Komplo teorisine bak hey Allahım.
Ya konuyu anladıktan sonra sıkılıp, bir de böyle teoriler mi üretmeye çalışıyorsunuz.
Ben ne korkutacağım onu Allah versin belasını. Babamdan yeterince çekiyoruz zaten.
Şüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllah
Hayır kesinlikle inanmıyor ama duygusal bir adam, çocuğuna, evine düşkün.
Ailede yaşadığı sıkıntılardan dolayı sevgiye, sıcaklığa aç, bazı konularda bitirmek, yıkmak zor geliyor ama öyle mülayim biri değil kesinlikle.
Akrabanıza iyi olmuş.
Daha önce bu konuda vukuatı olduğunda boşayacaktı.
Bakın görüldüğü gibi ikinciyi yapmaya hiç çekinmemiş.
Bunu da af ederse üçüncüye dördüncüye hazırlıklı olsun.
Şüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllah
Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.