Bir konuşma yorumlar mısınız?

Akrabanızsa mesaj neden size yollandı??
Kusura bakmayın ama çok absürt.
Yani kadın aldatıyor gayet net belli. Bunu neden hısım akrabaya bu kadar açsınlar, delilleri dahi paylaşsınlar.
Kime açsın, akrabamız zaten bizden hariç bunu özellikle onu savunan herkese attı.
Şüpheleniyor diye eşine hasta, takıntılı damgası vurup, kötülüyordu.

Evet adam akrabamız, kişi yengemiz oluyor yani. İlk değil bu daha önce de böyle bir olay oldu.
Memleketinden evli bir adamla mesajlaşması yine aynı şekilde akrabamızın önüne düştü. İntihara kalkıştı hap içip, ağladı, yüzleştirdi adamla ve karısıyla öyle kapandı konu.

O mesajlarda da evli şahıs canım napıyorsun aklımdasın hep demiş, bu kadın da nöbetten geldim yoruldum uyuyorum tatlım gibi bir şey yazmış.
İflah olmaz madem gözün dışarda boşa adamı

Kime açsın, akrabamız zaten bizden hariç bunu özellikle onu savunan herkese attı.
Şüpheleniyor diye eşine hasta, takıntılı damgası vurup, kötülüyordu.
Hala yanlış bi tavır.
Kimseye birşey ispat etmek zorunda değil ki:)
Yapılacak şey belli boşanacak bu kadar.

Bu terslikte bir iş var :KK64:yanlış yazmış adam aklını bu düşüncelerden çıkar demiş eğer bu düşünceleri aklından çıkar yazsaydı bu kadın bu kadar iğrenç olmazdı
Yemin ederim aynı hengamenin içinde ben de ona takıldım.
İkisine dışardan bakınca tam birer salak ve komik duruyorlar.

Öyle dahi olsa hemen bu kadar aile arasında yaymanın mantığı yok. Bilmiyorum bana bu kadar detay çekirdek aile dışına çok taşırılmaz gibi geliyor.

Olayın şokuyla, sevdikleriyle paylaşmış olabilir üzüntüden. O an iç dökmek istemiş olabilir, teselli edilmek istemiş olabilir yoksa fena patlardı adam.

Evet adam akrabamız, kişi yengemiz oluyor yani. İlk değil bu daha önce de böyle bir olay oldu.
Memleketinden evli bir adamla mesajlaşması yine aynı şekilde akrabamızın önüne düştü. İntihara kalkıştı hap içip, ağladı, yüzleştirdi adamla ve karısıyla öyle kapandı konu.

O mesajlarda da evli şahıs canım napıyorsun aklımdasın hep demiş, bu kadın da nöbetten geldim yoruldum uyuyorum tatlım gibi bir şey yazmış.
Hep mi yanlis mesajlar bu kadina geliyor? Bu iki olmus. Kacinciyi bekliyor akrabaniz bosanmak icin..merak etmeyin intihara kalkismasi da numara. Gercekten intihar edecek kisi bunu acik acik yapmaz.

Benim abim böyle bir durumda özellikle annemden saklar üzülür diye. Bize hadi neyse de.
Bilmiyorum bana tuhaf geldi

Evet anneye söylenmeyebilirdi ama kardeşlerle paylaşılabilir bence. Ayrıca kişinin, abisi olduğunu kesin olarak bilmiyorum konu sahibinin 😊 önce annesi sonra konu sahibini aramış diye böyle bir tahminde bulundum.

Avukata açar. Kendi aralarında boşanırlar. Çocuk da varsa hele bu kadar ortaya dökülmez.
Adamın psikolojisi şu an çok kötü. Kaldırılması zor bir durum ve bunca zaman ilk olayı bastırdığı için ve kendi prensiplerine uymadığı için yıpranmış.
Sert, ters ama evine bağlı, sosyal medya bile kullanmayan, çok ortama takılmayan babacan, mert ve duygusal biri.

Hanımlar şimdi bu kadının eşi nöbetten geliyor ve telefon çocuğun elinde, oynuyor. O anda bu mesaj geliyor telefona adam görüyor ve sonrası kargaşa.

Kadın sonuna kadar da mücadele ediyor telefonu almak için, yazdırmıyor eşine öğrenmek için mesajın devamını.
Arayalım yazma diyor kadın eşine, arıyor ve diyor ki hemen mehmet kardeşim bana niye yazdın, bak kocam gördü aramız bozuldu, yanlış anladı diyor.
Huylu huyundan vazgeçmez kadın reelde aldatmasa da flörtleşmeyi seviyor ama aldatmış oluyo eninde sonunda

Yalnız ekran fotoğrafını kaldırın bence. Suç işliyosun. Yarın öbür gün çıkarsa bu ortaya çok ciddi başın ağrır.
Başımızı yeterince ağrıttı zaten, suç falan da teşkil ettiğini düşünmüyorum.
He içeriği kastediyorsanız evet orada ciddi bir ayıp ve suç var.

Adamın psikolojisi şu an çok kötü. Kaldırılması zor bir durum ve bunca zaman ilk olayı bastırdığı için ve kendi prensiplerine uymadığı için yıpranmış.
Sert, ters ama evine bağlı, sosyal medya bile kullanmayan, çok ortama takılmayan babacan, mert ve duygusal biri.

ayrılsın velayeti de alsın, Allah ın cezası kadın, çocuğu olanların aldatması bana çok iğrenç geliyor. o yavruyu nasıl gözu görmez ya insanın, nasıl aklar kendisini.

Back
X