Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir cinayet falan olmayacaksa flaş tv oyunculuğu yapmış kadın. Mesajlar bariz belli silinmişte olsa öncesinde çevirimiçi olmanın hesabı sorulmuşHanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.
Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Bu şahıs benim yakın bir akrabamın eşi. Sürekli birbirimize gelir, gideriz. Aile içindeki ahlak çatışmalarımızı bilen, hak veren, keskin konuşan biriydi.Mehmet kardeşle bu kadın sevgili hatta kadın Mehmet kardeşi kıskanıyor Mehmet kardeş de gayet açıklamaya çalışıyor kendini.
Taraflar birbirini boşasın da siz bu hikayenin neresindesiniz?
Mağdur taraf çok yakın bir akrabamız.Kadin "bana niye yazdin kocam gordu" diyerek mehmet kardesi de durumdan bilgilendiriyor. Bir de. Off cok kotu...
Peki siz bu hikayenin neresindesiniz?
Kadın sonuna kadar inkar ediyor, yanlış kişi, yanlış anlama, ne yaptım ki şöyle böyle diyen arsız biri.Biz bir de bunun neresini yorumlayacagiz? Bariz aldatma.
Kadinin kocasi mi akrabaniz? Yapilacak tek sey bosanmalari...Mağdur taraf çok yakın bir akrabamız.
Bu elinizdeki mesaj delil. Yanlis anlayacak birsey yok. Zaten artik bu suphelerle bu evlilik de yurumez .Kadın sonuna kadar inkar ediyor, yanlış kişi, yanlış anlama, ne yaptım ki şöyle böyle diyen arsız biri.
Güzel davranmış hiçbir şey yapmadan boşansınlar atla deve değil. Kadını ikna etmeye çalışmadan açsın davayı.Bu şahıs benim yakın bir akrabamın eşi. Sürekli birbirimize gelir, gideriz. Aile içindeki ahlak çatışmalarımızı bilen, hak veren, keskin konuşan biriydi.
Şimdi böyle bir durum çıktı ortaya ve akrabam o an hemen önce annemi, ulaşamayınca beni aradı paylaştı.
Kadına o psikolojiyle bir zarar vermemek için çıktı hemen geldi. Kadın inkar ediyor ama önce gık mık etmiş açıklayamamış, sonra ağlamış, sonra arkadaşını aratıp o erkek istifa edecek zaten kadını işinden etme demiş.
Sonra akrabam tavrını net koyunca, başka arkadaşını aratıp eski eşinin adı da aynıymış, yanlış kişiye yazmış demiş.
Akrabanızsa mesaj neden size yollandı??
Kusura bakmayın ama çok absürt.
Yani kadın aldatıyor gayet net belli. Bunu neden hısım akrabaya bu kadar açsınlar, delilleri dahi paylaşsınlar.
Evet adam akrabamız, kişi yengemiz oluyor yani. İlk değil bu daha önce de böyle bir olay oldu.Bu elinizdeki mesaj delil. Yanlis anlayacak birsey yok. Zaten artik bu suphelerle bu evlilik de yurumez .
Bence yine de gereksiz.Belki konu sahibinin abisidir.
Çünkü önce annesini aramış sonra konu sahibini.
Bu terslikte bir iş varHerkese iyi geceler dilerim.
Hanımlar size bir konuşma hakkında düşüncenizi sormak istiyorum.
Daha önce de bunun gibi vukuatı olmuş bir kadına, aynı yerde çalıştığı ve sevgilisi olan bir erkekten gelen mesaj bu.
Hatta aynı yerde çalışıyorlar ve karantinaya girince 15-20 gün kurumda kalıyorlar. Erkeğin attığı bu mesajlar ve konuşmanın anlamı nedir?
Anlamadım kelimesini de yazan kişi bu kadının eşi. Çocuğun elindeyken telefon, pat diye mesaj düşüyor ve nöbetten gelen eşi buna tesadüf ediyor.
Bence yine de gereksiz.
Çünkü yorumlanacak bi durum yok herşey bariz ortada.
Evet adam akrabamız, kişi yengemiz oluyor yani. İlk değil bu daha önce de böyle bir olay oldu.
Memleketinden evli bir adamla mesajlaşması yine aynı şekilde akrabamızın önüne düştü. İntihara kalkıştı hap içip, ağladı, yüzleştirdi adamla ve karısıyla öyle kapandı konu.
O mesajlarda da evli şahıs canım napıyorsun aklımdasın hep demiş, bu kadın da nöbetten geldim yoruldum uyuyorum tatlım gibi bir şey yazmış.
Öyle dahi olsa hemen bu kadar aile arasında yaymanın mantığı yok. Bilmiyorum bana bu kadar detay çekirdek aile dışına çok taşırılmaz gibi geliyor.Belki konu sahibinin abisidir.
Çünkü önce annesini aramış sonra konu sahibini.