- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
Misafir gitmeyi gelmeyi bilmeyen bir millet olduğumuz için öyle oluyor
O yatak olan koltuk takımlarında altlarına bile yorgan isteyen tuhaf akrabaları var eşimin
Sert oluyormuş
Birde ev kapasitesini aşacak kadar gelmiyorlar mı
Yerde de yatarız diye
Sanıyorlarki yer yatağı yapacak döşekler var evde
Ben sevmem yün mün
O zaman da iki yorgan üstüste yatıyorlar
Bi yerleri de ağrımıyor
Ben salondaki yemek masasını ve sandalyelerini attım eşim bozuldu anası salonda yemeyi seviyorVallahi saçmalık. Şu sıralar en büyük amacım ikinci koltuk takımını evden çıkarıp yerimi açmak. Ben misafir gittiğim evde o evin düzenine uyuyorum ama ne hikmetse bana gelen kendi düzenini kurmaya çalışıyor. 2 senelik evliliğimde daha doğrusu bir evi çekip çevirme sürecimde en sinir olduğum şey bu oldu. Tamamen misafire çalışıyoruz. Oturduğum koltuğu bile insanlar gelip yatak olarak kullanabilsin diye seçtim. Saçmalığın dik alası. Ay bu konuda çok dertliyim gerçekten konuştukça konuşasım var ama meşgul etmeyeyim konuyu
Hahahhahaha ayyy istemsiz kahkaha attm ya hakikaten senin durum bizden de fenaymis :) bunlar nedir yaSiz yine iyisiniz ya ben kavga gürültü zor ikna ettim annemleri yorgan döşekten kurtuldum da yün iple yapılmış heybelerden kilimlerden namazlalardan kurtulamadımheybe ne ya heybe düşünebiliyor musunuz kullanmak için at mı alsam eşek mi yada çoban olam bakınız heybe şekil1
Yapılmadı canım babaannemin çeyizinden gençliğinden kalma. Haa aklıma geldi birde bilmem kaç çift örgü çorap var bunlar hep antika aslında tarihi eser olmasını bekliyorum kız bi de duvar halısı var abooo içler acısı haldeyim
Valla çeyiz sandığı bunlarla doluHahahhahaha ayyy istemsiz kahkaha attm ya hakikaten senin durum bizden de fenaymis :) bunlar nedir ya
Evet duvar halısı hem de geyikliiiduvar halısımıama bıse dıyımmı patıkler cok guzel ya bak patık nebıleyım ufak seyler hosuma gıdıyor ama cok yer kaplayan seylerı sevmıyorum
Ben salondaki yemek masasını ve sandalyelerini attım eşim bozuldu anası salonda yemeyi seviyor
Zaten sevmem mutfak dışında yemek yenmesini
Gelen bir zahmet sıralı yesin di mi
Bende yemek masasında tek yemek yemedim hiçBen de insanlara yatak düşünüp iki koltuk takımı aldığım için yemek masası alamadım mutfağım da küçük yemeğe misafir alınca çok büyük sıkıntı yaşıyorum. İşte bubdn bahsediyorum ben de. Sen yemek masasını gerekli görmüyorsun mesela. Senin evine gelince sen bana nereyi gösterirsen orda oturup yemeğimi yiycem değil mi? Ama insanlar böyle değil o yemek masasını sana aldırmaya çalışıyorlar illa ki olması lazım. Neden? Ayda yılda bir akşam 2 saatliğine sana oturmaya gelcek insan o masada yemek yesin diye. Ben de evi yatak doldurdum neden ayda yılda bir gelecek insanlar yatıp uyusun diye. 2 senedir evliyim şu ikinci koltuk takımının üstünde toplasan 5 kez oturmamışımdır. Ay vallahi çok doluyum bu konuda
Siz bence direkt sandıktan kurtulunYapılmadı canım babaannemin çeyizinden gençliğinden kalma. Haa aklıma geldi birde bilmem kaç çift örgü çorap var bunlar hep antika aslında tarihi eser olmasını bekliyorum kız bi de duvar halısı var abooo içler acısı haldeyim
Benmde kv ile problemim yok ama kullanmam o yuzden almayi düşünmüyorum. Her cocuguna kadin 3 tane yorgan yapmis. Ben ne kullanirim ne temizliğini yapabilirm. Guzelce soylerz esimle almayiz bizz. Sizde anlatn derdinizi. Zaten aranzda problem yoksa yanlis da anlamaz herldeiyi geceler kk nın tatlı hanımları..
Ya bdv deki konuyu gorunce nezamandr kafama takılan soruyu bende soraym dedim :)
Bende yünden döşekten hiç hoşlanmayan bi insanm. Bugun tam 5.ayımı doldurdum evlilikte çok şükür. Biz evlenirken annemle kv kafa kafaya verdiler ben yapmayn etmeyin desem de yok daha sağlıklı yün olmazsa olmaz gibi sözlerle kendi annem yün yorgan yaptı. Kv dem de yatagın üzerine bizim oralarda adına şilte denilen zimbirtidan yapti :) ilk 1 ay kullanmadm sonra kv kp ve gorumce 1,5 aylik evliyken bize yatılı misafir geldiler 1 haftalığına. Geldiginde görürse kullanmadgmi uzulur diye yatağımın üzerine örttüm. (Kv cok cok severim kendi annemden ayirmam diyebilrim. Aramızda hic sorun yasamadk çok şükür oyuzden uzmek asla istemem)
Gel görelim ki bu döşek sürekli kayiyor yatağımın ebatlarindan da birAz küçük ve biraZda agir malesef oyle 30 kilo filan degil tabi ama benim srtmda belimde boynumda dogustan kaynakli problemler var agir kaldiramiyorum. Evde koyacak yerde bulamiyorum. Birde biz tayinciyiz taşınırken filan fazla esya başıma bela olur diye hic gereksiz bisey almadm. Simdi ben bunu napsam da kv kirmadan incitmeden geri iade etsem memlekete giderken götürsem?
Okuyanlara çok teşekkür ederim.
Guzel yureklerinizden öpüyorum iyi geceler
Babaannem her geldiğinde bakıyor sandığa havalandırıyoruz beraber. Her eşyasında anıları canlanıyor aslında biraz da ondan atmaya kıyamıyorum kendi de her seferinde der niye kullanmadım ki şunları diyeSiz bence direkt sandıktan kurtulun
Şimdi babaanneden size gelmiş ama sizin torunda almaz bunları başınıza kalır
Ay o zaman hemen ver şimdi kullansın işteBabaannem her geldiğinde bakıyor sandığa havalandırıyoruz beraber. Her eşyasında anıları canlanıyor aslında biraz da ondan atmaya kıyamıyorum kendi de her seferinde der niye kullanmadım ki şunları diye
Bende yemek masasında tek yemek yemedim hiç
Ondan mı bilmem gözüme battı da battı
Üstelik salonda oturuyorum diye bir acayip oldu millet koltuklara örtü ser diyen oldu
Neymiş misafir içinmiş salon
Yok yea dedim evin en geniş en güzel odasında ben oturmicaksam kimse oturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?