Bir KV Konusu, Tuhaf Tuhaf Konuşmalar

Kayınvalıdenızın İlk hastalığında

Bi grip Bi diş agrısı bıle olsa
Kac gunddur Ruyamda sizin evden cenaze cıktıgını goruyorum dıye bı yalanla sizde onu korkutun
Hahahah ay valla vermediğim halde içimin yağlarını eriten bir cevap, versem nolurdu acaba😂😂

Klasik kv işte ne diyeyim… Söz nişan nikah süreçleri yapılırken de aynıydı, her şeyi tutturarak istiyordu çocuk gibi. Eşim sağolsun beni mağdur etmeden gerekenleri yaptı ve söyledi bugüne kadar o yüzden hiç ciddi bir sorun yaşamadım. Eşimin de gereksiz yere üstüne varmadım. Ama şimdi bebek olunca iş bambaşka bir noktaya geldi.

Siz bu kadının diline sınır çizmezseniz hayat boyu size böyle davranır. Çocuk olur yine saçmalar canınızı sıkar. Bebek doğunca stresten kötü olsanız bebek etkilenecek. Bebek kocanızın da bebeği. Bebeği olumsuz etkileyecek bir şeye eşinizin önlem alması gerek. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ama mesafe koyarsanız daha doğru olur.

Bence de uzak kalmak en mantıklısı. Yaptığı çok kötü bir şey. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🌸

Siz bu kadının diline sınır çizmezseniz hayat boyu size böyle davranır. Çocuk olur yine saçmalar canınızı sıkar. Bebek doğunca stresten kötü olsanız bebek etkilenecek. Bebek kocanızın da bebeği. Bebeği olumsuz etkileyecek bir şeye eşinizin önlem alması gerek. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ama mesafe koyarsanız daha doğru olur.
Valla iki düşük yaptım, bir geçmiş olsununu bile alamadım. Düşük sonrası duyduğum cümlelerinden sadece bazıları:
“Benim dediğim doktora gitmediniz ondan oldu”
“Kesin öldü mü bebek şimdi, iki hastaneye daha sorsaydınız belki yaşıyordur”
“Beni almadınız hastaneye annen gelmiş ama canın sağolsun ne diyim”
Düşükten iki hafta sonra hala kanamam durmamışken:
“Adetin ne zaman?”
“Geciktin mi var mı şimdi yeni bebek?”

Değil bir tas çorba koymak, kadının bana bir geçmiş olsun, bir başın sağolsun demişliği yoktur. Nasıl olduğumu sorduğunu bilmem.

Ben pusuya yatan bırıyım ya
Zamanını bekleyip sokuyorum, sende yap ıyı gelıyo🤣

Ne kadar kaldı dogumunuza
Allah saglık ile kavustursun esirgesin yavruyu
Doğum ekim 17 gözüküyor vakitli gelirse inşallah. Amin🙏 valla çok bunaldım ya hormonlardan mıdır nedir lohusalıkta hele ben nasıl çekicem bu kadını, bir ben mi tuhafsıyorum laflarını diye artık kendimden şüphe etmeye başladım.

Valla iki düşük yaptım, bir geçmiş olsununu bile alamadım. Düşük sonrası duyduğum cümlelerinden sadece bazıları:
“Benim dediğim doktora gitmediniz ondan oldu”
“Kesin öldü mü bebek şimdi, iki hastaneye daha sorsaydınız belki yaşıyordur”
“Beni almadınız hastaneye annen gelmiş ama canın sağolsun ne diyim”
Düşükten iki hafta sonra hala kanamam durmamışken:
“Adetin ne zaman?”
“Geciktin mi var mı şimdi yeni bebek?”

Değil bir tas çorba koymak, kadının bana bir geçmiş olsun, bir başın sağolsun demişliği yoktur. Nasıl olduğumu sorduğunu bilmem.

Sizin de baya sabrınız varmış. Bu kaynanalık değil, saf kötülük. Kurduğu cümleler çok acımasızca. Siz hala bu kadını evinize masanıza alıp yemek koyuyorsunuz önüne. Kaynanız gelsin sizin elinizi öpsün bu terbiyesizliklere karşın hala ona gelinlik yaptığınız için.

İçimden bir sürü kufur geçiyor hadsiz cahil mahluk....onun o falini alıp bir yerine soksaydiniz off bee karacahil birde hamile kadını üzüyor

Sizin de baya sabrınız varmış. Bu kaynanalık değil, saf kötülük. Kurduğu cümleler çok acımasızca. Siz hala bu kadını evinize masanıza alıp yemek koyuyorsunuz önüne. Kaynanız gelsin sizin elinizi öpsün bu terbiyesizliklere karşın hala ona gelinlik yaptığınız için.
Eşeğin hatrı olmasa sahibinin oluyor. Eşim çok iyi olmasa inan bir dakika katlanmazdım. Keza benim ailem de bazı zalimlikler yaptı ama eşim benim hatrıma asgari düzeyde görüşür, bir ihtiyaç olduğunda yardımcı olmaya çalışır. Birbirimizi kırmadan dört yılı bitirdik bir de bebeğimiz geliyor ama asıl şimdi anlaşamamaya başladık kendi aramızda da… Dünya başıma yıkılıyor böyle olunca.

Kesinlikle haklısınız o ayrı
Ama hamileyken badana mı yapılır yahu? Üstelik sizin dediğiniz gibi 2 düşük geçmişi olan bir hamile için elverişli bir aktivite mi sizce?
Badanayı ben yapmadım canım. Yapılırken orada bile durmadım doğru düzgün. Peşine temizliği ben yaptım annem ve eşimin de yardımıyla.

Eşeğin hatrı olmasa sahibinin oluyor. Eşim çok iyi olmasa inan bir dakika katlanmazdım. Keza benim ailem de bazı zalimlikler yaptı ama eşim benim hatrıma asgari düzeyde görüşür, bir ihtiyaç olduğunda yardımcı olmaya çalışır. Birbirimizi kırmadan dört yılı bitirdik bir de bebeğimiz geliyor ama asıl şimdi anlaşamamaya başladık kendi aramızda da… Dünya başıma yıkılıyor böyle olunca.
Gerçekten çok sabırlısiniz ben zivanada çıktım burda ..lütfen bol bol dua edin...kv eğer müslümansa ona fala bakanın baktiranin Müslümanlıktan çıkmış oldugunubsöyleyin isterseniz ..

Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir.

Bununla ilgili hadisi şerifler ve ayetler mevcut araştırabilirsiniz isterseniz özelden atarim

Gerçekten çok sabırlısiniz ben zivanada çıktım burda ..lütfen bol bol dua edin...kv eğer müslümansa ona fala bakanın baktiranin Müslümanlıktan çıkmış oldugunubsöyleyin isterseniz ..

Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir.

Bununla ilgili hadisi şerifler ve ayetler mevcut araştırabilirsiniz isterseniz özelden atarim
Çok teşekkür ederim ☺️ ben kendisine bir daha bu konu açılırsa bunu da söyleyeceğim mutlaka ve inanın açılacak da…

Back
X