- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
gidişata göre epidural de düşünüyorum ama bakalım yaSenin etkinle yarın doktorumla konuscam epidural için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidişata göre epidural de düşünüyorum ama bakalım yaSenin etkinle yarın doktorumla konuscam epidural için![]()
Bugün biriylede konuştum epidural tavsiye etti yaparsa doktorun hemen kabul et doktoruna ayrı bi sınır oldum niye bekletti seni bi de ilk doğumun olacak insan panik olurgidişata göre epidural de düşünüyorum ama bakalım ya![]()
belki kendi sancim gelir diye bebeğin saglik durumuna gore beklemeyi ben teklif ettim canım:)Bugün biriylede konuştum epidural tavsiye etti yaparsa doktorun hemen kabul et doktoruna ayrı bi sınır oldum niye bekletti seni bi de ilk doğumun olacak insan panik olur
Bu arada suni sancıdan neden bu kadar çok korkuyorsun?çok bilgim yok o yüzden soruyorumEvet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi.
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah![]()
O zaman ayrıbelki kendi sancim gelir diye bebeğin saglik durumuna gore beklemeyi ben teklif ettim canım:)
İsim dusundunuz mu ne koyacaksınızbelki kendi sancim gelir diye bebeğin saglik durumuna gore beklemeyi ben teklif ettim canım:)
ismi eylül olacakİsim dusundunuz mu ne koyacaksınız![]()
Sızın de analı babalı saglıkla buyusun bebegınızBenimde yarın sabah 10da yatışım yapılacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zorBu arada suni sancıdan neden bu kadar çok korkuyorsun?çok bilgim yok o yüzden soruyorum
Çoook tesekkür ederim, sağolun.Sızın de analı babalı saglıkla buyusun bebegınız![]()
Normali nasıl bilmiyorum ama ağrılar arttığında doğuma yarim saatt 45 dakika kalmış oluyor aşağı yukarı çabuk geciyor :))suni sanci adi üstünde yapay sanci canım. kesintisiz ağrı çekiyorsun normale göre 1 tık daha zor![]()
Rabbim sağ salim nasip etsin kucağınaÇoook tesekkür ederim, sağolun.
sende mi haftalarını doldurdun benim gibiBenimde yarın sabah 10da yatışım yapılacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun, cok sağolun.Rabbim sağ salim nasip etsin kucağına![]()
Gebelik takvimini sen mi kaldırdın yoksa 40 hafta doldu muEvet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi.
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah![]()