Bir kv konusu da benden

Eşiniz sizi rahat bırakmıyor.Dayatma gibi olmuş.Arasanız da zorunluluktan arayacaksınız.Samimi olmayacak bence.Çok anlamsız sürekli ne zaman aradın diye takip etmesi.Biri bana bir şeyi dayatırsa tamamen uzaklaşıyorum.Eşinizin ailesiyle iletişimi nasıl.Mesela sevgisini gösterebiliyor mu.Benim babam da böyle çünkü.Ailesine sevgisini gösteremediği için sürekli annemden sevgi göstermesini bekliyor.Dayatmaya dönüşüyor bu.Bunaltıyor insanı

Merhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..
Ah cnm ben ilk iki sene ayni seyleri yasadim bende bu arama mevzusundan lohusayken bile tartistim ki annesinin aramasi gerekirken benim aramami bekledi agla agla patlamistim bende. Hic canini sıkma gitme konusuma birsey diyememde ama arama konusunu kv ler yapiyo ve ona koz verme ara nasilsin diye sor kapat esin ilgilendigini düşünsün cunku erkeklerin bu takıntısı malesef bitmiyo.

kim kaynanasıyla iki günde bir konuşur yaw, eşin çok abartmış, ben annemle bile iki günde bir konuşmuyorum, acaba kaynanan mı şikayet ediyor beni aramıyor diye
ayrıca tansiyon da sürekli bir hastalık, kontrole gitmiştir, ilaç yazdırmıştır, hadi birden ağır bi hastalığa yakalansa tamam dicem de, kaynanan biraz nazlı herhalde, eşin ayıp etmiş bence, değmezdi....
Ay yapma şekerim ya insan anneciğini iki günde bir arar mı?
Hiç merak etmez misin yedi mi içti mi yattı mı kalktı mı diye?

Merhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..
Her gün annesini aramanizi istemesi saçma. Hep siz arayacak degilsiniz. Annesi de arayabilir sizi. Biraz fesatca gelebilir ama annesi gaz veriyor olabilir mi ayrıca o sizin ailenize karşı nasıl. Siz böyle diretseniz ne yapar

Ay yapma şekerim ya insan anneciğini iki günde bir arar mı?
Hiç merak etmez misin yedi mi içti mi yattı mı kalktı mı diye?

konuşcak bişey bulamıyorum yoksa aramızda herhangi bir sorun yok dört beş günde bi konuşuyoruz anlatcak bişeyler birikiyor en azından :)
kimi insan telefonda konuşmayı sevmez ben de o cinstenim:KK48:

Bence siz haklısınız. Böyle seyler içten gelince anlamlı. İçinizden gelmiyorsa da sebebi vardır.

Ben de -belki kayinvalidemle ortak zeminde bulusmamiz mümkün olmadığından- sık aramak içimden gelmez. Hoş, telefonla konuşmayı da pek sevmem.

Annesini merak ediyorsa o arasın nedir bu yaa ,bende boyle emrivakilerden hoşlanmam ,insan aramak istese bile böyle olunca aramıyor,acaba beyefendi senin anneni kaç gün de bir arıyor, sen hergun ara annemi desen onun tepkisi ne olurdu acaba?

konuşcak bişey bulamıyorum yoksa aramızda herhangi bir sorun yok dört beş günde bi konuşuyoruz anlatcak bişeyler birikiyor en azından :)
kimi insan telefonda konuşmayı sevmez ben de o cinstenim:KK48:
Yok telefon sevmekten değil ben mesela merak ediyorum sağlığı nasıl, ağrısı var mı, morali nasıl, babamla kapıştılar mı, ablam gıcıklık yaptı mı?
Bunlar takılır aklıma hep.
İnan aynı sorular kayınvalidem için de geçerli.
Seslerini duymazsam huzursuz olurum.

Ah cnm ben ilk iki sene ayni seyleri yasadim bende bu arama mevzusundan lohusayken bile tartistim ki annesinin aramasi gerekirken benim aramami bekledi agla agla patlamistim bende. Hic canini sıkma gitme konusuma birsey diyememde ama arama konusunu kv ler yapiyo ve ona koz verme ara nasilsin diye sor kapat esin ilgilendigini düşünsün cunku erkeklerin bu takıntısı malesef bitmiyo.
benimkinin de öyle bitmez ztn ömür boyu. Haklısın ya bundan sonra arayacağım düzenli. Sevdiğimden değil de sırf aramış olmak için.. Yoksa olan benim evliliğime olacak sanırım.

kim kaynanasıyla iki günde bir konuşur yaw, eşin çok abartmış, ben annemle bile iki günde bir konuşmuyorum, acaba kaynanan mı şikayet ediyor beni aramıyor diye
ayrıca tansiyon da sürekli bir hastalık, kontrole gitmiştir, ilaç yazdırmıştır, hadi birden ağır bi hastalığa yakalansa tamam dicem de, kaynanan biraz nazlı herhalde, eşin ayıp etmiş bence, değmezdi....
kesinlikle öyle biraz değil bayaa nazlı. Tansiyonu çıkmış ilaç yazmış doktor bu yani. Az önce geldim de kvalideye. Yine abartmış binbir naz. eşim annem bi şey demiyor ben diyorum diyor bana ama inanasım gelmedi şu an kvalideyi de görünce, halinde tavrında var bi şeyler.. Ama ben yine de arayacağım bundan snra. En sonunda ağlayan ben oluyorum çünkü kimseye bi şey olmuyor..

benimkinin de öyle bitmez ztn ömür boyu. Haklısın ya bundan sonra arayacağım düzenli. Sevdiğimden değil de sırf aramış olmak için.. Yoksa olan benim evliliğime olacak sanırım.
aynen canim benim yoksa rahat yok bende arıyorum sonrada annemi aradin mi su olmus bu olmus sen aradin mi diye ;) o yuzden biraz politika cnm benim yoksa sen üzülürsün

son ayıma giriyorum bi de artık ağırlaştım hareket edesim gelmiyor bazen. O halimle eşime saatlerce uğraşıp yemek hazırladım ardından da o bu konu yüzünden bana sert yaptı diye o kdr ağladım zaten.. Hep annesi yüzünden böyle oluyor kadından kendi soğuttu beni. Yapımda yok işte haftada bir aramak yanına gitmek bence yeterli ama eşime yetmiyo. benden tek istediği bu aslında. Ama yapamıyorum. O arama olayının düzenini ayarlayamıyorm :KK43:
Aslında tartışıp tartismamak tamamen sizin elinizde. Arayip sorarsanız tartismiyorsunuz bu kadar basit. Anne hassas konu ise neden inatlasiyorsunuz ki bu da mantığa ters yani.

kesinlikle öyle biraz değil bayaa nazlı. Tansiyonu çıkmış ilaç yazmış doktor bu yani. Az önce geldim de kvalideye. Yine abartmış binbir naz. eşim annem bi şey demiyor ben diyorum diyor bana ama inanasım gelmedi şu an kvalideyi de görünce, halinde tavrında var bi şeyler.. Ama ben yine de arayacağım bundan snra. En sonunda ağlayan ben oluyorum çünkü kimseye bi şey olmuyor..

saat başı ara o zaman belki bıkar:KK48:

Kayinvalidemi hal hatir sormak icin hic aramam. 1 haftaligina falan memlekete gidersem sadece o zaman. Onun dışında evine yeteri kadar gidiyorum zaten,niye bir de telefon edelim ki?
Cok merak ettim esin de senin anneni her gun arar mi?
Yok kendisi aramaz bende ara demem ztn. Bence gereksiz çünkü. Farklı açılardan bakıyoruz eşimle
Ben mi tuhafım yoksa yorum yapan hatunlar mı anlayamadım??

Annemi en son ne zaman aradın diye sormuş iki gün önce demişsiniz, iki gün önce çok uzun bir zaman dilimi mi oluyor?? Hergün aramak gb bir mecburiyet mi var hele bir de biri size sürekli anamı aradın mı ne zaman aradın diye dır dır edip duran bir adam daha da irrite edici.

Bir de kocanız sizin ailenizi aramıyormuş o da ayrı bir konu.

Bilmiyorum ben olsam arayacaksam da bir daha aramazdım bundan sonra.
Dır dır konusunda haklısın resmen dırdır yapıyo adam bu konuda. Bende bu yüzden soğudum iyice
Erkeklerde genelde rastlanan bi hastalık... o arıyor mu senin babanı? anneni?
yok aramıyor..
Bence sen haklisin.Sen de hamilesin.Kayinvaliden seni ariyo mu o kadar? Bu nedir boyle? Evlenince boyle bi misyon niye yukler ki insan esine.Kendisi arasin gerektigi kadar :sinirli: Zorla olmaz bu isler.Annesi de ona bunu ogretememis
Kvalide beni ilk başlarda arardı şimdi o da beni aramıyor. Ama gücenmiyorm hiç aramasın sorun değil benim için.
Eşiniz sizi rahat bırakmıyor.Dayatma gibi olmuş.Arasanız da zorunluluktan arayacaksınız.Samimi olmayacak bence.Çok anlamsız sürekli ne zaman aradın diye takip etmesi.Biri bana bir şeyi dayatırsa tamamen uzaklaşıyorum.Eşinizin ailesiyle iletişimi nasıl.Mesela sevgisini gösterebiliyor mu.Benim babam da böyle çünkü.Ailesine sevgisini gösteremediği için sürekli annemden sevgi göstermesini bekliyor.Dayatmaya dönüşüyor bu.Bunaltıyor insanı
Sevgisini göstermez. Mesela biz annem babamla sürekli sarılır şakalaşırız. Onlarda böyle bi şey yok sadece sürekli araşırlar. Araşarak sevgi gösteriyorlar :)
saat başı ara o zaman belki bıkar:KK48:
deneyeyim de nasılmış bunalmak görsün :))

Sevgisini gösteremediği için bilinçaltında kendini eksik hissediyor ve bu eksikliği sizin kapatmanızı istiyor eşiniz.Bunusöyleseniz de asla kabul etmez ve değişmez babam hiç değişmedi çünkü

Sürekli ara diye baskı kurması cok yanlıs

O senin anneni kac günde bir arıyor

Eşiniz sizin anne babanızı ne kadar sık arıyor merak ettim. Madem aile terbiyesi bunu gerektiriyor kendisi seninkileri her gün arıyor demek ki.
Bence konunun kökü kayınvalidene dayanıyor o şikayet ediyor ki eşinin aramadığından haberi oluyor. Yerinde olsam konuyu kayınvalide ile çözerdim.

Sizde kendi anne babaniz icin ayni baskiyi yapin zamanla anlayacaktir.
Benim esimde aramaz.niye aramiyorsun dedigimde sen ariyorsun haber aliyoruz der.15 gunlugune il disina gitmistim
.esim evdeydi.annemi 1 gun bile aramamis.o yuzden bana da diyemez demez de zaten annemi ara diye.gecen birsey oldu annemi arasana dedi bende sen benim annemi bu konuda aradin mi dedim.sustu oturdu.ben kv hep arardim.ama bundan sonra esim benjm.aileme nasil davraniyorsa oyle olacak.erkegin ailesinin benim ailemden ne ustunlugu olabilir.

Sevgisini gösteremediği için bilinçaltında kendini eksik hissediyor ve bu eksikliği sizin kapatmanızı istiyor eşiniz.Bunusöyleseniz de asla kabul etmez ve değişmez babam hiç değişmedi çünkü
aslında düşündüm haklısınız. Gerçekten sevgisini gösteremiyor hatta ben anneme babama durmadan sarılırım bazen, eşim şaşırır..

Sürekli ara diye baskı kurması cok yanlıs

O senin anneni kac günde bir arıyor

Eşiniz sizin anne babanızı ne kadar sık arıyor merak ettim. Madem aile terbiyesi bunu gerektiriyor kendisi seninkileri her gün arıyor demek ki.
Bence konunun kökü kayınvalidene dayanıyor o şikayet ediyor ki eşinin aramadığından haberi oluyor. Yerinde olsam konuyu kayınvalide ile çözerdim.
benim annemi bayramdan bayrama kandilden kandile arar annem sorun etmez ztn öyle şeylere takılmayız biz. Bunlar ailecek takıyorlar :))

Sen de sire
aslında düşündüm haklısınız. Gerçekten sevgisini gösteremiyor hatta ben anneme babama durmadan sarılırım bazen, eşim şaşırır..

benim annemi bayramdan bayrama kandilden kandile arar annem sorun etmez ztn öyle şeylere takılmayız biz. Bunlar ailecek takıyorlar :))[
Sen de sürekli eşine baskı yap
Annemi ne zaman aradın en son diye
İki gğnde bir soyle belki o zaman anlar

Back
X