gibi bir mahiyet kazanır mevzu.

Bırakın bu işleri artık. Yavrunuz iyi olur inşaallah. Dua edin bol bol. Siz de diyorsunuz nakillik durum yok diye. Ha olur mu olabilir tabi. Ama olmamış bir şey için bu kadar takıntı edip üzülmeye gerek yok. Zaten belli şeyleri yaşayıp imtihan olacağız. Bir de böyle şeylerle vakit kaybı yaşamayın. Cidden bomboş işler.

Yoğun bakımdaki hastanın durumu ciddi demek ki zaten, ölecek demek çok büyük bir şeyi bilmek olmuyor.

Ya bu nasıl bir şey ya ?
Size fal bakarken, bu tip felaket tellallığı yapan insanlara fal baktırmayın.
Bu tip insanların enerjisini almayın hayatınıza.
İstersen medyum ol, bir insanın yüzüne karşı "çocuğun ölebilir" nasıl dersin ya ?
Size inanamıyorum.
Ya siz, çocuğunuzun hastalık durumu varken nasıl bu tip günaha girebilirsiniz ?
Sıradan bir insanın ağzından çıkan 2 laf ile nasıl endişelenirsiniz ?

Bir falci bana gectigimiz agustos ayinda trafik kazasinda ölecegimi soylemisti sonuc hala yasiyorum nerden bilecekmis o kime ne olacagini inanmayin lutfen etkileniyorsanizda baktirmayin

Ne kötü falcı. Hiç mi iyi bişey demiyor inanmayın tabiki .acil şifa versin allah dua edin bolca uğraşmayin böyle şeylerle tesadüf tutturmus işte.

Oha !
Nutkum tutuldu .
Falcı bacının numerosu var mı ihbar edelim niteliksiz ve kişiliksiz dolandırıcılıktan .

Şimdiye kadar çıkan fal görmedim, duymadım. Arada şansları sayesinde denk getiriyorlar sadece. Fala bel bağlamayın. Moralinizi yüksek tutun. Öyle şom ağızlı tiplere de gitmeyin.

Peygamber efendimiz falci size yarin su saatte yagmur yagacak dese
Ve yarin o saatte yagmur yagsada inanmayin demis

O nasıl bir insan ki bir anneye bebeğin ölecek diyebiliyor. Doktor değil birşey değil. Senin psikolojinin çok bozuk olduğunu düşünüyorum.
Allah şifa versin meleğine.

Neden böyle bişeye gerek duydunuz ki.fal baktirip ne olacak diye beklemekten ise oturup dua edeydiniz.fal gerçek değildir ama Allah sizi sinamak icin söylenenleri yaşatır,siz de falci bildi diyerek ona inanmış olursunuz.Allah bilir geleceği,ol derse olur.sadece O ndan isteyin

Ya bu ne saçmalık? Bakan bakamadığı gibi abuk subuk şeyler söylemiş. Adam hastaymış zaten öleceği belliymiş Allah rahmet eylesin. Bi insana da bebeğin ölecek organ nakli olacak diyecek kadar da cahil olunmaz ki.sizin de aklınız yok kusura bakmayın! Baktırmayın fal filan inanmayın da böyle saçmalıklara. Gerçekten fala inanacak kadar mı çaresizsiniz yahu?
Gidin tedavi olun psikolojik olarak iyi görmedim ben.

Sakın fala inanma gercektende neyi çağrıştırırsan o gelir insanin başina iyi seyler dusun guzel olcak diye umut et hadi bakalim iyi haberlerini duyur sonra bebekle ilgili okk

Fal baktirmayin kesin net inanmayın bile demiyorum!baktirmayin şakası bile olsa çok çok kötü birsey Gaybi Allah bilir!
Dua ya siginmayi bırakıp fala sığınmak akıl karımi dir!
Peygamberimiz"kahinler yalancidir"dedi bu sıralarda Çok ünlü olan bir Kahin çok yağmur yağacak kabeyi su basacak dedi,yağmur yağdı şu baskını oldu Peygamberimize sordular ve peygamberimiz yine"kahinler yalancidir"dedi eline bir kova alıp kabeye gitti.Kahin söyledi diye değil Allah diledi diye yağdı o yağmur!
Falci ne babanın canınin sahibidir nede evladının!
Dua Et bağışlayan Rabb'ine dua et

Falmı..saçma bence allahın dediği olur..allah rahmet eylesin babana ama buna ecel diyelim ki oylr zaten fal bakan bir şeyler atıp tutucak denk gelmiş..bebeğin için şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun ama asla inanma fala ve bir daha baktırıpta kendini yıpratma..dua et bebeği için yer gök duaa..allahın izniye atlatır inşaallah kğçük yavrucak.yüreğini ferah tur iyi düşün iyilikler olsun...

Valla inanmalimiyim diyosun bide falan değil allaha sığın hele birde çocuğun için yani bi sıkıntın olunca falan koşman hiç hoş gelmedi bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…