Bir kv konusu da benden

Bende bunu anlamiyorum zorla aratmak nedir... Esin baski yaptikca senin icinden gelmez aramak sen aramasan annesi iyilesmeyecek mi valla ben en son ne zaman konustugumu hatirlamiyorum ne onlar arar nede ben kimsede kimseye alinmaz ... ama bir cozum bulunmali tabi buna al karsina konus ben kimi ne zaman aramam gerektigini biliyorum sen baski yaptikca ben aramiycam gibisinden konusabilirsin..

aynen katılıyorum telefon yokken ne oluyormuş diye soruyorum bende.. Saçma geliyor ne bileyim. İncilerimiz dökülmez haklısın. Bu konuda çok karar verdim değişeceğim diye ama değişemedim..

etmiyorum malesef :KK43:
O zaman işiniz zor maalesef.
İnsanın içinden gelmeyince çok zor, tahmin ediyorum.
Ben büyüklere takıntı derecesinde bağımlıyım. Günde en az 3 defa ararım her iki tarafı da. Benim yaptığım da doğru değil, biliyorum.
Ama günde bir defa arayıp gönüllerini almak zor değildir bence.

Erkekler annelerinin huyu yaygaracıysca ya da abartmaya meyilliyse anlamıyorlar, kadın böyle birşey, anne böyle birşey herhalde diyorlar ben de deli oluyorum. Sen sızlanınca hemen huysuz ilan ediliyorsun ama.
İsteksizliğini anlıyorum yani sonuna kadar, benzer bir durum bende de var. Ama çözüm tek : Politika :KK47: önce ayıp olmasın diye yapıyorsun sonra alışıyor da insan biraz daha tahammül etmeye haa korkma :KK48:

Ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum ama genelde ilk birkaç sene oluyor sanırım bu sorun. İlk yillarimizda esimde sürekli ailesini aramami isterdi aramadigim zaman surat asardi annenlerle konuştuk desem onlar mı aradı sen mi aradin diye sorardi:)) ama zamanla bitti bu sorun zaten bence çok önemli bisey değil bu telefon konusu.ben bazen uzun süre aramiyorum ama aramızda bi problem yok gittiğimizde falan gayet iyiyiz birbirimize kvlerle.esimdee anladı sanırım artık ara falan demiyor hic. Sizinkiler de zamanla geçecektir sabredin zaten çocuğunuz olunca bu konu kapanır bence
1.5 yıllık evliyiz.. İnşallah dediğiniz gbi zamanla oturur bu konu. Çocuk olunca ben hepten unutrm aramayı zaten
Okudugum kadariyla adamın hic bi kotu huyunu yazmamissin ve çoğu erkek gibi oda annesine düşkün ve mutlu olmanın yolu annesinden geçiyorsa sana karşı bu kadar iyiyse sende onu mutlu etmek adına arasan ne olur ne kaybedersin tam tersi aminim sana daha çok düşer anladığım kadariyla daha oncede çok olmuş ve soylemis istegini belirtmiş vee sen kusup gidince bile yanina gelip teselli etmeye calismis bence daha anlayışlı olmalısın 1 2 dk konusmaktan zarar gelmez
bana karşı çok anlayışlıdır, beni törpüler daima. 1 -2 dk konuşmaktan zarar gelmsz haklısın. Sanırım anımsatıcılara not etmem gerekecek bundan sonra unutmamak için.

Erkekler annelerinin huyu yaygaracıysca ya da abartmaya meyilliyse anlamıyorlar, kadın böyle birşey, anne böyle birşey herhalde diyorlar ben de deli oluyorum. Sen sızlanınca hemen huysuz ilan ediliyorsun ama.
İsteksizliğini anlıyorum yani sonuna kadar, benzer bir durum bende de var. Ama çözüm tek : Politika :KK47: önce ayıp olmasın diye yapıyorsun sonra alışıyor da insan biraz daha tahammül etmeye haa korkma :KK48:
politikaa ah onubi becerebilsem elaleme akıl veririm kendim beceremem. Neysem o direk söyler yapar ederim. Bugün böyle yaptığın için annenden uzaklaştım dedim adama. Tmm uzaklaştın aama neden söylüyosun dimi içinde kalsın az politik ol.

Bende bunu anlamiyorum zorla aratmak nedir... Esin baski yaptikca senin icinden gelmez aramak sen aramasan annesi iyilesmeyecek mi valla ben en son ne zaman konustugumu hatirlamiyorum ne onlar arar nede ben kimsede kimseye alinmaz ... ama bir cozum bulunmali tabi buna al karsina konus ben kimi ne zaman aramam gerektigini biliyorum sen baski yaptikca ben aramiycam gibisinden konusabilirsin..
bunu söyledim sen üstüme geldikçe arayasım gelmiyor dedim daha önce. Ama ben demeyince hiç aramıyosun kırılıyordur kadın üzülüyodr diyor. Annesi mi gaz veriyo diye de düşğndm sordum. Annem demiyor tabiki benim fikrim bu diyor. Şimdi gitti evden bende çıkacağım dışarı az sonra. Bi süre düşüneyim. Akşam konuşayım bari. Yav hep aynı konu aklımı çıldıracağım :bicak:

Kendisi senin aileni ariyormu hergun cunku bu kocalar sirf kendi anneleri babalari varmis gibi davraniyorlarda.benumkide ilk zamanlar boyleydide simdi bitakti Allahtan

Cok iyi anlıyorum bende aynı sorulara maruz kalmıştım senmi aradın o mu aradı. Komik gerçekten. Evet politika tek çözüm ama ben yapamadım. Zorla güzellik olmuyor. Şimdi değil aramak yüzünü dahi görmüyorum.

Sen agac kovugundan mi ciktin ? Kendisi aramiyorken sen.neden arayacakmissin?
Evli degilim ,belki de davulun sesi uzaktan o yuzden hos geliyor bana ama mecbur olmadigin hicbirseyi yapma.. o mutlu olsun diye sen neden.mutsuz olacakmissin ki ? Kendi annesini kendi arasin merak etsin,sizi niye kosulluyor ? Ben.olsam.buyuk bir kavga cikarir artik bu konunun benim de hasssiyetim oldugunu ve tekrarlarsa kayinvalideyle tum bagimi kopartacagimi soylerdim..hamilesiniz,ne munasebet caninizi bu denli sıkmak ?

son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyorm :KK43:
Kadinin sana bi zarari yoksa ara. Naber nasilsin 5 dk hos bes bitti gitti. Kocanla aranda bozulmaz.

Ayrica son ayimdayim ühühü hareket etmek zor ama ben yemek yaptim ona. Oda bana bunu yapti filan demeyin. Gercekten cok sinir bir hareket. Soylenicekseniz yapmayin.

Ben yapmadim. Gitti annesinde yedi. Allah razi olsun kv den.

Kadinin sana bi zarari yoksa ara. Naber nasilsin 5 dk hos bes bitti gitti. Kocanla aranda bozulmaz.

Ayrica son ayimdayim ühühü hareket etmek zor ama ben yemek yaptim ona. Oda bana bunu yapti filan demeyin. Gercekten cok sinir bir hareket. Soylenicekseniz yapmayin.

Ben yapmadim. Gitti annesinde yedi. Allah razi olsun kv den.
:)) haklısınız söyleneceksem yapmamalıyım. Kafamı toplayıp bu arama konusunda kendime gelmem lazım sanırım..

Bir insan gider veya gitmez bu kendi tercihi esin zorlamasi anlamsiz zaten o soyledikce insanin icinden de gelmez kendisi arasin sen hergun aramak zorunda degilsin ki ben hergun ariyordum corabina kilotuna kadar giydirdigim olmustur adi yapmasaydin oldu bosver icinden nasil geliyorsa oyle davran

kim kaynanasıyla iki günde bir konuşur yaw, eşin çok abartmış, ben annemle bile iki günde bir konuşmuyorum, acaba kaynanan mı şikayet ediyor beni aramıyor diye
ayrıca tansiyon da sürekli bir hastalık, kontrole gitmiştir, ilaç yazdırmıştır, hadi birden ağır bi hastalığa yakalansa tamam dicem de, kaynanan biraz nazlı herhalde, eşin ayıp etmiş bence, değmezdi....

siz sadece kaynananızı arayın diye diretilirken ben bir de iki tane görümceyi aramam için diretildim kaynanam da tel de ablalarını da ara derdi nişanlımda sen ablalarımı ara ben de annemi( benim annem) arayayım derdi uzak olmak sürekli aramak demek mi hala anlamış degilim

Kayinvalidemi hal hatir sormak icin hic aramam. 1 haftaligina falan memlekete gidersem sadece o zaman. Onun dışında evine yeteri kadar gidiyorum zaten,niye bir de telefon edelim ki?
Cok merak ettim esin de senin anneni her gun arar mi?

Ben mi tuhafım yoksa yorum yapan hatunlar mı anlayamadım??

Annemi en son ne zaman aradın diye sormuş iki gün önce demişsiniz, iki gün önce çok uzun bir zaman dilimi mi oluyor?? Hergün aramak gb bir mecburiyet mi var hele bir de biri size sürekli anamı aradın mı ne zaman aradın diye dır dır edip duran bir adam daha da irrite edici.

Bir de kocanız sizin ailenizi aramıyormuş o da ayrı bir konu.

Bilmiyorum ben olsam arayacaksam da bir daha aramazdım bundan sonra.

tepki biraz fazla olmuş sanki? yeni evliyim, her sabah evden çıktığımda, annemi ve k.validemi arar hatırlarını sorar, dualarını isterim. günüm güzel ve bereketli geçer. buna inanıyorum. görev gibi gelmiyor hiç, mutlu ettiğimi hissediyorum ve mutlu oluyorum. anne duası almak iyidir bence. nişanlıyken de arardım, ama sık sık gitmezdim. zaten zamanım olmazdı. yine pek olmuyor. yine de haftayı geçirmemeye dikkat ediyorum.

eşine beni biraz kendi halime bıraksan, belki alışkanlık edinecektim. güzel de olurdu. ama böyle yaptığında aramak zul geliyor, istemeden de olsa uzaklaşıyorum. lütfen böyle yapma, üzerimde baskı hissediyorum diyebilirsin? anlayışlı ve sevecen birine benziyor eşin, seni anlayacaktır diye düşünüyorum. bir hafta kendi haline bırakması yeterli gelsin sana, büyükleri aramak, gönüllerini hoş etmek evliliğe huzur verir canım. bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah.:nazar:

Bence sen haklisin.Sen de hamilesin.Kayinvaliden seni ariyo mu o kadar? Bu nedir boyle? Evlenince boyle bi misyon niye yukler ki insan esine.Kendisi arasin gerektigi kadar :sinirli: Zorla olmaz bu isler.Annesi de ona bunu ogretememis

Back
X