Bir Kv-Döşek meselesi de benden :)

kaldır koy kenara yahu. niye iade edip sorun yaratasın ki...

Siz zamanında istemiyorum demişsiniz zorla yapılıp verilmiş size. Bence geri verin kırılcak bir durum yok. Verirken de anne evimde yer yok hem biz tayinciyiz taşıması zor olur. Evimde yer açılırsa alırım senden diyebilirsiniz. Bana da kayınvalidem eşimin doğumunda kullandığı yorganı vermişti. Saklamış onca sene. Annem de yün bir yorgan vermişti. En son kayınvalidemler arabayla geldiğinde hem kendi verdiği yorganı hem anneminkini arabaya yükleyip gönderdim. Kırılmasın diye de anne evimde şimdi yer yok yerim açılırsa alırım dedim. Ama yerim açılsa da almayacağım. Kullanmayacağım bişey neden yer etsin ki evimde. Annem de zaten böyle şeyleri sevmediğimi bilir. Biraz kayınvalidem sebebiyle vermişti o yün yorganı zaten. Kv istediği için. Doğal olarak ona bir açıklama yapmadım yani.

ah o yataklar ahhh ömrümü çürüttü. Evde yer bulamadım bir türlü. en sonunda gözümün görmediği yere koydum da rahatladım. geri vermeyin hurç vakumlu torba tarzı bişeye koyun. Yatağın altındakini de rahat edemedim dersiniz kaldırın

Care cöp tenekesi atin gitsin yahu gelip yatagin ustunde ne var ona mi bakacaklar sanki

Ya atın gitsin
Gelip sizin yatakta şilte kontrolü yapacak hali yok ya
Valla yapan var.benim ki gelip yüzü değişmiş yorgan görünce birinin astarı pembeydi acaba o bumu diye ustten yırtıp bakmıştı nevresimi.yırtma boşa dediysem de ben dikerim demişti.en son yırtıp baktığında rahatladı yani.hatta üç yorganıda atmıştım bukadarmıydı anneninkilerle birlikte deyip inanmadı ama bişeyde diyemedi

benim de yüne karşı alerjim var zaten yattığım yer beton gibi olacak , düğümde kv de çok yapmak istedi yapmayın dedim onu yıkacayacak kurutacak yerim de yok kullanamam da yani , tabi annem adettendir diye bir tane yün yorgan yaptı , kaç yıl dolandı durdu zaten ağır , en son annaneme gönderdim evden çıktı ,

vakumlu hurça koayabilirsin sıkıntı olmaz ama yazın havalandırman gerek yünü

ılerde yastık yaptırırsınız...unutmayın yun ensaglıklı sey...ben kayınvalıdemın aldıgı halı vardı...cok eskı bir halıydı ..kullanmasamda geri vermedım..evım kucuk oldugu halde yıllarca durdu bir koşede...sonra ıhtıyaclı birine verdim...haberı bıle yok...olmak zorundada degil...durun daha 5 aylık evlisiniz...hemen bu ıslerı duusnmeyın yahu...yıllar nasıl gececek

Bende tasinirken ihtiyac sahibi birilerine verip sonra da sorarlarsa taşınırken kayboldu demeyi düşündüm simdi. Valla oyle onu gunlendirecek yerimde yok evde koyacak yerimde yok cok yer kapliyor cunku. Yataktan da hergun düzeltmek ölum bana. Belim agriyor duzeltirken

Yun yastikta yapmislardi var evimin her yerinden yastk ckyor. Tasinirken ihtiyac sahibi birilerine vermeyi dusunuyorm acikcasi. Hem 5 aylik evliyken ne düşünmem gerekiyor yıllarn geçmesi için tecrübenizden yararlanmak isterim

Benim birde alerjik astmim var toza filan cok duyarliyim bunu havalandirma isini hayatta yapamam bogulurum :/

Yok artk benim kv 1,5 aylik filan evliyken geldiler bana kalmaya yatak odama girmedi bile sagolsun. Evimi ilk defa gördüğü icin ilk geldiğinde kapidan burasids yatak odam dedm gectim. Kadıncağız bidaha da gidene kadar hic girmedi. Oyle silten nerde dur bakaym yorganin yok mu falanda demez ama yinede ayo olmasn diye kullaniyorm simdilik tasinirken halletmeyi dusunuyorm :)

Valla bana annem 2 kv 2 tane tek kisilik yorgan vermişti. 1 aylik evliyken eltim kaynim oglu 3 kisi geldiler. Onlardan 15 gun sonrada kv kp gorumce geldi yine 3 kisi. Yorgan lazm olabiliyomus yani. Uzakta olunca toplu geliyolar demekki dedim. Yorganlar neyse tamam lazm oluyo da. Silte olayi beni geriyo.

Ben kv me geri verdim iki yatak yapmıştı ama hiç kullanmıyordum koyacak yerim de olmayınca anne bunları sen kullan burda boşu boşuna eskiyor dedim verdim geri. Üzüldüğünü sanmıyorum sevinmiştir bile.

Hergun dediginiz gbi ay bu silte beni oldurcek cok yoruyo beni belim agryor duzeltirken filan bide okdr
Ortopedik aldk filan diye söylenip duruyorm esimde tamam kaldiralm ozaman diyor. Kaldircam bagislicam ya en mantklisi hic değilse ihtiyac sahibi birinin olsun

ten tele nasil temas ediyor?

Bende severim yün yatak ama kanserle arasinda bag kuramadim

Hakikaten zararli miymis? Kanser yapan icinde ne olabilir ki?

zararli oldugunu sanmiyorum- tabiki dogal yün kadar saglikli degildir ama kansar yapan en son madde yatakdir diyorum. ictigimiz su, yedigimiz yiyecekler kansorejen maddelerle dolu- bari yatakdan kurtarim kafasi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…