Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Bir Kova Bir Koç

padma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
195
0
26
İstanbul
Bir kova kadını olarak, koc erkegiyle iliskisi olan var mı aranızda?
Aslında benim sormak istediğim, koc erkeğiyle kolayca anlaşabilen ya da ne biliyim gül gibi geçinip gitmek icin guzel önerileri olan var mı?

benim yükselenim kova çok emin değilim ama öyle sanırım.. sevgilimde koç burcu çok iyi anlaşıyoruz bazen sinirli oluyo ama siniri hemen geçtiği için sorun olmuyor bu biraz kişilikle alakalı bende çok sabırlıyımdır dengeliyoruz birbirimizi :69:

Ben kova kadınıyım.. nişanlım da koç erkeği :)) kimseylede bugüne kadar bu kadar iyi anlaşmamıştım. kafa dengi tam ya :)
genel olarakta bu uyum çok iyi diyorlar..bakalım artık..hayırlısı.

İste karsında kova kadını ile koç erkeği ;)))

Canim sunu bastan soylim koç erkeği zordur onun için bisiler yapmani sever yani supriz hediye anlamında degil ona deger ver gerekiyorsa fedarkarlik yap (bunu unutmazlar, sana soylemesede fedakarligi unutmaz)
onu sev simart ilgiiiiii göster ama dikkat et aşırıya kaçma. Nazlan ama sakınnn asırı olmadın dozunu kaçırma. Ve birazcık gizemli ol seni hep merak etsin ama kıskanmasın. Koç erkeği kiskaninca hiç cekilmez:1:
yaaa ama varya dunyanın en tatli insanı olurlar. Umarım yardımcı olabilmisimdir;)
Ben askimla kocumla cokkkk mutluyum onu herseyden herkesten seviyorum. :16:

Ben kova kadınıyım.. nişanlım da koç erkeği :)) kimseylede bugüne kadar bu kadar iyi anlaşmamıştım. kafa dengi tam ya :)
genel olarakta bu uyum çok iyi diyorlar..bakalım artık..hayırlısı.

Allah mutlu etsin canim.
Sagol canım inşallah iyidir ya. :)

İste karsında kova kadını ile koç erkeği ;)))

Canim sunu bastan soylim koç erkeği zordur onun için bisiler yapmani sever yani supriz hediye anlamında degil ona deger ver gerekiyorsa fedarkarlik yap (bunu unutmazlar, sana soylemesede fedakarligi unutmaz)
onu sev simart ilgiiiiii göster ama dikkat et aşırıya kaçma. Nazlan ama sakınnn asırı olmadın dozunu kaçırma. Ve birazcık gizemli ol seni hep merak etsin ama kıskanmasın. Koç erkeği kiskaninca hiç cekilmez:1:
yaaa ama varya dunyanın en tatli insanı olurlar. Umarım yardımcı olabilmisimdir;)
Ben askimla kocumla cokkkk mutluyum onu herseyden herkesten seviyorum. :16:

Allah mutluluğunu daim etsin. :)
Biliyorum evet, fedakarlıkları unutmadıklarını. :)
Bir insan bu kadar kıskanç olabilir ya, inanılmaz bir kapasite var. Cok nadir kıskanıyor gerçi ama kıskaninca da süründürüyor yani. :D
Bizde iyi anlaşıyoruz ama benim yükselen akrep, inatciyim o da anlatılmaz inatçı yiyoruz birbirimizi ya. Bir erkek hiç mı alttan almaz. Hiç trip atamadım, trip nedir bilmiyorum bile ya. :D
Ama cok seviyorum, cok da guzel anlaşıyoruz. Kavgalarımız, eğer ben kavgadan sıkılıp alttan almazsam cok uzuyor ama.
Hiç de özür dilemez, hiç. :D askerde su an, ay onun o hallerini bile özledim ya.

benim yükselenim kova çok emin değilim ama öyle sanırım.. sevgilimde koç burcu çok iyi anlaşıyoruz bazen sinirli oluyo ama siniri hemen geçtiği için sorun olmuyor bu biraz kişilikle alakalı bende çok sabırlıyımdır dengeliyoruz birbirimizi :69:

Siniri cabuk mu geçiyor? İlginçmis. Benimkinin uzun sürer.
Anlasiyormussunuz ya o yeter canım, Rabbim daim etsin. :)

kova ve koç....
tam birbiri için yaratılmış
sevgilim koç ben kovayım bugüne kadar aramızda büyük bi kavga görmedim. herşeyi mantıklıca konuşur çözeriz.
çok iyi arkadaşızda... başkalarına ihtiyaç duymayız. saatlerce sohbet edip sıkılmayız. hem kafa hem kalp dengim diyebilirim

ben kova eşimde koç
çok ii bir çiftiz çokta uyumluyuz :D
koç burcu bir eşiniz varsa eğlenceli bir hayatınız vardır :9:

sizin tam tersiniziz bizde yaa :) ben koçum oda kova başlardayız daha ama iyi anlaşacakmışız gibi geliyo :))

Bence iki insan birbiri için ancak bu kadar uygun olabilir benim kocişim de koç ve çok mutluyuz ruh ikizim resmen ve en önemlisi de beni olduğum gibi sevmesi ve değiştirmeye çalışmaması

Ne guzel ya genelde uyumlu yazilmis.. yeni yeni flort ettigim bi cocuk var koc burcu iki yasta kucuk benden.. biz hem anlasiyoruz hem anlasamiyoruz.. kova insanı tartismadan kacmaz ve ustune giderya koc erkeginde ozellikle buyumesin diye uzaklasip sinirinizin gecince gelmesi gibi bisey farkettim ama bu beni rahatlatmiyor deli ediyor :(

Back
X