Herkese iyi geceler dilerim.
Hanımlar size bir konuşma hakkında düşüncenizi sormak istiyorum.
Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadının, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekle, hatta pandemide çalıştığı yer karantinaya girince, 15-20 gün karantinada kaldığı kişinin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?
Anlamadım kelimesini de yazan kişi bu kadının eşi. Çocuğun elindeyken telefon, pat diye mesaj düşüyor ve nöbetten gelen eşi buna tesadüf ediyor.
[/QU
Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadının, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekle, hatta pandemide çalıştığı yer karantinaya girince, 15-20 gün karantinada kaldığı kişinin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?
Evet, aynen doğru anlamışsınız ve güzel anlatmışsınızKadin daha once adami aldatmis...calisan bir kadin...erkek olan bir is arkadasi ile covid sebebi ile karantina da bile kalmis 15-20 gun.Aynii zamanda erkek olan is arkadasin da sevgilisi var... kadin is arkadasina trip atiyor is arkadasi da ona aciklama yapiyor aciklamayi kadinin esi okuyup anlamadim diyorSonra kadinin foyasi yine kabak gibi meydanda Ayy umarim anlamisimdir da anlatmisimdir
Kadın evli zaten,buna takılmıyor da adamın sevgilisine mi takılacaklar?ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu.
Mehmet kardeşle bu kadın sevgili hatta kadın Mehmet kardeşi kıskanıyor Mehmet kardeş de gayet açıklamaya çalışıyor kendini.Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Çevir kazı yanmasın yapmış akıllım çok zeki yaHanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?