- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
çaresizlikten fal baktırmak ,hmmm yorum yaparsam cidden banlanırım.Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Bu işlerle uğrasmaMerhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Ben de bir ekleme yapmak istedim: Falcilarin bir şeyleri bilmesi de onlara Allah tarafindan verilmiştir... Ama bu özellikleri vesilesiyle tam manasıyla Allah'a iman etmeleri icin. Bunu kullanip dini ve ticari sömürü yapmak icin degil.
falcilardaki durumun istidracla alakası yok... Bence siz iyi araştırın ve insanları istemeden de olsa fala yönlendirmiş olmayın...Ben de konu kilitlenir diye cok acik yazamadim. Kafam karisik degil, istidrac konusunu bir arastirin, belki biliyorsunuzdur. Hayirli forumlar.
Böyle bir şeye nasıl cesaret ettiniz ki. Ben kötü bir rüya göreceğim diye uyumaya bile korkuyorum. İnsan böyle bir şeyi merak eder mi?Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?