Sakın fala inanma gercektende neyi çağrıştırırsan o gelir insanin başina iyi seyler dusun guzel olcak diye umut et hadi bakalim iyi haberlerini duyur sonra bebekle ilgili okkMerhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Falmı..saçma bence allahın dediği olur..allah rahmet eylesin babana ama buna ecel diyelim ki oylr zaten fal bakan bir şeyler atıp tutucak denk gelmiş..bebeğin için şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun ama asla inanma fala ve bir daha baktırıpta kendini yıpratma..dua et bebeği için yer gök duaa..allahın izniye atlatır inşaallah kğçük yavrucak.yüreğini ferah tur iyi düşün iyilikler olsun...Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Valla inanmalimiyim diyosun bide falan değil allaha sığın hele birde çocuğun için yani bi sıkıntın olunca falan koşman hiç hoş gelmedi bnaMerhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?