Katılıyorum sizeUstteki arkadasin aynisini yazcaktim bu nasil bir falcidir ya direkt olcek diyebiliyor.bu nasil bir benliktir egodur kendini ne saniyor bu insanlar sen kimsin ya gelecege dair heleki boyle hassss noktalarda nasil yorum yaparsin sunlsra para kaptirmayin Allahaskina kendi 3 harflileriyle gunumuz ve gecmisten size birkac bilgi verip etkiliyorlar sonra da utanmadan gelecekte su olcak diye salliyorlar sonrs da bazi cahiller tarafindan tovbe hasa ilahlastiriliyorlar yazik giden paraya ve umutlara
Ben sizi kinayamiyorum cunku bir arksdssimda boyle fala takilmisti ne paralar verdi bu sanirim baktirdikca insani girdaba sokan birsey ama lutfen bir daha asla fal baktirmayin inanin Allahtan baska kimse hicbirseyi bilemez denk gelir onun dedigi gibi olur ama bu gelecegi bildigini gostermez
Yavrunuza acil sifalar sakin enerjinizi inanma yonunde kullanmayin
Fal da nedir ya töbe töbe... O falı bakan da kötü niyetli , kötü kalpli bir insanmış.... Töbe ya... Bırakın bunları Allah aşkına , bebeğinize özenli bakın , ilaçlarını diyetini aksatmayın ve bol bol dua edin.Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Careniz olmayinca fal mi baktiriyorsunuz? Care oluyor mu bari?cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım
Gaybı ancak Allah bilir. Başka çarem yoktu demişsiniz. Fal baktırmak ne gibi bir çare olabilir. Lütfen böyle saçma şeylerle vakit kaybedeceğinize duaya yönelin. Allah evladınıza şifa versin inşaallahMerhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?