Bir Kv-Döşek meselesi de benden :)

bağışlar mısınız, geri mi verirsiniz bilmiyorum ama sırf kırmamak adına evinizde tutmayın derim ben. son zamanlarda çok takık olduğum bir konu bu zaten. evlerimizi ihtiyaca yönelik değil, başkalarına göre diziyoruz. 2 senelik evliyim. 3+1 evim var 100m2. normal koşullarda 2 kişi için at koşturabilecek genişlikte bir ev. ama ben o kadar eşya doldurmuşum ki evimi hareket edeceğim yer kalmamış. misafirler için yastıklar, yorganlar, gelince yatsınlar diye iki ayrı -yatak olabilen- koltuk takımı, benim örtmem için 4 ayrı yorgan 3 ayrı battaniye (iki yorganı dediğim gibi geri gönderdim çok şükür), asla sevmediğim ama sırf insanlar görsün diye yapılan bir dünya para ödenen dantelli çarşaf takımları..... vs vs. ki hem kv nin hem annemin verdiği bir çok şeyi elden çıkardım. kullanmadığım eşyayı elde tutmanın mantığı nedir yani? annem bana 5 tane yastık yapacakken misafirler için, sırf kvnin gözü doymadığı için 8 yastık yapmış. aşırı gereksiz. resmen misafirler için otel gibi ev diziyoruz. veya dışardan çok fazla yönlendirmeye maruz kalıyoruz. dışarıyı düşünmeyin çok. bu kv de olabilir anneniz de olabilir. ben anneme de kızıyorum şimdi eşyalar alınırken bir akıl vermedin bana diye.

ten tele nasil temas ediyor?

Bende severim yün yatak ama kanserle arasinda bag kuramadim
Netten bakma Imkaniniz olursa daha aciklayici bilgi edinebilirsiniz aslinda ama yataklarda kullanilan dokumanin vs cokta saglikli olmadigini soylemisti. Hatta bazi markalarin yataklarinda kullanilan beyaz rengin cok sagliksiz kimyasallarla else edildiginden bahsetmisti

Aşmış kadın
Şey mi deseniz acaba
Yüne alerjim varmış benim dr kullanma dedi falan
Yemezler mi ki

zararli oldugunu sanmiyorum- tabiki dogal yün kadar saglikli degildir ama kansar yapan en son madde yatakdir diyorum. ictigimiz su, yedigimiz yiyecekler kansorejen maddelerle dolu- bari yatakdan kurtarim kafasi galiba
Ben roportajin tamamini dinledigimde Ikna olmustum. Maalesef ki haklisiniz artik hersey kansorejen, Ben de bu yuzden, yetisebildigim bir cok seyi duzeltmeye calisiyorum. Elimin gucumun yettigi yere kadar organik beslenmeye calisiyorum. Yun yatak konusundada Eger temin etme sansim varsa neden yapmayayim ki diye dusunuyorum. Dun balkonumuza bir suru cilek fidesi diktik hem kizlarima etkinlik Olsun, hem balkonumuzdan organic cilek yiyelim diye. Keske bu kadar basit seyler icin bu derece ugras vermek zorunda kalmasaydik ama maalesef ki dunyanin bu Hale gelmesinde bizlerinde rolu var

Oy ben nerelere gidem 3 annem 3 kv yun yorgan koymus oyle yer kapliyor ki vallahi ben geri veremedim umarim siz verirsiniz:)

evet- o Beyaz renk klorla elde ediliyor- bildigimiz camasir suyu yani- evde kullandiklarimiz biraz daha hafif olani. saglikli kesinlikle degildir ama bence cocuklarin kiyafetlerinde daha cok kimya ve kanserojen madde vardir.
Siz yün yatak alin tabiki ama alerji olma ihtimalini unutmayin-
artik saglikli yasamak baya zorlasti. herseyin icinde 100lerce kimyasallar var. insan cami acsa cigere Dolan nanopartikiller zaten

Son düzenleme:
Evet maalesef O Tarz durumlarda oluyor. Su anda bir cok arkadasimin cocugunda alerji var maalesef. Bizimkilerde simdiye kadar herhangi bir olumsuzlukla karsilasmadik ins bandana sonra olmazda diyeyim. Netten buldum birkac yazi ama link veremiyorum yasaktir diye.

bendede baya alerjiler var- türlü türlü- hepsi 20li yaslarda basladi.

valla suan ben hepsını hurcladım tayın ıcın ama gel gör odanın bırı ful yorgan yastsık cidden insanın sınırı bozuluyor. zaten bısuru esyam var bıde bunlar takıldı pesıme. suan lojmandayız gomme dolaplarımız var onlara koymustum ama batıda napıcam hıc bılmıyorum. kı süsü püsü seven biriyim gıcık kaparım ortada kalan seylere :/ Allah yardımcımız olsn kurtlanana kadar benm pesımde bunlar

Biz de uzağız
O yüzden kimse gelmiyo :)
1+1 de oturuyorum lütfen ikişerli gelin diyorum
Daha kalabalık gelecek varsa buyursun otelde kalabilir benim evin kapasitesi bu kadar

Aşmış kadın
Şey mi deseniz acaba
Yüne alerjim varmış benim dr kullanma dedi falan
Yemezler mi ki
Daha da ayırmış evde bi gardolap dolusu yün yorganı var.ölürsem herkese paylaştıracam götürün dedi.bende evdekileri bile getircem napıyım dedim.götür götür sonra öbürleri alır dedi :))dedimki isim yaz koy dursun:))) ne büyük bişey bu yatak yorgan mevzusu hayır köy yeri olsa yıkarsın edersinde burda öyle bi imkanda yok.valla koktukca ucundan ucundan atıyom:))

Yok ya beni evden göndermeye çalıştı kackere iyce bi bakıyım diye baktım olacak gibi değil peşimde dolanıyo kaldırdım bazayı gösterdim yorganları:))) rahatladı en son.yaşlılıkmı yoksa el emeklerimi pek bi düşkün oluyolar verdikleri yorganlara:)))

Güvelenmiş temizleyemedim eve yayılacak diye korktum attım deyin ne yük yaparsınız kızlar ya verin ihtiyaç sahiplerine yada çeyiz dükkanlarına satın

Misafir gitmeyi gelmeyi bilmeyen bir millet olduğumuz için öyle oluyor
O yatak olan koltuk takımlarında altlarına bile yorgan isteyen tuhaf akrabaları var eşimin
Sert oluyormuş
Birde ev kapasitesini aşacak kadar gelmiyorlar mı
Yerde de yatarız diye
Sanıyorlarki yer yatağı yapacak döşekler var evde
Ben sevmem yün mün
O zaman da iki yorgan üstüste yatıyorlar
Bi yerleri de ağrımıyor

Güvelenmiş temizleyemedim eve yayılacak diye korktum attım deyin ne yük yaparsınız kızlar ya verin ihtiyaç sahiplerine yada çeyiz dükkanlarına satın

hayır bıde herkese uzagız ıkızlerım var bana gelecek yatılı mısafır sayılıdır yanı ama bu baheneyı sevdım denerım belkı

hayır bıde herkese uzagız ıkızlerım var bana gelecek yatılı mısafır sayılıdır yanı ama bu baheneyı sevdım denerım belkı
Siz yine iyisiniz ya ben kavga gürültü zor ikna ettim annemleri yorgan döşekten kurtuldum da yün iple yapılmış heybelerden kilimlerden namazlalardan kurtulamadım heybe ne ya heybe düşünebiliyor musunuz kullanmak için at mı alsam eşek mi yada çoban olam bakınız heybe şekil1

hahahahahahahahhahahaha ay sesli güldüm cidden yapıldımı heybe e hakıkaten nerde kullanılır bu yanı yapılma amacı nedir ki adettenmi

hahahahahahahahhahahaha ay sesli güldüm cidden yapıldımı heybe e hakıkaten nerde kullanılır bu yanı yapılma amacı nedir ki adettenmi
Yapılmadı canım babaannemin çeyizinden gençliğinden kalma. Haa aklıma geldi birde bilmem kaç çift örgü çorap var bunlar hep antika aslında tarihi eser olmasını bekliyorum  kız bi de duvar halısı var abooo içler acısı haldeyim

Bende geçen saten yorganlari çıkardım birsürü almışlar 10 senedir havalandirip kaldırıyorum kimsede yatmadi daha birkeresinde kv kalmıştı onun ustune atmıştım oda gece hiç beni isitmadi usudum dedi bende bu sene hepsini yardım vakfina gönderdim aldım iki tane silikon yorgan makineye atıp kullanıyorum boşa yer kapliyolarmis bunca sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…