Bir küçük itiraf boşanma

Ve zaten beni tutan nedenlerden en büyük olanı bu.orada ayrılmalıydım güven sorunlarıyla kendi kendimi yıpratmamda cabası.şimdi barışmak istiyor. Hangi birini sileceksin dedim kazık yiyen ben terk edilen ben. Hani gerçekten haketmiyor sevgimi. yani o iyi güzel doğru diye değil sevgim benle ilgili bir şey. Zaten kendi içimde yaşıyorum çabalıyorum Güzel anılar yaşanmışlıklar alışkanlıklar çok fazla onlar baskın geliyor şu an

Güzel anıların kaynağı sizsiniz.
Kaynak siz olduğunuz için yeniden hayatınızı güzelleştirecek anılar biriktirmeniz mümkün.
Aldatma girişimi olan birini ne siz ne bir başkası bu yoldan döndüremezdi bu onun kendi korkaklığı ve acizliği siz veya x bir insan bunu her türlü yapacaktı karşısındakine.

Şuan yeni birisini içiniz almıyor olabilir, flört kelimesini duyunca cinleriniz tepenize çıkıyor olabilir. Birini yanınızda düşününce mideniz bulanıyor olabilir. Zamanla her şey geçecek az bir zaman dilimi değil beraberliğiniz. 🤍

Ve zaten beni tutan nedenlerden en büyük olanı bu.orada ayrılmalıydım güven sorunlarıyla kendi kendimi yıpratmamda cabası.şimdi barışmak istiyor. Hangi birini sileceksin dedim kazık yiyen ben terk edilen ben. Hani gerçekten haketmiyor sevgimi. yani o iyi güzel doğru diye değil sevgim benle ilgili bir şey. Zaten kendi içimde yaşıyorum çabalıyorum Güzel anılar yaşanmışlıklar alışkanlıklar çok fazla onlar baskın geliyor şu an

Aldatılmışsın sanal manal fark etmez, barışma ama ayrılmak da çok zor gerçekten onca yıldan sonra o zamanlar yaşanmamış gibi olamaz. Ölüm yası 6 ay sürüyor en az, sen de kendine zaman tanı senin de ilişkin ölmüş sonuçta, bir yas süreci yaşaman normal
Umarım güzellikler seninle olur

Back
X