BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

Evet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :KK43:
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah :skandal::rolleyes:
Bu arada suni sancıdan neden bu kadar çok korkuyorsun?çok bilgim yok o yüzden soruyorum

3 doğumumda suni sancı ile oldu kendi sancısı ile dogurani duymadım yakın zamanda sanırım artık kimse beklemiyor günlerce sancıları 🙄

Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah 🐤

Ben ilkini sancı sonrası 2 saatte dogurmustum göğsüne yatırdıklarında sancı da neymiş diyeceksin :KK68:

Evet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :KK43:
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah :skandal::rolleyes:
Gebelik takvimini sen mi kaldırdın yoksa 40 hafta doldu mu 😳😳

Bu evrende senden öte olan bir huzuru hissedeceksin.
İnan ki omuzlarının üzerinde meleklerin varlığını eşsiz şekilde hissedecek, bu kainat düzen nedir diye bir aydınlanma yaşayacaksın.
Sunni sancı kolay demeyeceğim ama epiduralle birlikte alın mutlaka.
Dayanılmaz olsaydı bütün kadınlar tek çocukta kalırdı.
Hayatınızın en güzel nefesi, doğumdan 1 saniye sonraki olacak:)
Sağlıkla kavuşun inşallah.

Back
X