• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir küçük tatil meselesi

Freyja94

Ubi dubium ibi libertas
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
326
360
23
İyi akşamlar. Erkek arkadaşımın eylül başında iş için Macaristan'a gitme planı vardı. Bugün konuştuk sürpriz olarak bana da bilet almış, beraber gideriz hem baş başa zaman geçiririz diye çünkü uzun zamandır çok yoğundu işleri ve bu yaz doğru düzgün görüşemedik bile. Sorunum tahmin edersiniz ki ailemi nasıl ikna edebilirim? Daha önce ufak hafta sonu gezilerimiz olmuştu ama yalnız değil arkadaşlarımızlaydık ve kısaydı. Şimdi ise sekiz gün ve birbirimizi tanımak için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok tutucu insanlar değiller ve yurtdışına gitmeyi ne kadar istediğimi biliyor ama az da olsa "elalem ne der?" kafasındalar. Aileme ne desem, konuyu nereden açsam? Tecrübeli kişilerden yardıma ihtiyacım var :KK17:

İyi akşamlar. Erkek arkadaşımın eylül başında iş için Macaristan'a gitme planı vardı. Bugün konuştuk sürpriz olarak bana da bilet almış, beraber gideriz hem baş başa zaman geçiririz diye çünkü uzun zamandır çok yoğundu işleri ve bu yaz doğru düzgün görüşemedik bile. Sorunum tahmin edersiniz ki ailemi nasıl ikna edebilirim? Daha önce ufak hafta sonu gezilerimiz olmuştu ama yalnız değil arkadaşlarımızlaydık ve kısaydı. Şimdi ise sekiz gün ve birbirimizi tanımak için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çok tutucu insanlar değiller ve yurtdışına gitmeyi ne kadar istediğimi biliyor ama az da olsa "elalem ne der?" kafasındalar. Aileme ne desem, konuyu nereden açsam? Tecrübeli kişilerden yardıma ihtiyacım var :KK17:
Ailen onay verdikten sonra elalem hicbirsey diyemez

Elalem ne bilecek ki

Sosyal medya hesaplarımız falan var ama? Hani bir şekilde öğrenilir zaten. İşte sorun ailemin nasıl onay vereceği işte, hemen tamam diyeceklerini sanmıyorumo_O
Ya o elalem ne der denilen insanların çocukları neler neler yapıyorken .... neyse yaa ergenlikten beri tepkiliyimdir bu elaleme zaten. Ben iin vermişsem çoxuğuma kapanmıştır konu.

arkadaşlar ile topluca gidiyoruz desen

Sosyal medya hesaplarımız falan var ama? Hani bir şekilde öğrenilir zaten. İşte sorun ailemin nasıl onay vereceği işte, hemen tamam diyeceklerini sanmıyorumo_O
E tek sorun buysa koymayin birlikte resminizi sosyal medyaya ...
Arkadaslarlayiz deyin yanınıza bı arkadaş daha ekleyin

arkadaşlar ile topluca gidiyoruz desen
çok yalan söyleme taraftarı değilim açıkçası ya ama onlar da zorlamasınlar :oops:
Ya o elalem ne der denilen insanların çocukları neler neler yapıyorken .... neyse yaa ergenlikten beri tepkiliyimdir bu elaleme zaten. Ben iin vermişsem çoxuğuma kapanmıştır konu.
ben de tepkiliyim de aileler tepkili olmayı öğrenemedi bir şekilde maalesef

E tek sorun buysa koymayin birlikte resminizi sosyal medyaya ...
Arkadaslarlayiz deyin yanınıza bı arkadaş daha ekleyin
sadece sosyal medya değil. Bizim bütün akrabalar dip dibedir evlerimiz yan yana, yazlıklarımız da o şekilde. Yani her türlü öğrenirler. zaten sorun benlik değil, takmam onları da dediğim gibi ailemin düşüncesi bu şekilde. Onları nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum

sadece sosyal medya değil. Bizim bütün akrabalar dip dibedir evlerimiz yan yana, yazlıklarımız da o şekilde. Yani her türlü öğrenirler. zaten sorun benlik değil, takmam onları da dediğim gibi ailemin düşüncesi bu şekilde. Onları nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum
İşte yanınıza bı arkadaş ekleyip arkadaşlarla gidicez diyerek

Bende hep ayseyle zehrayla diyerek gidiyordum ama onlar anlıyordu zaten. Resim at dediklerinde instagramda olduğum yerin hashtaginden bi esmer kız bulup yolluyordum resmi annemlere :KK70: aynı yerdeyiz gibi ahahah. Demokraside çareler tukenmez

çok tutucu değillerse direk şöyle ışte sevgilimle 8 gün macaristan a tatile gideceğim. bu şekilde birbirimizi de daha iyi taniyacagimizi düşünüyorum. .. vs.
Ana baba nin tek derdi elalem ne der değildir. elin oğlu ile bir başına gonderirsem ya kizimin basina bir iş gelirse...

Back
X