Bir küçük sualcik...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... Ben çalışıyorum, eşimin işi sezonluk yazın yok kışın var, kışın da yüksek bi kazanç değil ama idare ediyor yazın evde ekstra dükkanın kirasını veriyoruz.. Kesinlikle başka bi iş yapmak istemiyor, bi hırs ve çabası yok.. Bu işi sevsiğini kendi işi olduğunu elinden bu kadarı geldiğini söylüyor.Ben işteyken ev işi yapar, geldiğimde yemek de yapar yeri gelince, çocuğa da o bakıyor evdeyken.. Ama bu durum beni huzursuz ediyor kadının çalışıp erkeğin evde olması, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Huzursuz olmak da haklı mıyım, gereksiz abartıyor muyum..

Bnde bazen şey diyorum keşke ben çalışsam da eşim evle ilgilense ne güzel olur 🤔
Sizin konuya gelince kesinlikle haklisiniz yazın hiç değilse katkısı olur eve,eşiniz nasıl kabul ediyo siz çalışırken yatmayı onu anlamış değilim :işsiz:

Slm kızlar... Ben çalışıyorum, eşimin işi sezonluk yazın yok kışın var, kışın da yüksek bi kazanç değil ama idare ediyor yazın evde ekstra dükkanın kirasını veriyoruz.. Kesinlikle başka bi iş yapmak istemiyor, bi hırs ve çabası yok.. Bu işi sevsiğini kendi işi olduğunu elinden bu kadarı geldiğini söylüyor.Ben işteyken ev işi yapar, geldiğimde yemek de yapar yeri gelince, çocuğa da o bakıyor evdeyken.. Ama bu durum beni huzursuz ediyor kadının çalışıp erkeğin evde olması, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Huzursuz olmak da haklı mıyım, gereksiz abartıyor muyum..
Bzm.kulturumuze aykiri ama dunyada bir cok insann boyle yapiyor
Aslnda dogru mi bilmiyorum oyle yetsmedigmz icin garip geliyor belki de normaldir bncr ev islerini yapmasi cok guzel birndavranis ýa onu da yapmasaydi derdin adama senin paran tatli geliyor ama yapiyomusta evdeki gorevleri zamana birakn

Bence yazında dönemlik bir iş bulabilir diye düşünüyorum. En azından dükkanın kirasını eşiniz kazanmış ve ödemiş olur.

[/QUOTE) özel olmasın ama eşiniz ne iş yapıyor evlendiğinizden beri aynı iştemi yoksa sonradanmı bu işi seçti siz baştan bu şekilde evlenmedinizmi onunla neticede sezonlukta olsa çalışıyor eve bir şekilde destek yapıyor çalışmadığı zamanlarsa evde size ev işleri ve çocuk bakımı vs gibi konularda yardımcı oluyor çok büyütülecek gibi bir şey değil bazı erkekler sabit düşüncelidir bildiği işten başka işle uğraşmak istemezler hırslı değillerdir değiştiremezsiniz size karşı davranışları kişiliği düzgün bir adamsa çokta büyük bir sorun değil benim fikrimce

Eğer maddi olarak diyorsanız tabiki çalışsın ama sadece yaz dönemi için iş bulması zor olur. Tek sıkıntı onun evde olup sizin çalışmamızın garip gelmesiyse bence dert etmeyin bunu. Sonuçta ev işlerinde ve çocuk bakımında yardımcı oluyormuş. Tadını çıkarın.

özel olmasın ama eşiniz ne iş yapıyor evlendiğinizden beri aynı iştemi yoksa sonradanmı bu işi seçti siz baştan bu şekilde evlenmedinizmi onunla neticede sezonlukta olsa çalışıyor eve bir şekilde destek yapıyor çalışmadığı zamanlarsa evde size ev işleri ve çocuk bakımı vs gibi konularda yardımcı oluyor çok büyütülecek gibi bir şey değil bazı erkekler sabit düşüncelidir bildiği işten başka işle uğraşmak istemezler hırslı değillerdir değiştiremezsiniz size karşı davranışları kişiliği düzgün bir adamsa çokta büyük bir sorun değil benim fikrimce

Abartıyorsun
Neden evde duramasın
İşi varmış işte

Kış uzun yaz kısa sürüyor ,hiç yok değil gelir geliyor onuda öyle kabul edin

Eşiniz ne iş yapıyor? Dükkanın kirasını kışın elde ettigi gelirle karsilayabilir mi? Dükkanın formatını değiştirmeniz yazın farklı alternatife kullanılabilir mi?

Şayet sizin desteğiniz olmadan geçiniyor eve katkıda bulunuyorsa, evde ise yardımcı olup üstelik çocuğa bakılırsa inanın hiç sorun etmezdim.. Mutlu olacağı işi yapması daha önemli.. Şu eşim full time çalışıyor Fakat aylık geliri en az 10-15 'bin olabilecek işler teklif edilirken daha azına çalışıyor çünkü çalıştığı yerde mutlu.. Önemli olanda bu diye düşünüyorum..

İyi de bazı işler sezonluk oluyor
Tüm senenin ücretini kazanıyorsa bazı aylar fiilen çalışmaması normal

Üstelik çalışmazken eve yardımı da oluyor

Bence çok kafaya takıyorsunuz.

Eşiniz sigortasını da yatirmiyodu di mi? 2000 kazansam yeter diyordu. O üye sizsiniz, doğru mu?

Alanı ne eşinizin bilemiyorum ama yazın dondurmacıya çevirebilirsiniz uygunsa alanınıza.. Veya ona benzer bir şey..
Bana normal gelmiyor erkeğin çalışmaması..

Hayalimdeki evlilik. Keşke ben çalışsam da eşim yemek, temizlik yapsa, çocuk baksa. Adam üzerine düşeni yapıyormuş, niye rahatsız oluyorsunuz?

Maddi durumunuz sıkıntı çıkarmıyorsa, rahat geçiminizi sağlıyorsanız bence bir sıkıntı olmaz. Zaten sadece yaz sürecinde bu şekildeymiş. Eşiniz çocuklarınıza bakıp ev ile de ilgileniyormuş. Kadın nasıl ev ve çocuklar ile ilgileniyorsa erkekte yapabilir ben yadırgamıyorum.

İyi de bazı işler sezonluk oluyor
Tüm senenin ücretini kazanıyorsa bazı aylar fiilen çalışmaması normal

Üstelik çalışmazken eve yardımı da oluyor

Bence çok kafaya takıyorsunuz.
Tüm senenin ücretini kazanmıyor, kışın da kendini. Döndürüyor diyelim..

Hayalimdeki evlilik😂 evde is yapiyorsa istedigin gibi oh yemek yapiyorsa cocugada bakiyor.. ha anne bakmis cocuga ha baba bence farketmez iyi bakiyorsa..

Back
X