bir kp istegi. sizce ne yapmaliyim ?

Valla ben kapalı biriyim kp bana aç saçını dese acmam hiç fark yok.by işler zorlamayla olmayacağını bilmesi lazım kayinpederinizin.Ayrica kadın dediğin kapalı olur ne demek valla ben ne açıklar görüyorum kapalilar dan daha kapalilar.Herkes özgür bi gün başını kapaticaksan o senin isteginle olmalı başkaları istedi diye değil.

Kayınpederiniz büyüktür, eşinizin babasıdır saygı durmak gerekir ama sizde çocuk değilsiniz, kendi kararlarınızı alabilecek yaştasınız. Durması gerektiği yeri bir bilsin bence...

Siz düğüne giderken nasıl gitmek istiyorsanız öyle gidin. Hür iradenizle..

Kadın dediği de kapalı felan olmaz. Kadınlık bir başörtü ile kapanmaz tek derdi bu olmasaymış keşke ve akıl gerçekten yaşta değil baştaymış!!!!

Kapanmani mı istiyor anlamadım. Sen acikmi sin onuda anlamadım.

Hadi düğünü atlattın şal vs ee sonra ne olacak? Kendi inançların doğrultusunda yapılması gereken birşeyi sadece biri söyledi diye yapmak neden?

Eğer şu an içinden gelmiyorsa kayınpederine böyle bir sorumluluğa hazır olmadığını, içinden gelmeden yapmanın anlamı olmadığını söyle birdaha konu açılırsa... Ki mantıklı olan da bu.

Kpini zerre ilgilendirmez ne giydiğin.
Madem o zihniyette oğlunu öyle yatiştirip kapalı biriyle evlendirseymiş.

Sen elbiseni giy . Birdahada bu konuyu açtırma

Bu konuyla değil de daha çok bazı yorumlarla ilgili olacak ama, madem öyle kapalı gelin alsalarmış düşüncesini de doğru bulmuyorum ben.bir evlat evleneceği kişiyi seçtiği zaman ailenin de onayladğı ve sevdiği biri olsa daha iyi tabi ama önemli olan iki kişinin birbirini sevmesi ve anlaşması.evet, bu olur çünkü aileme uygun diye eş seçilmesi bana hiç doğru gelmiyor.bu arada hâlâ tatlı dil falan diyenler var, gülüyorum gerçekten, bu kadar saf mısınız, tatlı dille söylenen her şey iyi niyetle söylenmiştir diye bir şey yok.kimse kimseden sırf kendi isteği olsun diye değişmesini isteyemez hele ki böyle bir konuda.

arkadaslar dügüne kendi kiyafetimle gittim kp bozuldu ama bugün baktim mevzuyu uzatmadi normal davraniyor ben de diger konularda saygiyi eksik etmiyorum en azindan elimden geleni yapiyorum sanirim benim de hatam var susup dinlemek yerine bi cevap vermeliydim en azindan zamani gelince örtünürüm suan düsünmüyorum diyip konuyu kapatabilirdim ben sessiz kalinca kp de bi beklenti içine girmis olabilir çok sükür suan iyiyiz bi sikinti yok bakalim ilerde ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…