bir küçük doğum günü meselesi :)

Komodo ejderi

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
620
772
53
Arkadaşlar merhaba kardeşimin geçen doğum günüydü arkadaşları ona çok ayıp ettiler. 3lü arkadaş grubu(kardeşimde dahil) wp den 1 hafta öncesinden sözleştiler toplanalım kutlayalım diye. Doğum gününden bir gün önce yarın buluşacak mıyız diye biri yazıyor diğeri benim plan dışı işim çıktı gelemeyebilirim diye yazıyor kardeşim çok bozuldu ertesi gün oldu, işlerimi hallettim gelebilirim ama fazla oturamam diyor bir diğeri siz saati ayarlayın yazın da ona göre başka plan yapacağım diyor ( bunların hepsini kardeşim okuyor yani kızın siz ayarlayın dediği, kardeşim ve diğer arkadaşı) bu arada kardeşim çok bozulduğu için zorlamaya gerek yok belli ki sizin başka planlarınız var buluşmayalım yazıyor diğeri yok ya ertelemeyelim yazıyor ama siz ayarlayın yazan bir anda internetini kapatıp buluşma saatine kadar açmıyor. Telefonlara da dönmüyor ( diğer kız aramış onu)Kardeşim daha da sinirlendi buluşma saatinde interneti açıp olmadı siz buluşun yazıyor. Bu sefer kardeşim kıza 3 saat telefondan nasıl uzak kalıyorsun bize de öğret diye çıkışıyor. Çok kırıldı başka gün ayarlamış kızlar ama kardeşim ben müsait değilim yazdı gitmeyi de düşünmüyor. Sizce haklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki sürpriz yapcaklardi keske gitseymis hani olur ya ya umrumda degil dogum gununu unuttuk havalari verilir sonrasinda sürpriz yapılır . Oyle bisey olamazmi ?

Demek ki birlikte doğum günü kutlayacak kadar yakın arkadaş değillermiş kardeşiniz de bundan sonra ona göre davransin .

Büyütülecek bir durum yok bence. İnsanlar her an her dk müsait olmayabilirler, ani bişeyler çıkabilir ya da o organizasyona katılmak istemeyebilirler. Katılmak isteyen, müsait olanlarla kutlasaymış keşke.

Belki sürpriz yapcaklardi keske gitseymis hani olur ya ya umrumda degil dogum gununu unuttuk havalari verilir sonrasinda sürpriz yapılır . Oyle bisey olamazmi ?
sanmıyorum çünkü bir tanesi konuşulurken internetini kapatıp akşam buluşma saatine kadar internetini açmamış iş işten geçince açmış yani

sanmıyorum çünkü bir tanesi konuşulurken internetini kapatıp akşam buluşma saatine kadar internetini açmamış iş işten geçince açmış yani
Yok demissin ya baska gun ayarlamis kizlar diye ona istinaden dedim belki sürpriz yaparlar diye. Cunku bu tur organizasyonlar dogum gunu sahibinden habersiz yapılır.

Isim cikti siz ayarlayin nedir ya :)
Isin ciktiysa bebisler bugun plansiz bi isim cikti yarin bulusalim mi affedin tarzi bi mesaj yazsaydi bu kadar uzamazdi
3u bulusup diger dogum gunlerini kutlama adeti edindilerse bu sefer boyle savsaklamalari hos olmamis haliyle

Büyütülecek bir durum yok bence. İnsanlar her an her dk müsait olmayabilirler, ani bişeyler çıkabilir ya da o organizasyona katılmak istemeyebilirler. Katılmak isteyen, müsait olanlarla kutlasaymış keşke.
staj arkadaşları 2 kişiler zaten katılmak isteyen ve planlayan yok ki .kardeşime diyorlar sen ayarla günün diye yani :)

Yok demissin ya baska gun ayarlamis kizlar diye ona istinaden dedim belki sürpriz yaparlar diye. Cunku bu tur organizasyonlar dogum gunu sahibinden habersiz yapılır.
hepsi çalışan kızlar olduğun için planlı olabliyor sadece yani pnlar arasında böyle durum gereği

ben de öyle düşünüyorum :)

Kirilmakta ve gitmek istememekte cok hakli kardesiniz. Bundan sonra biraz mesafe koysun arkadaslarina ve onlarin dogum gunu oldugunda isi ciksin bulusmasin kesinlikle

hepsi çalışan kızlar olduğun için planlı olabliyor sadece yani pnlar arasında böyle durum gereği
Heeee simdi cevap olarak yazdiklarinizida okudum kardesinize plan yaptirmak gibi bisey olmuş, cok ayıp. arkadaşlığını gözden geçirsin kardeşiniz.

Pipigillerin peşine anında koşarlardı öncelik meselesi..size (kardeşinize) değer vermiyorlar Ve bunu gözünün önünde dile getirirken bile çekinmiyorlar kırılmasını önemsemiyorlar

Muhtemelen laf olsun diye söylediler ve geçiştirmek istediler birbirlerinden habersiz. Ben olsam ben de gitmem bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…