Evet her zaman şükrediyorum zatenAyri sehirlerde iseniz hic dert etmeyin.
Şanslisiniz
Keske ben de ayri sehre gidebilsem.
Ama bu soğukluk en cok bana zarar veriyor düşünsenize 4 gündür ben de sürekli evde gergin bi ortam cok huzursuzum resmen nefret eder oldum en azından nötr olabilsem kendim huzursuz olmam takılsın dursun ama nefes almadı bile beni rahatsız ediyoMadem soguk davraninca degere biniyosan soguga devam o zaman...insanlar neyi hakediyosa bazen oyle davranmali..cunku iyi niyetli insanlari genelde enayi yerine koyuyolar...
Ne yaşadıysam kocamın hatrı için katlandım zaten ama artık işler o sınırı aştıHaklısın, ama kocanın hatırı için zorakide olsa güler yüzlü davran derim
Zaten yine de saygısızlık etmemeye calışıyorum hizmetini görüyorum ama içimdeki nefreti nasıl yenebilirim bu konuda yardıma ihtiyacımm varesinizin hatrina guler yuz gösterin zaten ayri sehirdesinz bu avantajin var
Eşime direk olarak bu şekilde anlatmadım ama herşeyin farkında çoğu konuda hatta her konuda benim haklı oldugumu düşünüyo o konuda bi sıkıntım yok şükür ben yine yüzümü asmamaya calışıyorum ama içim içimi kemiriyo bu duygudan nasıl kurtulabilirim bunun yolunu arıyorummAyrı sehirdeyseniz yılda kac kez gorusursunuz ki. Bence yine yakın olmayın samimi olmayın ama esinizin annesi olusundan hürmetinizi eksik etmeyin. Allah gostermesin eger yuzunuzu asıp cok soguk olursanız esinizle aranız bozulabilir. Esinize bahsettiniz mi hic bu duygularınızdan
Eşime direk olarak bu şekilde anlatmadım ama herşeyin farkında çoğu konuda hatta her konuda benim haklı oldugumu düşünüyo o konuda bi sıkıntım yok şükür ben yine yüzümü asmamaya calışıyorum ama içim içimi kemiriyo bu duygudan nasıl kurtulabilirim bunun yolunu arıyorumm
canim ilk once o nefreti yok etmek icn olumsuz dusunmeyin gordgnzde kv nizi nefretle bakmayn aklnza kotu anilarnz gelmesn temiz sayfa acin belli ki pişman olmus ki snradn iyi davranyorZaten yine de saygısızlık etmemeye calışıyorum hizmetini görüyorum ama içimdeki nefreti nasıl yenebilirim bu konuda yardıma ihtiyacımm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?