Hayır hanımefendi. Ben onu defterden sildim, değil konu açmak düşünmem bile. Allah bir daha da düzelmediği sürece birbirimize muhtaç etmesin.Sanırım bu kadın ablanız,eski mesajlarınızda eniştem affetti gibi bir cümle gördüm
Komplo teorisine bak hey Allahım.Konudan hiç bişey anlamadım. Bağlam yok.
Mesajları yazan Muhtemelen aktif kk üyesi bir kadın.
mesajlarından haberim var demek için konu açtın o burda görecek ve mevzuya uyanacak , korkutmak istemişsin.
Yooooo. Adam gayet kadına kendini açıklıyor. Açıkladığı kadın da evli. Adam takılalım kafasında, kadın olayı duygusal boyuta taşımış.Hatta bu adamın yazdığı umursamaz cevaplar kadın ile adamın ilişki yaşadıklarını da belli ediyor...
Adam kadından zaten alacağını almış, kadını cepte görüyor ki "anlama zaten" diye tersliyor...
Şüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllahaynen.
insan evindeki kocasindan karisindan bile supheleniyor boyle seyler gorunce.
buluttan nem kapar oluyoruz
Olan böyle düzgün insanlara oluyor nedense Üzüldüm valla Allah yardımcısı olsun inşAllahHayır kesinlikle inanmıyor ama duygusal bir adam, çocuğuna, evine düşkün.
Ailede yaşadığı sıkıntılardan dolayı sevgiye, sıcaklığa aç, bazı konularda bitirmek, yıkmak zor geliyor ama öyle mülayim biri değil kesinlikle.
allah herkesin önüne çikarsin şüpheye düşurmesinŞüphelenilecek zamandayız maalesef ki.. Bizimkiler şüpheyle kalmadı da neyse.. Ben Rabbimin adaletine inanıyorum sadakatsiz olan her zaman kaybeder.. Allah doğru yoldan ayırmasın inşAllah
Aynen hayattan soğuma sebebi ama karakter yoksunu eşleri hayatımızdan atma sebebi De ayrıca..allah herkesin önüne çikarsin şüpheye düşurmesin
şüphe insani yer bitirir
allah lutfetmis karaktersizligini gozumuze gozumuze sokmuşsa gerekeni yapmakta bizim hakkimiz benceAynen hayattan soğuma sebebi ama karakter yoksunu eşleri hayatımızdan atma sebebi De ayrıca..
Aynen aynenallah lutfetmis karaktersizligini gozumuze gozumuze sokmuşsa gerekeni yapmakta bizim hakkimiz bence ☺
Ne numara görünüyor, ne isim ne de bir fotoğraf. Hiçbir şey olmazYalnız ekran fotoğrafını kaldırın bence. Suç işliyosun. Yarın öbür gün çıkarsa bu ortaya çok ciddi başın ağrır.
Aşkım yakalandık.Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Abisiyle yengesiymis sanirim.Sizin neyiniz oluyor bu konu da geçen kişiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?